joi, 23 decembrie 2010

"Umanitatea portocalie" - partea 2 a - preluare videonews.ro

Dupa 21 de ani de la revolutie, in care la sfarsit de decembrie au fost sacrificati 2 oameni printr-o executie comandata,s-a nascut un nou simbol care trage un semnal de alarma cu privire la situatia romanilor !
Acestia sunt adevaratii eroi ai Romaniei , cei care au curajul sa arate guvernantilor ce se intampla prin sacrificiul lor!
Tot ce a facut , a facut cu mandrie si curaj pentru a arata prin ce trec oamenii sacrificati fara pic de jena de guvernantii nesimtiti care stau cu gandul numai la buzunarul lor !
Sa nu uitam ca atunci cand au invadat rusii Cehoslovacia,studentul care si-a dat foc a fost considerat erou national si nu nebun!
Apar tot felul de politruci de doi bani,care incerca sa transforme semnificatia gestului facut , sa-l demonetizeze sa-i dea o tenta de nebunie sau absurd!
Tot respectul pentru curajul acestui om de a-si afirma public si intr-un mod care nu poate fi ignorat protestul,tot respectul pentru omul care a vrut sa se sacrifice pentru a exprima ceea ce simt si gandesc atatea milioane de romani care nu iau atitudine!8 comentarii:

 1. Realitatea este crunta. La ora actuala Basescu si gasca lui de acoliti fac ce ii taie capul fara a le pasa vre un pic de restul lumii. E mai dictator ca Ceausescu si se pare ca e si mai greu de dat jos de la carma tarii. Ceausescu a murit ... Traisaca Basescu! .......coleg de camera cu masa !

  RăspundețiȘtergere
 2. cred ca daca se intampla intr o alta tara era tot demis

  RăspundețiȘtergere
 3. Corecte observatiile postate, Serghei!

  RăspundețiȘtergere
 4. Craciun Fericit Serghei si la toti de pe blog

  RăspundețiȘtergere
 5. craciun fericit Serghei!

  RăspundețiȘtergere
 6. Craciun Fericit, Serghei!

  RăspundețiȘtergere