miercuri, 8 decembrie 2010

Cand ma puteti vedea la TV

Diseara de la 22.30 impreuna cu Ovidiu Balan la OTV

15 comentarii:

 1. Chiar am vrut sa te intreb cand o sa mai mergi la emisiuni.

  RăspundețiȘtergere
 2. Iar o dati pe rapiri si trafic de organe?

  RăspundețiȘtergere
 3. sa combateti probleme importatnte.

  RăspundețiȘtergere
 4. pentru cei ce nu o pot vedea,sper sa urce cineva emisiunea pe youtube...

  RăspundețiȘtergere
 5. lool serghei catre diaconescu ...Ba trebuia sa ma prezinti viitorul coleg de celula ca ne inchid astia daca nu luam puterea :))))

  RăspundețiȘtergere
 6. dan nu prea vrea deloc sa dezbateti probleme importante , actuale...plata cas -ului de catre pensionari, diminuarea concediului maternal, sau alte noutati in lergatura cu partidul PP....:
  inca o data , DD,nu prezinta incredere....tot mai multi spun ca e o diversiune a lui base,...

  RăspundețiȘtergere
 7. Nelule, schimba programul, ca toti vorbesc de aia. Deja mi s-a scarbit de politica romanesca.

  RăspundețiȘtergere
 8. bai nelu diaconescu a luat o groaza de amenzi ca facea publicitate politica ai rabdare ca din 2011 incepe campania electorala si e timp pt toate

  RăspundețiȘtergere
 9. serghei mai lasa ne sa vede ca esti distrus de bautura cum poti intra in politica

  RăspundețiȘtergere
 10. Fsceti un duo excelent. Felicitari pentru emisiune!

  RăspundețiȘtergere
 11. Pt. M.V.COM: bai dobitocule vezi-ti de viata ta de cacanar imputit si du-te dracului la vreo manastire si pupa-i in cur pe neprihaniti,pe urma treci si pe la PD-L si linge-i si pe portocalii, ca aia nu beau decat apa de izvor! Spala-te pe fata inainte sa-ti dai tu cu parerea despre lucruri care nu sunt pentru copii, cretinule! Trage usa dupa tine si du-te unde toti cei hraniti cu lapte si aghiasma au rezervare: la loc luminat cu verdeata!

  RăspundețiȘtergere
 12. bai Fan Serghei mai invata sa vorbelesti si in al 2 rand nu am vorbit cu tine esti cumva avocatul lui

  RăspundețiȘtergere
 13. M.V.COM nu-i treaba ta ce sunt si nu-i cazul sa-mi oferi tu lectii despre vorbirea limbii romane! In principiu, nu-mi sta in fire sa intervin in "disertatiile" altora, dar in acelasi timp nu-i pot suporta pe cei care ii judeca pe altii fara sa-i cunoasca si isi dau cu parerea doar ca sa-si consume timpul cu ceva (sau sa mai scrie pe undeva). Nu te-a rugat nimeni sa faci tu selectia la intrarea in politica. Fiecare face ce crede ca poate mai bine, iar daca tie nu-ti place nu inseamna ca toti cei care intentioneaza sa calce putin prin politica noastra mioritica trebuie acuma sa-si reconsidere alegerea. Oricum in politica nu se intra cu fata (daca poti sa intelegi ce vreau sa spun). Pe viitor, ramai in banca ta si judeca-i (daca tot nu te poti abtine) pe cei din familia ta si pe cei care ii cunosti foarte bine, ca sa nu mai fi judecat la randul tau doar dupa momentele mai putin faste ale evolutiei tale cognitive!

  RăspundețiȘtergere
 14. Bravo Fan Serghei,ai talent la scris si simtul umorului,doua calitati pe care le apreciez maxim !

  RăspundețiȘtergere