miercuri, 21 septembrie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Astazi seara, cine doreste , ma poate vedea impreuna cu Victor Becali la GSP TV incepand cu ora 19.00

8 comentarii:

  1. Fotbalul nostru pute a kkt-deci nu se putea sa ratezi o hasna plina... nu uita H.I pt ca vei avea -ca de obicei- scurgeri baloase...ha,ha,ha...De la tampoanele parasutelor ai ajuns sa numeri cornere...pt un microcefal ca tine e totusi un progres...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. vedea-teas la 2 metri sub pamant !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. S.gi p.la INESTIMABILE dobitoc! Idiotule te asteapta cioclii, nu intarzia! Crapa dracului odata, si scuteste Pamantul de tigva ta hada, plina cu c.cat! Sa te ia dracu' cat mai curand!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim(21 septembrie, 20:11) si Anonim(21 septembrie 2011, 21:12) spulbera-v-ar satana pe amandoi! Inainte de asta nu stati degeaba si luati o m.ie, cacanarilor!
    P.S. Anonim(21 septembrie, 21:12) invata sa scrii inainte sa iesi in oras, dobitocule... lua-ti-as vii ma-ti la un "sprit laptos"!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu inteleg de este bagat in seama acest bolnav psihic cu pseudonimul baronul curu...

    RăspundețiȘtergere
  6. un blog de comunisti kkciosi ; cat despre serghei, este o mare jigodie care nu inteleg de ce este promovat atat pe sticle >:P<

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim(22 septembrie 2011, 20:39), eu nu inteleg de ce idiotii ca tine sunt lasati in viata! S.gi p.la vierme capitalist!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...