joi, 19 august 2010

Tragedia de la maternitatea Giulesti - nesolutionata !!!

Sute de talkshowuri si discutii pe marginea tragediei de la maternitatea Giulesti,anchete si persoane interogate si...nimic,nimeni nu-si da demisia pentru ca intotdeauna vina si responsabilitatea apartine "altora" !!!
Toata lumea se lauda, cu ce bine au intervenit,ce prompti au fost,de parca ne-ar fi facut un favor sa intervina !
Realitatea este, ca pentru asta sunt platiti si asta le este meseria si sunt platiti din banii nostri, ai contribuabililor si nu de la mama lor de acasa !!!
Sub aceasta guvernare de kkat, o sa ne bucuram in cazul unui incediu, ca a iesit masina pompierilor, din garaj si a ajuns totusi la stingerea incendiului,facand o epopee nationala despre cat de bine organizati suntem !
Bebelusii mor , unul cate unul si noi nu putem stabili cine este vinovat !
In alta tara, de la ministru pana la directorul si personalul de serviciu al spitalului, erau demisi si doar cei care isi puteau dovedi nevinovatia scapau de puscarie!!!
La noi nimic !!!
Rusine !!!

16 comentarii:

  1. ceea ce s-a intamplat este terifiant! ar trebuii sa le dam si noi foc lor. asa ceva nu se mai poate. sa ne lase basescu si tot clanul lui, ca ne-am saturat ca de dracu'Rusineeee sa le fieee

    RăspundețiȘtergere
  2. N -ati votat voi cu basescu?acum traiti bine:)))))))Bine va mai face ma....:)))
    Nu am votat cu el , deci nu e presedintele meu!Vinovati sunteti voi , toti votantii lui basescu si ai pdl ului!Da, voi sunteti vinovati!!Sa muriti bine!!!!
    Si o sa scapati de basescu asta al vostru , impreuna cu udrea , videanu si cu toti, peste vreo 10 ani:)))de ce? ca sunteti prosti , usor de manipulat , si va vor cumpara din nou!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oameni buni treziti-va si lasiti plansul/deschideti ochi/constiinta si retineti ce va spun ;
    toata clasa politica e corupta,justitia aservita politicului si etc,etc.
    intrebati orice "om de afaceri" cum a facut bani si sa demonstreze cu documente verificabile veti vedetea cum stramba din nas si-o da in diverse, neputand/desigur o da in comunism si toata demagogia/abureala tipica ,stiti desigur ce spun .
    Resposabilitatea nu si-o asuma nimeni in acesata tara si ne plangem toti la tv.
    TREZITI-VA ROMANI SI LASATI PLANSUL STREGETI-VA LACRIMILE SI LOVITI UNDE II DOARE CEL MAI TARE , LA VOT .

    RăspundețiȘtergere
  4. Tragic ce s a intamplat, dar cand va aud pe toti ca Basescu e de vina mi e scarba.... Cu alte cuvinte daca era Geoana presedinte acum nu se mai intamplau astfel de tragedii si va turnati toti cristale in cap.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce treaba are basescu cu ce sa intamplat la giulesti cred ca habar nu aveti ce vorbiti

    RăspundețiȘtergere
  6. te doare pe tine in rama de la ochelari de tragedia din maternitate. incerci si tu sa pari o persoana posesoare de spirit civic. degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  7. Da oameni buni,aveti perfecta dreptate.Basescu nu are nicio treaba cu ce s-a intamplat la Giulesti.Treaba lui este aceea de a observa si de a atrage atentia asupra problemelor care apar in sistemul sanitar,in invatamant,etc.Ca doar de aceea se afla el in fruntea statului:pentru a observa si a atrage atentia.
    In legatura cu ce s-a intamplat la Giulesti "contributia" lui Basescu la aceasta drama este foarte usor de demonstrat.Pentru inceput sa ne punem urmatoarea intrebare banala:DE CE S-A INTAMPLAT ACEASTA TRAGEDIE? In principiu datorita faptului ca acei bebelusi nu erau supravegheati.Daca acei bebelusi ar fi fost supravegheati s-ar fi observat prezenta fumului sau a focului si astfel s-ar fi evitat aceasta tragedie.Intrucat nu a fost vorba de o explozie,de un fenomen spontan,ci de un fenomen propagativ,focul mocnind minute bune inainte ca toata sala sa ia foc,evitrea acestei drame ar fi fost normala.Acum intrebarea este la fel de simpla:DE CE NU ERAU SUPRAVEGHEATI ACEI BEBELUSI? Raspunsul instinctiv este urmatorul:datorita faptului ca cea care trebuia sa-i supravegheze nu se afla in acea sala,deci datorita unei asistente neglijente.Raspuns corect insa nu complet.TOCMAI DE ACEEA IN SALILE DE TERAPIE INTENSIVA TREBUIE SA EXISTE 2 ASISTENTE CA IN CAZUL IN CARE UNA NU SE AFLE IN SALA SA EXISTE O A DOUA.Urmarind sirul intrebarilor ne punem urmatoarea intrebare:DE CE NU EXISTAU 2 ASISTENTE CARE SA SUPRAVEGHEZE BEBELUSII? Pentru ca,in spital(si nu este un caz izolat)exista un deficit de personal medical.DAR DE CE EXISTA ACEST DEFICIT DE PERSONAL MEDICAL? Datorita faptului ca posturile au fost blocate.DE CATRE CINE? De catre guvern printr-o ordonanta de urgenta.CARE GUVERN? Guvernul BOC. CINE ESTE CREATORUL ACESTUI GUVERN SI IN PRINCIPIU RESPONSABIL PENTRU INCOMPETENTA ACESTUI GUVERN? Raspuns: T.Basescu

    Dupa cum vedeti la capatul acestui sir de intrebari,corecte dupa parerea mea,se afla inconfundabilul presedinte al acestei minunate tari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am spus ca :doar Basescu este de vina, de fapt nici nu l-am nominalizat.
    Am spus ca aceasta guvernare de kkat este de vina si cred cu tarie acest lucru in continuare.
    Tot sistemul medical este prost guvernat, gestionat etc,iar guvernul actual este cel care raspunde de gestionarea intregii tari si automat si de haosul care se propaga cu viteza in toate sistemele,nu doar in cel medical.
    Referitor la Basescu, are si el partea lui de vina, ca nu degeaba se spune in popor, ca pestele de la cap se impute !
    Sa ne amintim ca mai zilele trecute ne spunea ca medicilor, daca nu le place, nu au decat sa plece , fara sa se gandeasca ca educatia acestora a costat tara o gramada de bani , ca nu putem avea un sistem medical fara doctori si ca nu toata lumea are banii necesari sa se trateze in strainatate !
    Daca faci o paralela intre situatia sistemului medical inainte de 1989 si acum , concluzia este tragica.
    Acum avem aparatura mai multa, mai noua si mai buna, dar de multe ori zace nefolosita pentru ca nu stapanim know-howul,sau nu exista personalul specializat.
    In privinta medicamentelor insa,stam poate chiar mai prost,acum trebuie sa-ti aduci si algocalminul de acasa.
    O ultima observatie pe care vreau sa o fac este urmatoarea :nu este vorba de spirit civic ci mai degraba umanitar(pentru ca este vorba de niste copii) si pe mine nu ma intereseaza sa conving pe nimeni de nimic,eu pur si simplu imi spun punctul de vedere !

    RăspundețiȘtergere
  9. suntem rusinea europei la acest capitol de la doctori la femei de servici si aere conditionate:|

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu vreau sa aud parerea lui Serghei despre dintisorul lui Dan Diaconescu, singurul proprietar de Rolls Royce cu dinte pauza lipsa gaura.

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar asa ... De multe ori m-am gandit si eu de ce oare nu si-o pune dintii DD? In rest e istet soricelul. ANDRA

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa ii odihneasca Dumnezeu pe bebelusii care au pierit in aceasta tragedie..

    http://www.youtube.com/watch?v=h95EFX3hl6U&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=5VB7owStPI8

    Pacat ca ea a scapat .....

    Nu ne-am nascut in locul potrivit


    PS te rog serghei sterge comenturile ....nebunilor astia cu dintii lui diaconescu ....suntem de kkat si noi nu numai guvernarea

    RăspundețiȘtergere
  13. pai ce sa zici de comentarile cu astia cu dinti lui DD.Tara arde si baba se piaptana[asa vor ei]

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...