vineri, 30 septembrie 2011

Autor - Nicu Ceausescu 1992


18 comentarii:

  1. Serghei ,iti spun foarte sincer eu daca ar fi trait NC si ar fi candidat la presidentie l-as fi votat..pentru vederile lui liberale ...fac parte din generatia de dupa 90 ,deci nici nostalgica nu sunt ,nici comunista ,dar stiu sa apreciez valoarea unui adevarat om...

    RăspundețiȘtergere
  2. pizda de eln2710 daca ar fi trait beleain apoca de aur belea lindicul, asta daca nu io sugea marelui ratat si parazit nicu

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca in epoca socialista erau mai putine generatii de analfabeti ,tu esti unul din "fericiti.".Te rog sa nu te schimbi ,tine-o tot asa...Cred ca esti unul frustrat ,unul cu carnet de membru care l-a invidiat toata viata pe NC pentru cultul personalitatii lui si si-a blestemat viata de ratat si parazit ..Si nu te supara pe sotia ta ca n-a ajuns la NC ,pur si simplu nu a fost modelul lui de femeie!....

    RăspundețiȘtergere
  4. Din ce spune Nicu in "Prolog" si "Epi;og" un procent foarte mic sunt cuvintele lui restul sunt citate...deci nimic original, asa cum de fapt a fost si el;o lacusta a regimului comunist un iubitor de “il dolce far niente”...Pacat ca se incearca cosmetizare unei epoci si unui regim ilegal impus cu forta de tancurile sovietice! Despre asta ar trebui sa vorbesti mai gibonule tatuat dar imi dau seama ca ar fi foarte greu pentru tine... Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei ,INESTIMABILE ,DACA CITESTI mai atent vezi ca citatul este in ghilimele ,parafrazeaza un om politic in epilog,iar in prolog,nici eu nici tu ,si nici BARBIE EBA ,idolul tau, habar nu avem cine a scris " insiruirea de cuvinte este un fel de pasari..." nici daca dam un search pe net...DE CE?
    SIMPLU ,pentru ca NC era un om citit ,care a pus mana pe o carte ,una de istorie,filosofie ,sau o carte de poezie ,ceea ce tu BAROANE in viata ta n-ai facut-o ....SI NICI EBA,LACUSTA CAPITALISMULUI...IDOLUL TAU..

    E absurd doar sa asociez cele 2 nume ..

    Tocmai din cauza faptului ca Nicolae Ceausescu si Elena nu aveau prea multa carte si erau constienti de asta au incercat sa razbune acest handicap prin copii pe care i-au trimis la scoli bune ..

    Educatia si bunul simt sunt doar cateva diferente dintre ceea ce lasa Basescu si ce ar fi putut sa lase Ceausescu ..Cei care sunt azi la putere nu dau doi bani pe educatie ,nici in cazul lor ,dar nici a copiilor ...
    Si nu uita BAROANE INESTIMABIL ca tu esti copil de comunist ,nu uita ca ai fost crescut se parinti comunisti si securisti ,iar lectiile de democratie de azi ni le dau tot fostii securisti si comunisti..Sunt copil de detinut politic ,tata a facut puscarie politica in comunism ,as fi indreptatita sa acuz ,dar n-o fac pentru ca imi dau seama ca totul a fost in van,ca nu stim sa ne folosim de libertate ,nu stim sa alegem intre bine si rau...!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. INTRA MAINE PE SITE LA ORA 9 DIMINEATA CA SA VEZI În premieră, o fotografie cu fiica lui Valentin Ceauşescu, Alexandra! VEZI CE FRUMOASA E !!!!!!!!!
    http://ceausescunicolae.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. @eln_2710-mai papusa mica si sexsoasa cu neuronul ametit de atita activitate biela manivela,de unde ai dedus ca sunt fan eba? Stirnesti ilaritate cind spui ca: "Sunt copil de detinut politic ,tata a facut puscarie politica in comunism'-hai sa fim seriosi o fi intrat tatal tau in puscarie ca victima dar a iesit calau! Cred ca ai inteles cum devine victima calau...Mai spui tu papusa mica..."habar nu avem cine a scris " insiruirea de cuvinte este un fel de pasari..." Poate habar n-ai tu care ai citi numai maculatura ceausista de partid dar aceste cuvinte au fost scrise de un mare scriitor ...dar tu urmind sfatul lui boc te-ai dus la nenea "goagal" si nu ai gasit nimic! Pune mina pe carte poate se mai lipeste de tine ceva,..desi nu prea cred! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  8. Care e curios sa afle cine e Baronul Le Rouge?

    RăspundețiȘtergere
  9. Argumente 0 barat..tu ai citit maculatura comunista ,"urmind" invataturile partidului..Apropos e "urmand" conform Academiei..Asta s-a intamplat dupa 90 ...traiesti in prezent si-ti urasti trecutul,dar tu acolo te-ai "format" Te rog sa-mi spui cine a fost acest mare scriitor ..Sunt dispusa sa invat de la cei batrani si "intelepti."..Dar iti pot da lectii de " cei 7 ani de-acasa"..Sa inveti sa nu jignesti parintii nimanui!!!!!!!

    Nu e nimeni curios sa-l cunoasca..Toata lumea are portretul robot..E un fost securist frustrat care nu-si gaseste locul in societate!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nicu a fost un tip inteligent

    RăspundețiȘtergere
  11. "Nicolae Ceauşescu l-a categorisit drept pederast, Ion Iliescu l-a făcut lepră, Traian Băsescu i-a zis reziduu al sistemului comunist. După diplomă-i pictor, după vocaţie-i derbedeu, după ocupaţie-i cârciumar, după debutu-n filmul lui Mircea Daneliuc, Marilena, cred că se va putea recomanda şi ca actor." O "imagine" perfecta, dar destul de ...delicata! Un batran libidinos si penibil cu educatie si vocabular de santier, care nu a reusit nimic in viata, desi a avut TOATE oportunitatile!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu sunt de aceeiasi parere, daca nu reuseam nimic in viata,nu stateai la ora 12 noaptea sa te preocupe persoana mea si sa pui postari pe blogul meu.
    Indiferent de felul in care ma percepi tu ,faptul ca simti nevoia sa te manifesti referitor la mine, arata ca am un mesaj care a ajuns la tine !

    RăspundețiȘtergere
  13. Du-te langa mortii ma-ti anonim(27.10.2011,00:34)! Ca sa nu stai prea mult pe ganduri, s.ge p.la sa prinzi curaj, prostule!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...