joi, 22 septembrie 2011

Turneul de tenis Stars Open 2011

In cadrul Turneului BRD Nastase Tiriac Trophy are loc si un concurs intre artisti.Printre participanti se numara Horatiu Malaiele, Augustin Viziru, Constantin Gram, George Mihaita.Alaturi de ei particip si eu cu placere intr-o intrecere care va fi condimentata de glumele participantilor.
Astazi a avut loc tragerea la sorti a participantilor pentru a se stabili jocurile.Cei 6 participanti au fost impartiti in 2 grupe : Eu cu Horatiu Malaele si George Mihaita intr-o grupa si Cornel Ilie,Constantin Gram si Augustin Viziru in a doua grupa .Eu am cazut in primul meci in confruntare cu Horatiu Malaele iar in al doilea cu George Mihaita.La dublu voi juca cu Constantin Gram.

9 comentarii:

 1. Mai gibonule tu la ce esti artist?Poate la bagat hahaituri si bale pe micul ecran-se pare ca neamul prost si hahalerele nespalate si soioase au ajuns un reper pt acest popor... si se afiseaza cu nesimtire in societate... Nu iti este rusine sa te declari artist? Tu esti un neica nimeni un agramat si un semianalfabet...artistic vorbind! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

  RăspundețiȘtergere
 2. distractie placuta! toti sunt oameni de calitate.

  RăspundețiȘtergere
 3. serghei este, dupa cum se comporta, un tigan comunist >:P<

  RăspundețiȘtergere
 4. La multi ani!

  Baroane, stii bancu cu nesu?

  RăspundețiȘtergere
 5. Serghei ,sper ca faci inregistrari si ptr. noi...te iubim... cu mult respect, pupic,mm

  RăspundețiȘtergere
 6. sper sa vedem si imagini. numai bine! esti un om super!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Anonim(>:P<)dupa cum scrii esti un mare dobitoc, un rebut al capitalismului! Sa te ia dracu'lepra imputita!

  RăspundețiȘtergere
 8. INESTIMABILULE sugator de p.le sterge-ti c.catul de pe bot inainte sa-ti scremi umplutura dintre urechi! Daca nu ai alte preocupari decat sa aberezi la nesfarsit, umple-te de respect si du-te la groapa cretinule!... Sa te ia dracu' cat mai curand, "academicianule"!
  P.S. Nu uita sa s.gi p.la si sa inghiti spuma de gibon in fiecare dimineata, descreieratule!

  RăspundețiȘtergere
 9. I LIKE IT - YOU ARE A COOL GUY - TAKE CARE - A

  RăspundețiȘtergere