vineri, 11 noiembrie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Astazi seara cine doreste poate urmari continuarea cazului "profesor-eleva" la Acces Direct

10 comentarii:

  1. Bai Serghei , te-am urmarit la Gherghe ,dar un lucru nu pot sa mi-l explic si anume acela ca tu trebuie sa stii, pentru ca tu esti in bransa ai localuri esti in alimentatie publica mai exact . INTREBARE : AI VOIE SA PRIMESTI IN CLUB MINORI ?AI VOIE SA VINZI ALCOOL MINORILOR ? DE CE NU INTREABA NIMENI DE ASA CEVA? DE AICI PLEACA TOATA NEBUNIA . ASTIA CARE AU PRIMIT MINORII IN CLUB SI AU ACCEPTAT SA LE SI VANDA ALCOOL TREBUIE SA RASPUNDA PENAL PRIMII INAINTEA PROFULUI . TU NU CREZI ASTA? DE AICI TREBUIE PLECAT ,CAT DESPRE FRAIERUL DE PROF SI ASTA SA RASPUNDA PENTRU FAPTA PE CARE A SAVARSIT-O . SI INCA CEVA IN INCHEIERE ,DACA VEI CAUTA ARTICOLE PE NET DESPRE ACEST CAZ SI VEI CITI COMMENTURILE VEI VEDEA CA MARELE AVOCAT MILITIAN DE ACOLO S-A INSPIRAT SI A FACUT EL O POVESTE CU CARE VA PIERDE SIGUR PENTRU CA ESTE SLAB RAU SI DIN CATE SE VEDE ESTE SI UN AGRAMAT CA TOTI MILITIENII DEALTFEL

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha,ha,ha... auziti si va minunati fratilor: gibonul tatuat a facut o facultate...ha,ha,haaaaaaaaaaaa...m-am pisat pe mine de ris cind l-am auzit spunind aceasta enoormitate gogonata! Trebuia sa taci din gura ca si asa nu vedea nimeni ca tu ai o facultate la...baza...ce facultate ai tu bai gibonule,ca abia legi doua cuvinte si cu eforturi disperate sa le scoti! Mai penibil cred ca nu poti fi! Iar ai uita de servetele sa-ti stergi balele...tu tot cu casmaua pe la bot te stergi...de,talica ai facut facultatea...ha,ha,haaaaaaaaaaaaa ...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim 12.11.11 02.05:Eu am pus problema, ca proprietarul barului, nu are cum sa verifice varsta si identitatea tuturor celor care intra si consuma , dar era responsabilitatea celor doi profesori delegati de scoala, sa ii insoteasca pe elevi si sa se asigure ca nu consuma alcool si nu merg in locuri interzise minorilor.
    Baron Le Rouge : oricum ma distrez cu comentariile tale,daca esti smecher si daca vrei esti invitat la mine in emisiune !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim ca ne raspunzi , dar as mai vrea sa-ti mai spun ceva referitor la ce ai scris tu . Uite ,daca ne gandim putin un profesor sau chiar doi nu cred ca ar fi putut sa-i tina din scurt sa nu-i lase sa-si cumpere alcool sau orice altceva interzis (banuiesc ca intuiesti la ce anume ma refer) , asta atata timp cat inainte de a pleca in excursie au avut o conventie . Daca vroiau sa-si cumpere ,cumparau pe tirate si mergeau fiecare in camera lui si tot consumau , dar la 17 ani eu cred ca acesti copii au discernamant,desi sunt minori si nu raspund pentru faptele lor .'EVADEAZA' EI FOTBALISTII DIN CANTONAMENTE ,DAR DRACII ASTIA MICI ? Deasemenea mai cred ca mare parte dintre cei care merg in excursii, care sa fie cu o noapte inclusa cel putin, merg chititi sa-si faca de cap si aici nu este vorba numai de astia de la liceul asta si asa in general indiferent din ce liceu ar fi sau din ce clasa sociala ar face parte .Si sa stii ca de obicei mai este o problema ,eu desi am terminat liceul dupa revolutie , dar si atunci si acum , in momentul cand se anunta o excursie ,prima intrebare stii care este? Iti spun eu - CU CE PROF SAU CE PROFA MERGEM . DACA ESTE UNUL AL DRACU' simplu excursia nu se mai organizeaza pntru ca nu intereseaza pe nimeni ,iar daca excursia se organizeaza cu un(o) prof bun(a) , s-ar putea sa fie bataie pe locuri si asta datorita faptului ca LI SE VOR PERMITE MULTE SI UITE UNDE SE AJUNGE . In incheiere iti spun clar ca nu incerc sa-l disculp pe acest profesor . Daca a facut ce a facut sa-si primesca pedeapsa binemeritata si asta cat mai rapid , judecat de urgenta si daca este cazul condamnat cu executare nu cu suspendare .

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de acord ca elevii merg in excursii ca sa isi faca de cap, ideea este urmatoarea : daca copiii isi faceau de cap intre ei , nu era o chestie atat de scandaloasa (pana la urma , era normal) problema este ca profesorul a participat la aceasta actiune si este deranjant si tipul de raport sexual pe care l-a practicat (poate fata nu ar fi fost asa traumatizata, daca era vorba de un raport sexual normal)

    RăspundețiȘtergere
  6. EU SUNT SIGUR CA SI IEI IA PLACUT DACA ERA NU SE DUCEA DUPA 100 DE ZILE SA DEPUNA PLANGERE

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...