marți, 8 noiembrie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Ieri seara, dupa emisiunea de la Acces Direct, am fost contactat de fata in cauza si de tatal ei , care mi-au povestit situatia si cum s-au desfasurat faptele si m-au rugat sa vin astazi din nou in aceiasi emisiune ,sa le prezint in fata opiniei publice.
Cei doi nu vor sa apara  public, dar doresc insa ,ca punctul lor de vedere si versiunea lor asupra desfasurarii faptelor, sa fie aduse la cunostinta publicului larg.

Astazi seara la ora 10.30 incep noua serie din emisiunea "Serghei si Mara" la 6 TV .

13 comentarii:

  1. Hai sa fim seriosi, fata nu e o sfanta, degeaba ii iei apararea. Oi fi amic cu tac-su si atunci te inteleg...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se gaseste nimeni sa puna emisiunile cu serghei pe net ca lumea?Nok3r ai disparut frate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu ii inteleg pe oamenii care spun astfel de ineptii.
    Relatia era profesor - elev.
    Nu conteaza cum era fata, conteaza ca tu in calitate de profesor nu ai voie , sub nici o scuza, sa faci sex cu o eleva, cu atat mai putin minora, ca sa nu mai punem la socoteala tipul de sex ales, respectiv sex anal !
    Daca tu , anonim 11:56 ai avea o fata si ai lasa-o sa mearga intr-o tabara,excursie organizata de scoala, nu te-ai gandi ca este in siguranta stiind ca merge insotita de profesori ?
    Ti-ai pune problema, ca tocmai cel care a fost desemnat sa o protejeze, de eventualele pericole din afara ,pe a carui moralitate si seriozitate te bazezi lasand un minor in grija lui, este cel care o corupe ?
    Chiar daca fata s-ar fi imbatat, ar fi avut un comportament denaturat, el in calitate de profesor ar fi trebuit sa o puna la punct si sa anunte parintii de problemele comportamentale aparute si nicidecum sa practice sex anal cu ea!
    Deci din punctul meu de vedere, profesorul in cauza nu are si nici nu poate avea,nici o scuza (caci de cazuri de barbati violati de fete minore, nu am auzit pana acum )!
    Ovidiu : Nu numai tiganii au aceste apucaturi, deci nu cred ca doar apartenenta la aceasta etnie poate fi explicatia comportamentului

    RăspundețiȘtergere
  4. ai perfecta draptate Serghei!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. DAca o fata se baga in patul tau si apoi striga VIOL inseamna ca ai violat-o?? D.pdv juridic art 198 spune ca relatiile sexuale cu o minora se pedepsesc cu inchisoare de la 3-10 ani numai in cazul in care minora are sub 15 ani sau nu au fost consimtite ..Am citit ceva legat de caz si imi dau seama ca profesorul este nevinovat .Numai aruncand o privire pe net la pozele "victimei"postate iti dai seama ca sunt de-a drePTUL hilare ,prototipul adolescentei puse pe agatat .IN general femeile nasoale care nu au pe vino-incoa sunt frustrate si periculoase si incearca sa iasa in evidenta prin orice mijloace ,ajungand chiar la acuzatii de viol..

    Urasc fazele cand apar parintii sa spuna ce copil bun si deosebit au ,atunci cand odrasla de bani gata ,rasfatata intra in belele create de ei insisi....

    Eu cred ca asta e doar un scenariu ,cred ca profesorul nu are decat vina de-a fi mers in acea excursie cu o adolescenta pusa pe fapte mari...


    Scenariul a fost cam asta " asta mica impreuna cu prietenele ei ,si-au zis ,hai ca-l fac pe profesor,au inceput sa bea,asta mica s-a dat la profesor intrand de buna voie in patul lui,apoi i s-a parut ca e mai interesant sa strige viol...a zis ca devine o mica vedeta...iar faptul ca acum apar altele care spun ca au fost agresate mi se pare patetic..poate sa apara si bunica-mea sa zica ca a violat-o..de ce nu au facut plangeri atunci cand au fost agresate??..daca tot faceti emisiune ,ocupati-va fratilor de cultura,nu puneti pe tapet un asa zis viol ..sunt copii talentati,pictori ,poeti ,artisti de care nu vorbeste nimeni nimic si se sting in anonimat..in schimb de violuri si senzational vuiesc toti...se spune ca suntem in epoca post post modernism ,dar aia care vor veni dupa noi vor spune ca suntem perioada nonvalorilor ,a inculturii si a involutiei ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca raportul sexual a avut loc(cu atat mai mult anal,acesta fiind socotit perversiune),eu zic ca discutia s-a terminat acolo si profesorul e vinovat.Fata poate fi cea mai mare curva,nu asta conteaza.Erau acolo in calitate de profesor-elev.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gibonule tatuat ai fost la curul lor sa sti cum au facut sex? Iar iti bagi nasul in chilotii curvelor virgine...tu mai lipseai din circul asta ieftin...si acum vi si faci pe lupul moralist...hai sictir! Fatuca asta este CURVA iar profu un dobitoc! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  8. e adevarat ce spui vis-a -vis de relatia profesor elev ..pentru perfectionarea relatiei este necesar sa se ia in considerare pe de o parte actul educativ ,iar pe de alta parte psihologia tineretului contemporan...

    RăspundețiȘtergere
  9. Luate-ar dracu de cretin, BARON LE S.GE, mai traiesti inca, dobitocule? Iar iti expui parerile tale de retardat imputit! (De unde dracu o mai cunosti tu si pe fata aia, idiotule, de iti permiti sa o etichetezi atat de precis!) Du-te langa mortii ma-ti si predicale din tezele tale inepte de pitecantrop jegos, javra nenorocita! S.gi p.la la toti gibonii si fanii lor!
    P.S. Grabeste-te, cioclii te asteapta la separeul din cimitir, dezaxatule!

    RăspundețiȘtergere
  10. Fan gibon gagica suge pooola la greu iar tu o sugi din greu...vezi sa-ti iei pastilele pt ca poti sa dai coltul in orice moment, tu nu vezi nespalatule ca abia respiri dobitocule...ciorile abia asteapta sa-ti manince stirvul...gunoi social ce esti!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  11. Lua-te-ar dracu BARON LE S.GE, mancator de c.cat si s.gator de p.le! Du-te la groapa, ratat fara neuroni si nu mai imputi aerul cu duhoarea-ti de imbecil!
    P.S. Inapoiatule mintal nu uita sa le s.gi p.la la giboni si fanii lor... pe nespalate, cretinule!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...