sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Petrecere de ziua Marei Banica

Sambata 19.11. si-a serbat ziua Mara Banica.Ne-am adunat la Crama Panduri sa o sarbatorim. Prieteni, colaboratori de la 6TV , oameni din showbiz ' cu totii am petrecut in decorul rustic al cramei pana spre dimineata

Am venit impreuna cu George Papari.Deja ajunsi la Crama , ne-au intampinat Mircea Stoian,Sorin Marcus,Codrin Stefanescu


Eu impreuna cu sarbatorita si cu Cora


Mara impreuna cu Cristi si Soso de la 6TV


Eu cu Mara si George Papari


Mara intampinand musafirii : Mihai Mitoseru si


Mieluta Bibescu ne-a cantat impreuna cu  formatia


Mara impreuna cu Kamara


Mara alaturi de Codrin Stefanescu si Sorin Marcus, rasetele sunt in toi


Mara , Monica Iagar si Sorin Marcus


Oana Lis alaturi de sarbatorita

Costin Marculescu nu s-a lasat pana nu a cantat pentru sarbatorita

5 comentarii:

  1. am urmarit asera cireasa de pe tort de la prima tv.credema ca mia venit sa vomit toata seara cit de scirbos esti.sa rizi cu dinti tai infecti cu gura pina la urechi este ceva ce tine de bun simt ori tu asa ceva nu ai.chiar ca baronul ruje are perfecta dreptate dar adevarul supara ca de obicei. ce zici de propunerea baronului?

    RăspundețiȘtergere
  2. mai ANONIMULE invata sa scrii corect gramatical,pe urma sa ai tupeul sa faci observatii si aprecieri.cine te pune sa urmaresti emisiunile cu Serghei?cu siguranta esti un frustrat (daca stii semnificatia acestui cuvant)care locuiesti in cine stie ce cocioaba si mananci untura cu paine cred si eu ca te-ai obosit sa scrii acest comentariu.pofteai si tu la o papica buna,la o casuta asa cochetica,iar cu o salupa cred ca doar in vis te-ai plimbat.Un sfat invata sa scrii si schimba postul sau cumpara-ti emetiral.

    RăspundețiȘtergere