duminică, 19 decembrie 2010

Unde e umanitatea din noi toti ?

Ma uit la televizor si vad copii atat de saraci si atat de amarati ,lipsiti de bucuria sarbatorilor de iarna!
Cazul copilului care a inghetat mergand la scoala,fara ciorapi in picioare in plina iarna ,guvernantii care fac misto spunand ca avea i-pod in ghiozdan, toate aceste lucruri ma indigneaza teribil !
Ii vezi pe toti imbuibatii care nu se gandesc nici macar o clipa la altii...macar la copii ar trebui sa se gandeasca, daca nu la oamenii maturi !
Este pentru prima data cand a inceput sa-mi fie rusine pentru faptul,ca pot sa fac un brad acasa, ca pot pune ceva sub brad!
Nu cred ca vreodata au fost oamenii atat de amarati si saraci in tara asta !Imi pare rau ca nu am bani suficienti ca sa ii ajut pe toti !

19 comentarii:

  1. Oamenii de la guvernare care au contribuit la situatia asta, merita acuzati de genocid, si trebuie asasinati. Respect dl. Serghei

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorba ta nea serghei muri mi ar un prieten drag...in ei.daca nu poti sa ajuti,ba mai mult i ai furat cu mana ta ciorapii unui amarat care vrea sa faca scoala pe foamea asta,meriti nasoale rau de tot...da noi vorbim ca fraierii ca eu incep sa mi pierd si ultima bruma de speranta ca o sa se intample ceva la noi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, lucrurile au luat-o razna complet! E dureros ce se intampla dupa 21 de ani de "libertate" nu doar cu copiii sau batranii. Din pacate haosul (intentionat) economic, legislativ, social, educational si cultural in care se zbate Romania de mai bine de doua decenii face ca nepasarea, ignoranta, incompetenta, luarea in deradere a situatiilor dificile, aroganta si mai ales cinismul cu care sunt tratate problemele din ce in ce mai impovaratoare cu care se confrunta majoritatea romanilor, sa fie singurele "virtuti" ale celor care ajung sa detina functii de conducere. Niciunul dintre cei(unii dintre ei alesi) platiti de noi toti sa gandeasca si sa lucreze pentru dezvoltarea tarii si bunastarea cetatenilor acesteia nu dau doi bani pe umanitate. Singura lor preocupare este sa-si sporeasca cat mai mult veniturile si averile. Din situatia foarte proasta in care ne aflam va fi nevoie de multi ani ca sa ne revenim si din pacate multi romani nu vor avea o viata mai buna ca a predecesorilor lor, asa cum probabil au sperat dupa momentul '89, iar cei ce vor simtii poate cel mai dur acest lucru sunt copiii din familiile cu venituri reduse si batranii (cei maturi mai au sansa sa emigreze).
    P.S. Serghei, chiar daca ai avea suficienti bani nu-i vei putea ajuta pe toti copiii amarati din Romania la nesfarsit. Rezolvarea consta tot in redresarea situatie economice a Romaniei, pentru ca acesti copii au nevoie de mult mai multe (educatie, cultura etc.) ca sa ajunga sa nu mai sufere si la randul lor sa-si poata ajuta proprii copii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Saracia a luat amploare in tara,special in judetele sarace . Eu merg in fiecare an ,in preajma sarbatorilor la o familie din Gorj ,intr-un sat prapadit de lume,unde intr-o singura camera stau 9 copii cu varste cuprinse intre 5-12 ani,avand grija de ei doar o bunica,asta ca sa nu ajunga pe mana statului..am incercat si pe la orfelinate sa duc cate ceva ,m-am lovit de zidul" lasati ce aveti ca o sa avem noi grija".Sincer,nu prea am incredere in conducerea si personalul orfelinatelor.CEEA ce ma intriga este ca banda asta de hoti de la putere are milioane pentru o frunza penibila si jenanta,dar sa imbunatateasca mancarea copiilor din orfelinate si conditiile nu..Pana una alta, pana la educatie si cultura copiii au nevoie de mancare ,iar tragic este ca multi dintre ei mor de foame in Romania...

    RăspundețiȘtergere
  5. e bine Serghei , ca ajuti si copii saraci!multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Drumul banilor catre frunza trece prin multe buzunare, de aceea se gasesc bani pentru asta si pentru amaratii aia de copii, nu !
    Sper ca pana la urma sa existe o pedeapsa, pentru cei care au uitat ca sunt oameni (eu sincer sa fiu, i-as caza la gradina zoologica dupa gratii un timp,poate isi aduc aminte ce sunt si cum ar trebui sa se comporte)!

    RăspundețiȘtergere
  7. ai mare dreptate ce spui Serghei ca ar trebui sa stea la o radina zoologica. pedeapsa va veni si ea in cele din urma, garantat!!

    RăspundețiȘtergere
  8. o sa fie si mai greu in Romania decat este acum daca ar fi avut si statul niste fabrici care sa produca ceva nu ar mai fi fost copii saraci

    RăspundețiȘtergere
  9. nu cred ca va veni nici o pedeapsa pentru nimeni poate daca vine un conducator ca Ceausescu sa ii bage pe toti in puscarie care au jefuit tara

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca mai degraba ne-ar trebui un Vlad Tepes la cum merg lucrurile si cat de mare e hotia!

    RăspundețiȘtergere
  11. Serghei,te admir si te respect foarte mult. Esti singurul om din showbizz pe care-l urmaresc.ascult si primesc sfaturi. In ceea ce priveste saracia,am sa spun si eu doua,trei vorbe. Am plecat la occident de unul singur la 19 , acum am 27 . Un an si ceva am stat pe la puscarie. Am iesit cu capul sus si am ajuns din nou la occident,sa muncesc,sa pot trai decent de pe o zi pe alta,sa imi ajut familia si cat de cat sa-mi fac un viitor. In acesti 8 ani de zile,de cand mi-am luat lumea-n cap,sa zic asa,mi-am dat seama ca nimeni nu pote face nimic ptr noi,indiferent ce ar fi ei,guvernanti,oameni de afaceri etc. Totul se rezuma la puterile noastre,la mintea noastra si la vointa noastra de a face ceva pentru noi. Este o mare gresala daca romanii asteapta ceva de la o mana de oameni care conduc tara. Intr-adevar,sunt copii,batrani,tineri foarte necajiti in Romania dar nu ne ramane de facut decat sa-i compatimim,sa-i plangem si sa le dorim tot binele din lume. Astazi parca se implinesc 21 de ani de la revolutie. Oare ne-am dat seama ca romanii sau revoltat ptr a baga miliarde si miliarde de lei in buzunarul unor oameni ? Oare lumea isi da seama ca dupa 21 de ani nu ne-am ales cu nimic? Oare si-ar fi de folos a doua revolutie? oare ar merita sa mai moara mii de oameni ptr,ce? pentru ce sa mai luptam si sa ne mai tocim creierii? in cazul te fata trebuie sa fim pesimisti . Pur si simplu nu se mai poate face nimic pentru nimeni . Fiecare trebuie sa fie pe barba lui.. Respect domnule Serghei Niculescu Mizil

    RăspundețiȘtergere
  12. sal,are dreptate serghei,degeaba zice unu si altu ca serghei e nu shtiu cum si vrajeli de alea ieftine,conteaza punctul care vrei sa-l atingi,nu neaparat exprimarea,pe unii ii deranjeaza cand cineva e atat de direct!asa e in tzara asta,ar trebui sa fie condusa de intelectuali din popor,de oameni simpli care pun inainte poporul,nu propriile buzunare.injuraturile lu serghei nu dauneaza bugetului de stat bai tampitzilor...e indecent sa injuri?eu zic ca sunt doar niste expresii din popor...nui ceva iesit din comun,dar sa furi un popor intreg...asta cum se numeste?asta nu e imoral?asa suntem noi...un popor subjugat,nu de cei de afara,ci de cei din interior,astia ne-au vandut la FMI...ca aia nu pot sa itzi dea bani cu japca!uitatziva la hugo chavez...ala are COAIE!ala e exemplul perfect,care trebuia sal preia romanii,dar mai bine am facut ca pe vremea lui tzepesh...si atunci ne-au vandut boierii tzara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. stii cum e, esti ca toti ceilalti. toti spun ca daca ar avea mai mult ar da si la altii. pe dracu. avand mai mult, vrei din ce in ce mai mult, si intri in spirala. intra in politica si latra cu ei in satra. tara asta se duce dracului si n-o mai scapa nimeni. e corupta, plina de gropi, de prosti si de tigani. nu ne mai suportam intre noi, asa ca ce asteptari am mai avea de la altii.

    P.S. cunosc o blonda care participa regulat la showul la care ai participat. emisiunea aia e o facatura totala, o latura din cocina care este astazi televiziunea in Romania

    RăspundețiȘtergere
  15. iar asta este valabil pentru regiunea asta saraca ,numita romania

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa iti fie casa ,casa!
    cu bucate noi pe masa
    MOS CRACIUN cu sacu' plin
    drumu-n viata cat mai lin
    bogatie cata vreti,
    sanatate pentru toti,
    iar la anu' care vine
    SA TRAITI SI MAI BINE:-))))

    ITI DORESC UN CRACIUN DE POVESTE ALATURI DE CEI DRAGI!!!!! La multi ani!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu totusi cred ca progresul in istoria omenirii nu s-a facut decat cand lumea s-a razvratit impotriva lucrurilor transformate in dictatura,dogme,extreme.
    Numai luptand se poate obtine ceva.
    Acceptul,comoditatea,slugarnicia,umilinta nu vor duce niciodata la schimbare sau progres.
    Cea mai buna dovada este acceptarea actualei realitati de catre noi care ne duce in cadere libera catre dezastru economic si social.

    RăspundețiȘtergere
  18. Valentin Draganoff28 martie 2013 la 03:48

    Domnule Niculescu, am postat pe facebook urmatorul fragment dintr-o expunere de-a dumneavoastra: Numai luptand se poate obtine ceva. Acceptul,comoditatea,slugarnicia,umilinta nu vor duce niciodata la schimbare sau progres. Cea mai buna dovada este acceptarea actualei realitati de catre noi care ne duce in cadere libera catre dezastru economic si social. Sper din suflet sa nu va deranjeze... Ma doresc multa sanatate, succes si numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...