vineri, 10 decembrie 2010

Cand ma puteti vedea la TV

Sambata seara intre 21.30 si 23 la Antena 3 impreuna cu Alexandra Stoicescu la emisiunea Q&A

11 comentarii:

  1. asa Serghei ,din ce in ce mai des la tv!asa te vrem!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine ai punctat, Serghei, in emisiune!

    RăspundețiȘtergere
  3. povesteste-ne si noua cum va distrati in atlantic,unde prestau cele mai frumoase balerine ..o cunosti pe elena fidanidis? am vazut cateva filmulete cu trupa de balet la international olimp..erau adevarate frumuseti mondene dupa care salivau toti barbatii in anii 80...cred ca ea era coregrafa ,uite ar fi interesant sa-i propui lui dan diaconescu s-o invite si pe ea si pe tine sa depanati amintiri ,cu filmulete cu poze..uite pentru voi as sta o noapte treaza ...o seara faina:-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stateam si la Atlantic si la Melody.Frecventam barurile , era o atmosfera aparte fata de vremurile actuale.
    In afara de ptezenta balerinelor , veneau si cantau toti cei in voga pe vremea respectiva Aurelian Andreescu,Dan Spataru,Mirabela Dauer,Elena Carstea etc.
    Era un program divers cu muzica , dans,numere de iluzionism altceva fata de house,etnobotanice,shot-uri si de la capat toata noaptea (sau poate asa mi se parea mie, caci atunci eram tinar)

    RăspundețiȘtergere
  6. ne lipseste un partid veritabil, de stanga!

    RăspundețiȘtergere
  7. Excelenta propunerea "eln 2710"! Un maraton tv (o emisiune) al tineretii de alta data cu invitati (martori ai acelor momente), povestiri despre cei mai frumosi ani, amintiri, poze sau filmulete, o ideea grozava. "Sarcina de partid" pt. tine, Serghei: punerea in practica cat mai grabnica a scenariului mai sus prezentat!

    RăspundețiȘtergere
  8. e adevarat ca noi azi ne distram divers ,este hilar si desuet un numar de iluzionism azi in club..cred ca era foarte interesant in perioada aceea cand se bea whiskey pana dimineata si se asteptau balerinele sa-si termine programul:-),am citit undeva ca apoi dansau pe mese ,incepea un fel de afterhours :-)..a disparup formatul de cabaret spectacol unde stateai la masa si priveai scena unde artistii prestau live si se dansa..cred ca ar fi interesanta ideea si cred ca doamna asta ar avea si ea multe de zis ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am vazut clipurile doamnei Fidanidis pe youtube... si sunt convinsa ca ar avea foarte multe de povestit si de lamurit (ca gasca lui Nicu nu omora, tortura si teroriza balerine :D asa cum inca sustin unii).
    Da, as pierde si eu o noapte sa va vad :p

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...