sâmbătă, 4 decembrie 2010

La Cristi Brancu pe 2 decembrie








21 de comentarii:

  1. Serghei,ai fost in mare verva!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos, dar cam scurt pentru noi astia care asteptam de mult timp o emisiune mai lunga!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca luni o sa merg la DD in emisiune.Va confirm cu o scurta postare daca ramane asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. pai ar cam trebui, mai ales acum, odata cu infintarea noului partid..!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. salut Serghei!cand vii la otv, sa asezonezi langa sticla aia de apa minerala pe care ti-o da dan , si o sticla de vin...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Serghei, poti sa spui,de ce Mures?de ce nu .. BV sau AG..?

    RăspundețiȘtergere
  7. bulgaria ne-a luat-o inainte, cred ca e timpul ca si Romania sa inceapa sa progreseze.Ai dreptate , in provincie e prea mare diferenta intre bogati si saraci!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sanatate Serghei!iti dai semama ce bogata e tara asta, daca de 21 de ani astia tot fura , si tot nu se termina:))))
    Daca vii la guvernare cu Dan , sa nu furati asa de mult ca astia, sa furati ,asa, mai putin,ne mai lasati si noua , celorlati cate ceva..:))))
    Te asteptam la otv!

    RăspundețiȘtergere
  9. eu nu cred in 'politica' asta : " nu sunt bani", cred ca totul tine de viziunea puterii..de stanga sau de dreapta...

    RăspundețiȘtergere
  10. serghei , ce parere are dan despre modelul chinez..?si mai intreaba-l daca e sustinut ,in ceea ce vrea s face,si de "afara"....

    RăspundețiȘtergere
  11. Ion:in Mures, am prieteni care au insitat pana m-au convins, aratandu-mi si ce am putea realiza efectiv acolo, pentru populatia din zona.
    Ralu:ideea este, sa se faca ceva si pentru oameni.Pentru cat imi trebuie mie, am si nu o sa raman niciodata intr-o echipa care nu face treaba si jegmaneste lumea.
    Dupa cum am mai spus, nu sunt un iubitor al capitolului "politica" dar poate tine de destinul familiei mele, sa ajung totusi in domeniul asta.
    Afirmatia "nu sunt bani" se traduce cu "nu avem idei si nici interes sa fie bani pentru altii, ci doar pentru noi,hai sa ne imprumutam ,ca sa avem ce sa ne impartim"
    Cred ca deocamdata, este prea devreme pentru o sustinere de afara.Doar cand reprezinti deja ceva, te baga cineva de afara in seama.O sa vedem!
    Despre modelul chinez nu am vorbit cu DD, o sa-l intreb.

    RăspundețiȘtergere
  12. """"Cînd am ieşit în închisoare, după trei ani de puşcărie, au venit copiii să mă ia cu o maşină şi le-am spus să mă lase în Piaţa Universităţii şi am pornit-o pe jos de acolo.
    După trei ani şi ceva de puşcărie, cînd s-a scris în ziare împotriva mea şi nimeni nu m-a înjurat. Pînă la Piaţa Romană m-au salutat 28 de oameni, opt m-au luat în braţe, m-au sărutat. Mi-a fost suficient.""""-Paul Niculescu Mizil.1992, sursa :sergheiniculescumizilblogspot
    Tatal tau a fost un mare om, cu convingeri de stanga, si multi dintre politicienii de astazi nu ar avea curajul sa iasa doi pasi de sub supraveghere ...de astfel de oameni avem nevoie, cu 'coloana vertebrala', nu curve cu doua fete!

    RăspundețiȘtergere
  13. trebuie sa va pregatiti puternic pentru campania din 2012,sa intrati in parlament, cel putin! mai e doar un an ...Mult succes!
    abia atunci poate o sa primiti si sustinerea "de afara..nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  14. din Arges , toata sustinerea Serghei..!)judetul fanion al constructiei de autovehicule...

    RăspundețiȘtergere
  15. Va multumesc la toti si va tin la curent cu toate noutatile !
    Pe mine cel mai mult ma mobilizeaza ideea ca trebuie sa luptam pentru a nu avea din nou o dictatura,pentru ca putina democratie castigata sa nu se piarda, iar Romania sa devina o tara normala si nu una a lumii a treia,iar asta nu se poate realiza decat cu un nivel de trai civilizat pentru marea majoritate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Salutare Serghei!European United Left,secretul tarilor puternic dezvoltate:tarile nordice,norvegia, suedia, finlanda,letonia ,danemarka, sau spania, ....la asta trebuie sa adere si partidul poporului!Exact cum a spus tatal tau, tara asta are nevoie de idei de stanga , .... ce parere are Dan despre acest grup...stanga europeana ??

    RăspundețiȘtergere
  17. Nea Serghei daca tot esti in ''turneu'' cu PP,cand ajungeti pe la piatra neamt sau la iasi?

    RăspundețiȘtergere
  18. Voicu junior nu are tata dece trebuie sa il ajuti tu

    RăspundețiȘtergere
  19. Serghei ori esti in combinatie cu Diaconescu, a venit criza si la tine rau de tot si speri la un ban usor gramada, ori perversu de DD chiar a reusit sa-ti umble in cap. Cand un om salon ca tine spune ca va salva Romania care e ingropata fara cruce... fraier nu esti atunci ramane variant-aia obisnuita daca intelegi ce vreau sa zic. Oricum ceva e clar daca Diaconescu avea intentii bune si vreo sansa era la parnaie pe termen nelimitat dar la cum se joaca el cu dna-ul... nu ca n-ar fi facut dosarul dar ma gandesc la Becali... hai sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  20. Dragos:daca ajung prin Moldova te anunt pe blog,insa cel mai probabil voi merge in Mures.
    Anonim:din pacate Voicu "senior" nu a avut niciodata grija de acest "junior",el a fost crescut de bunici.Acum bunica nu prea se inghesuie sa-i dea o mana de ajutor,iar pentru mine este ca si un membru de familie ,il stiu de cand s-a nascut.
    Dan:exista diferente foarte mari intre noi si tarile care au reprezentare puternica in Stanga Europeana.Felul in care este privita homosexualitatea,biserica,atitudinea fata de persoanele defavorizate etc Din toate tintele pe care ei si le propun, noi ar trebui sa ne focalizam deocamdata doar pe eliminarea saraciei.
    Poate va exista o apropiere in momentul in care PP va fi mai matur si mai bine conturat.Deocamdata este la stadiul la care puiul sparge coaja oului.
    Adrian:am mai spus-o si o repet - daca DD nu se tine de treaba si bate campii,plec fara ezitare.
    Am discutat mult cu DD pe tema asta.Daca vroiam politica si furaciune,puteam sa ma duc la orice partid, de mult.Eu vreau o solutie economica in primul rand si sociala in al doilea rand care sa functioneze.
    In plan local, unde am stabilit sa ma duc, respectiv la Mures,lucrurile sunt destul de clare ,exista niste proiecte conturate deja,care au finantari asigurate, prin care se vor crea locuri de munca pe de o parte, iar pe de alta parte se lucreaza la un sistem de ajutorare sociala a celor care au cazut sub pragul minim si al persoanelor in varsta.

    RăspundețiȘtergere
  21. Te felicit atunci si-ti urez succes in continuare, cat despre "daca DD nu se tine de treaba si bate campii,plec fara ezitare" se va putea dovedi daca se tine sau nu de treaba doar avand puterea si-atunci scopul lui va fi atins iar plecarea ta ar fi pistol cu apa. Oricum Serghei, planurile lui Diaconescu contravin din start cu cele pe care le are "lumea" cu Europa si cu noi care suntem doriti in genunchi, ridicarea nivelului de trai astazi este urinat cu vantu-n fata sau tu cred ca ai vreun sucar cu DD si vrei sa-l pui la tren cu Lech Kaczyński... numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...