joi, 5 august 2010

Eu nu pot sa inteleg logica lui Basescu !



Imi pare rau , ma straduiesc si nu reusesc !
Nu reusesc sub nici o forma, sa inteleg logica lui Basescu, in pledoariile sale.Oare le compune spontan, sau sunt prestabilite, dar urmaresc scopuri mai presus de intelegerea noastra, a muritorilor de rand ?
Cine poate spune,cum se justifica afirmatiile lui, privitoare la plecarea romanilor cu studii superioare , respectiv medici, din tara ?
Cum poti sa le spui: plecati !
Nu te gandesti ca ramane populatia fara medici si ca nu toti au bani, sa plece repede in Austria sau in Germania, pentru consultatii si interventii medicale?
Nu te gandesti cati bani a investit tara asta in educatia lor, sau poate daca, pentru el scoala nu a reprezentat nimic,pentru ca nu a fost sau nu a facut,nici nu intelege semnificatia si importanta ei ?
Dupa cum stiti nu am fost un iubitor de carte si scoala a reprezentat pentru mine un soi de distractie , insa nu as face niciodata o astfel de afirmatie !
Si comparatiile intre medici si profesori,incercarea de a invrajbi intre ele diferitele categorii de intelectuali,exemplele personale de tipul "si eu am plecat de la salariul x si in nu stiu cati ani am ajuns la 6.000..." toate reprezinta din punctul meu de vedere, o mare bataie de joc la adresa noastra a tuturor, care suntem siliti sa ascultam astfel de elucubratii si suntem considerati sufiecient de prosti pentru a le crede !
Pana si Ceausescu a gandit economic mai sanatos si a cerut achitarea cheltuielilor facute cu scolarizarea, pentru romanii care plecau definitiv in strainatate, de la tarile care urmau sa beneficieze de pregatirea acestora (cum au fost acordurile facute cu Germania si Israel)
Sunt curios,cand o sa cada, o sa plece si el definitiv in strainatate ?

4 comentarii:

  1. Pai asta urmareste, impreuna cu fmi -ul ala,sa plecam cat mai multi sa le facem alora de afara muncile de jos.
    Iar la cat de usor sunt de manipulat romanii, daca maine ar fi alegeri si in noaptea asta campanie, tot pe basescu l-ar vota:)noroc , ca nu poate sa mai candideze, dar oricum nu vom scapa de el in 10 ani..;;)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Divide et impera!
    O sa ajungem o natie de ajutori de bucatari, pe 500 euro:))
    Asta daca nu cumva facem un 'cumul' ceva...care ""se sanctioneaza conform legii"":))))
    Sau poate ne punem sperantele in gluma de DD si PP:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Logica lu:Basescu e de fapt o mare timpenie cauzata probabil de castrarea maidanezilor si lipsa de sex{bine macar ca inoata in fiecare zi dar sigur are colac}mai bine ar pleca el din tara sa lucreze ca hingher prin spania ca oricum prezenta Dumnealui la putere nu ne ajuta cu nimic ba din contra ne omoara pe zi ce trece si bineinteles ca pe ei nu-i intereseaza de populatia acestei tari,atita timp cit ei au FARFURIA plina ce mai conteaza de restu

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...