joi, 15 septembrie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Astazi la ora 19.30 la emisiunea lui Robert Turcescu la B1 TV alaturi de Horia Alexandrescu vom dezbate subiectul care revine din nou si din nou( incarcat mai mult de folclor si minciuni) decat de adevar : Nicu Ceausescu

5 comentarii:

  1. antipatic este Turcescu asta! mi-a placut mult de tine aseara la emisiune. m-am bucurat ca te-ai enervat si poate ar fi trebuit sa o faci si mai tare. nu suport cand toti neaveniti isi dau cu parerea. Turcescu cand are un subiec de asemenea masura, trebuie sa se documenteze f bine ca sa stie ce sa vb in emisiune. faza cu "copiii lui ceausescu au fost lasi" este o mare porcarie. e foarte simplu sa judeci lucrurile din exterior si extrem de greu cand esti implicat. daca Turcescu ar fi fost in locul lui Nicu cred ca nici nu ridica ochii la tasu', darmaite sa mai faca si altceva. asa ca mai bine sa taca.

    RăspundețiȘtergere
  2. ar fi trebuit sa fi mai incisiv cu Turcescu. Cristoiu, care dupa parerea mea este un mercenar politit, totusi a ainteles foarte bine cum a fost Nicu de fapt si a inteles in primul rand miscarile din 89. eu imi aduc aminte imediat dupa lovitura de stat ca citeam multa presa si Cristoiu punea semne de intrebare daca a fost sau nu revolutie, ceea ce ptr acea perioada era o blasfemie. tot el a scris ca Nicu de fapt nu se face vinovat de ceea ce s-a intamplat la Sibiu, ma rog si multe altele. macar asta poate sa-si dea cu parerea, dar multi pe care i-am vazut in ultimele zile, sunt pe dinafara subiectului. ce-a facut Nicu pentru Sibiu, nu pot acoperii astia pentru o tara. un om de mare caracter.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut mult de tine cum i-ai inchis gura lui Turcescu, vizibil iritat ca nu era destul de informat, vorbea din manipularile altora, tine-o tot asa Serghei! Ceea ce trebuia sa ii raspunzi cand a spus ca erau cozi la alimentari era ca Causescu i-a tinut la cozi ca sa plateasca datoriile, sa nu avem noi datorii acum, pe cand actuala putere ne-a inecat in datorii la FMI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rar am vazut pe cineva sa apere memoria unui prieten cu atata indarjire, sinceritate si devotament. Pe langa multi oportunisti si ipocriti, inerenti pozitiei sociale avute inainte de '89, Nicu a avut alaturi prieteni loiali si cu caracter, care nu s-au dezis de el niciodata, ceea ce evidentiaza, in primul rand, calitatile lui de om, contrar legendelor, intoxicarilor si parerilor emise de-a lungul anilor. In acelasi timp este de apreciat faptul ca prieteni(precum Serghei), care l-au cunoscut indeaproape(si nu pentru functiile detinute), nu si-au disimulat niciodata viata si prietenia traita alaturi de el!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut,Serghei

    Voiam sa te intreb, mai ales ca in ultimul timp esti prezent in media si in calitate de prezentator, care e rostul acestei apetente in ultima perioada pentru subiectul Ceausescu ?
    Ca observ ca se tot spun aceleasi vechi clisee cu "printisorul" si femeile pe care le viola, cu herghelia pierduta la cazino si alte ineptii d-astea...
    Nu pricep, e vreo chestie de politica, aproape pe toate canalele tv au fost emisiuni ce au atins subiectul asta.Si macar daca s-ar corecta perceptia publicului dar tot asa va ramane, pun pariu...Dau un exemplu, daca le vei spune ca Nicu Ceausescu a fost promotorul statiunilor ptr. tineret Costinesti, Paraul Rece si Izvorul Muresului nici nu vor clipi, dar daca le vei povesti vreo aventura cu gagici&bautura vor saliva indelung...

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...