vineri, 31 decembrie 2010

Precizari...

Dupa "Vorbe grele" cu Ciutacu, toata lumea m-a intrebat ce m-a apucat ....dupa toata lumea subiectul cu Madalin Voicu era inchis.
Problema sta in felul urmator :cand m-am certat cu el si cu Jean le-am comunicat sa nu mai vorbeasca despre familia mea.
Intamplator zilele trecute m-a sunat lumea si mi-a spus ca pe Realitatea, la emisiunea lui Stelian Tanase, acest vagabond mincinos a batut campii despre familia mea,despre Donca, despre Nicu,despre Zoia.
Pentru conservarea adevarului trebuie sa precizez urmatoarele:
Miki a spus ca Zoia a venit impreuna cu Petre Roman la nunta surorii mele Aurora care a avut loc la Athene Palace.
Realitatea este ca Zoia de abia la nunta lui Aurorei s-a cunoscut cu Petre Roman,cu care ulterior a avut o relatie, dar nunta a avut loc la Snagov.
Alta afirmatie este ca Nicu a fost despartit de Donca de catre Elena C., aceasta facand urmatoarea afirmatie "Ne ajunge o evreica in familie nu mai avem nevoie si de o tiganca" facand trimitere la sotia de atunci a lui Valentic C., Dana Borila.
In realitate Miki brodeaza pe marginea unei afirmatii facute de Elena dar in cu totul alt context si referitor la alta persoana.
Respectiv Elena C. s-a opus relatiei dintre Zoia si Petre Roman spunand "ne ajunge un evreu in familie"
In privinta Doncai ,realitatea este complet alta,este mult mai lunga si dificil de explicat.
Aceste lucruri au fost confirmate de telefonul primit in timpul emisiunii de la Valentin C. care mi-a spus ca foarte bine am facut ca am luat atitudine impotriva fabulatiilor lui Miki.
Ii recomand acestui personaj care vorbeste "dupa ureche" ca lautarii, daca vrea sa faca rating sa vorbeasca de "ma-sa si de sor-sa" de familia lui si sa renunte la toata teoria privind originea rroma a familiei mele(care este o pura inventie a domnului mai sus mentionat)

8 comentarii:

  1. Serghei mai bine iesi la otv si iei atitudine, spui tot adevarul, pentru a nu lasa loc de interpretari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Serghei!suparindu-te pe tiganul Michi,inseamna
    ca ii dai prea multa importanta.Lasa-l sa latre
    cit vrea el...cine-l crede ...sigur ca se oftica cind el a ramas singur iar fam. lui face
    Sf. sarbatoare "CRACIUN "in Fam. Mazil
    (Pina si copilasii lui nu-i mai da "RESPECT"ce sa mai zic de opinia publica)Pupic cu tot clanul ei va iubeste ...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu mai te da om bun ca esti un om f rau care face oamenii sa sufere....si tu stii f bine la ce ma refer....lovesti 'sub centura' nu-i frumos ce faci.....roata se invarte ai grija....

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos ca-ti aperi familia, Serghei!... La multi ani si toate cele bune! Un an nou cu sanatate, voie buna, trai usor, bucurie si mult spor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim :stiu cine esti,ai avut mare dreptate, azi noapte roata s-a intors , tot tu esti lovit !

    RăspundețiȘtergere
  6. fratioru meu de entie roma, foarte urat ca-ti este rusine ca esti tzigan, auzi.. cica "teorii". da tu te-ai uitat in oglinda serghei din curiozitate asa? si vezi ca faci etnia de rusine, se scrie "Maggie" nu Magie, ca nu e vorba de magie alba sau neagra. Romani bruneti asa ca tine nu au cum sa existe ;) Romanii sunt albi-ALBI dragul meu fratior!

    RăspundețiȘtergere
  7. stiu ca stii cine sunt iar lovitura din genunchi intr-adevar m-a lovit rau....nu pot nici sa merg...esti un om de 2 lei....bine macar ca ai continuat cu prostituatele tale pana la 8 dimineata...rusine....ptr mine nu mai existi....

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...