vineri, 18 noiembrie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Astazi seara la 17.30 ma puteti vedea la "Acces Direct"

15 comentarii:

  1. ma gandeam ca esti panarama de om... da chiar nu era cazu sa apari tu si sa o aperi pe nebuna aia(indiferent de situatie). Ai tupeu sa te juri ca daca erai elev si te tragea vreo profesoara pe dreapta, asta in cazul in care te si atragea, o lasai rece... e vina familiei ca are in casa o futatura de copil si cu atat mai mult isi merita eticheta de zdreanta in fata tuturor. Si sa nu ma intelegi gresit nu apar pe nimeni prea putin ma intreseaza de ce o sa pateasca

    RăspundețiȘtergere
  2. Genul asta de mentalitate,anonim,de barfa de bazar ne tine ca natie pe loc.Ce e asa greu de inteles ca omul era profesor,deci responsabil de copii pe durata excursiei si de aici discutia s-a incheiat.In plus eu cred ca ce a declarat el azi il incrimineaza mai rau(era sexy,lasciva...)OBSEDAT CLAR.Fata putea sa se arda de la 11 ani si sa aiba si 2 copii pana la varsta asta.Profesorul nu avea voie sa o frece nici cu nici fara consimtamantul sau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai Serghei ,daca vrei intr-adevar sa-i faci un bine asteia ,parerea mea este ca tu ar trebui sa-i determini familia sa faca exact ce a facut si familia lui Huidu,adica sa interzica prin CNA mediatzarea cazului pentru ca daca aceasta fata este traumatizata in urma celor intamplate ea nu apare,dar vede discutandu-se despre ea ,eu cred ca mai rau ii faceti . Traumele pe care ea le are acum ,eu cred ca niciun phiholog ,parapsiholog nu o poate face sa uite prin ce a trecut ci numai odata cu trecerea timpului va mai uita ,dar nu inseamna ca i se va si sterge definitiv din memorie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot cu nasul in chilotii parasutelor iti place sa stai...cit poti fi de penibil...tu nu te vezi mai gibonule cit esti de limitat in exprimare...mai apari si la tv...cineva isi bate joc de tine si tu prooooooost cum esti nu te..."prinzi"!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. S.gi p.la paduche ROUGE!Chiar daca nu ai aproape deloc neuroni(si aceea ingropati in c.cat), prooooooostule, tot ar trebui sa observi ca de tine isi bate joc cineva(adica viata, dobitocule!), pentru ca in loc sa te slobozeasca ma-ta la closet cand ti-ai aratat lumii, pentru prima data, mutra de oligofren jegos, ai fost lasat in viata(ca orice ratat!) sa-ti scremi frustrarile si complexele! Sa te ia dracu' cretinule!
    P.S. Du-te la cimitir, nu-i lasa pe cioclii sa piarda timpul de pomana ca te asteapta demult, idiotul dracului! Crapa, odata, lepra imputita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha,ha,ha mai fan cacat se vede ca esti un dobitoc absolvent ratat de st gheorghiu... mai bosorogule, bai nespalatule...mai pasarica...mai rromica ...tu chiar nu intelegi ca eu intii iti fooot coliva si apoi ma pis pe tine...Sa nu uiti sa-ti iei hapurile...ca altfel te asteapta coana cu coasa! Si acum revenind la lucruri mai serioase...mai SNM-ule eu vin cu tine intr-o emisiune dar nu la 6tv ca nu ne vede nimeni..,daca ai singe in rici iti propun emisiunea lui D.Capatos allias BELITOS! Asta pt ca vreau sa va fac pe toti bosorogi scirbosi incepind cu asistatul stooian si terminid cu smecherul belitos...pe tine te voi menaja pt ca iti cunosc...limitele...neuronale...ha,ha,ha, poti sa-l sduci si pe fan cioclu sa ii suga tamponul crudutei...ha,ha,ha! Astept raspunsul tau! Daca vrei nr meu de tel sa-mi spui! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  7. S.gi p.la paduche ROUGE... pe nespalate. c.catule! Tu n-ai fi fost in stare nici macar sa obtii nota de admitere la St. Gheorghiu, pitecantrop idiot!... Oligofrenule, ce sa cauti tu la emisiuni de televiziune,locul tau e intr-o lada cu patru manere, sub cel putin doi metri de pamant! Pe tine doar moartea mai vrea sa te vada, boratura imputita, dar inainte de asta nu uita sa s.gi p.la si sa inghiti tampoanele simpatiei tale Cruduta (apropo dobitocule, numele propriu inca se scrie cu litera mare, cretinule!) ca sa nu te duci pe Calea Lactee cu stomacul gol! Sa te ia dracu' cat mai curand!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai fan dobitoc atit de prost esti incit nu-ti dai seama ca o curva cum e cruduta si un ratat imputit ca tine a carui loc e in buda, nu merita nici un respect...asa ca mars in ma-ta care te-a borit in lumea asta sau mai bine zis mars dupa ma-ta care ta asteapta in Calea Lactee sa-ti dea sa sugi nu lapte ci urina cu fecale! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  9. Paduche ROUGE s.gi p.la, pe nespalate, lepra retardata! Recunoaste ca in momentul cand a trebuit sa apari in lume ai gresit gaura si ai iesit pe cur, iar de atunci ratacesti bezmetic prin c.cat, jigodie nenorocita! Numai harca cu coasa s-ar mai incumeta(dar si asta destul de greu) sa te transfere in tara alui cu coarne, dar si acolo o sa duhnesti prea tare cand te arde! Chiar si ma-ta, sarmana, spera sa te ia dracu' cat mai curand, ratat oparit!
    P.S. Ai face un serviciu omenirii daca te-ai duce la groapa singur(ca elefantii la cimitir), oricum nu prea ai ce face pe Pamant cu un singur neuron si ala sclerozat si imbacsit de c.cat! Dar nu uita, inainte de asta, sa s.gi cat mai multe p.le si tampoane folosite(de la simpatia ta "curva" Crudu)!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai fan gibon corect se scrie CURVA crudu,dar tu fiind un labagiu de prima CLASA o divinizezi! Esti un Cacat-cu C mare ha,ha,ha...restul il gasesti in ...dantura cariata a fanului tau.ha,ha,ha....Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai fan gibon corect se scrie CURVA crudu,dar tu fiind un labagiu de prima CLASA o divinizezi! Esti un Cacat-cu C mare ha,ha,ha...restul il gasesti in ...dantura cariata a fanului tau.ha,ha,ha....Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  12. Deschid aceasta postare prin a te invita din nou, dar de data asta "cu respect" sa le s.gi p.lele, desigur pe nespalate, la giboni si fanii lor, paduche ROUGE! Stiu ca nu era nevoie sa te poftesc in mod special sa s.gi p.la, pentru ca tu o faci din placere, oricum, nu-i asa BARON stupid? Si mai stiu ca in lipsa de ocupatie si imaginatie adori sa scarmeni c.catul inainte sa te rujezi cu el pe la bot, ca asa-i sta bine unui oligofren jegos, nu? Ce nu stii tu dar iti spun eu este ca numele tau corect se scrie PROST si ca orice nume(dupa cum ti-am mai spus si cu alta ocazie) intotdeauna si in orice situatie se scrie cu "P" mare! Din aceasta cauza, adica a lipsei tale aproape complete de neuroni, chiar si dracu' intarzie sa te ia, pentru ca nu folosesti la nimic. Dar cu certitudine aia cu coasa isi va face datoria si fata de tine si iti va aduce cu siguranta biletul pentru dus, de dorit cat mai curand!
    P.S. Sterge-ti c.catul de pe ochi, idiotule, unde vezi tu "dantura cariata", jigodie dementa? Vezi-ti de stricaciunile tale imputite, cretin nefericit! Nu ai invatat pana acum, neghiobule, ca nu e politicos sa te uiti in gura altuia, retardatule?... Nu uita piso sa s.gi p.lele cu perseverenta si sarguinta pentru a-ti consolida calitatea de GURU-SUGACI al contemporaneitatii!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai fan Cacat esti PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSTTTTTTTTTT ca oala de noapte...pacat ca faci umbra pamintului dar in in curind te vei duce...la canal ca acolo iti este locul...mOri TZIGANE bastard! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le s.gi p.lele TZIGANILOR bastarzi, paduche ROUGE! Pacat ca inca mai respiri, jigodie imputita! Lua-te-ar dracu' cat mai curand, neghiob nenorocit! Locul tau e in mancarea pentru viermi, scarbosenie dementa!
    P.S. Limiteaza-te doar la ce stii sa faci cel mai bine: s.gi p.la pan crapi, cretin stricat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai nebunule, care esti tu! Cum ai putut sa apari si tu la tv sa zici ca curva aia de oana, arata ca o fetita si e foarte deprimata etc.,minciuni de-ale voastre,bai cacatilor?? Aia se fute in cur si tu zici ca nu mai poate de ea, ca plange si e nevinovata! Pai plange, pt ca ar mai vrea sa fie fututa dar din fericire,profesorul nu mai vrea! Te bagi si tu, ma muistule sa iti dai cu parerea! cred ca o futi si tu pe asa zisa violata, bata-ve Dumnezeu de spurcati!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...