duminică, 25 septembrie 2011

Turneul de tenis Star Open 2011


Ne pregatim sa incepem competitia.Primul meci il am in cadrul grupei A cu Horatiu Malaele
Zeno Moses,Horatiu Malaele,eu,Cornel Zabet cu totii prieteni vechi facem o poza inainte de meci
O parte din galeria mea (Cornel Zabet,Gino Iorgulescu)
Momentul de incepere al menciului, eu cu Horatiu alaturi de cea care va arbitra meciul
Eu cu Zabet si Horatiu
Cu Zabet dupa meciul cu Horatiu, meci pe care l-am castigat iesind primul in grupa A.

Al doilea meci in cadrul grupei pe care il sustin este cu George Mihaita.Castig meciul .Primim amandoi cate un tort cadou si hotaram sa le dam copiilor lui George torturile spre deliciul copiilor.
Dupa terminarea meciurilor m-am intalnit cu Ilie Nastase, cu Costica (fratele acestuia), cu Brighite Sfat ,  impreuna cu Zabet, cu Zeno, cu Marian Nita . Atmosfera s-a incins , ne-am distrat de minune.la un moment dat ni s-a alaturat si Ion Tirac distins ca intotdeauna, cu umorul lui englezesc
Impreuna cu Zeno.
A doua zi au urmat meciurile intre locul 1 grupa A - locul 2 Grupa B si locul 2 Grupa A - locul 2 Grupa B precum si jocurile la dublu cu echipe mixte din cele doua grupe.
Trebuie sa spun ca Grupa B a fost constituita din :Augustin Viziru,Cristian Gram si Cornel Ilie , respectiv din artisti care au practicat tenisul ca sport de performanta.

Sambata 24 septembrie , partea a doua a competitiei se confrunta reprezentanti ai celor doua grupe plus meciuri de dublu .Poza de la meciul dublu ( eu cu Cristian Gram intr-o echipa si George Mihaita cu de cealalta parte)
Imagine din jocul la dublu

5 comentarii:

  1. Aceste terenuri de tenis in loc sa fie puse la dispozitia copiilor talentati sunt folosite de niste parveniti jegosi si insalubri...vorba pohetului;..." in lumea asta prost facuta-cacatii fut in loc sa puta"! Cu respectINESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare!! imi imaginez ca a fost o distractie pe cinste! domnul Horatiu Malaele este un om de exceptie.

    RăspundețiȘtergere
  3. a fost aseara un interviu cu Nicu C luat de Adrian Paunescu, dar nu am reusit sa-l vad pe tot. poate reusesti sa-l postezi pe blog. mersi frumos! bafta in toate Serghei!

    RăspundețiȘtergere
  4. INESTIMABILE retardat ratat "in lumea asta prost facuta"(da prost de tot!), tu inca imputi aerul deasupra scoartei terestre, in loc sa fii de mult timp intr-o groapa, sub vreo doi metri de pamant! S.gi p.la c.catule! Sa te ia dracu' cat mai curand!

    RăspundețiȘtergere
  5. dl.serghei modul dvs. de a face spectacol la televiziuni ,este penibil, caraghios,scabros ......din toata trupa dl.horatiu malaiele si dl.george mihaita sunt NUME MARI ceilalti cine sunt ?????????unde au semnat condica????????????????

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...