marți, 13 septembrie 2011

Cand ma puteti vedea la Tv

Cine doreste ma poate vedea astazi la ora 17.00 la postul Realitatea TV impreuna cu Cristina Sincai

5 comentarii:

  1. Iar te vei da mare prieten cu Nicu C...iar violuri iar orgii... Nicu se csm pisa pe tine...tu acuma poti sa spui orice... el nu mai este asa ca...vorba poetului..."Iar deasupra tuturora va vorbi vrun mititel,
    Nu slăvindu-te pe tine... lustruindu-se pe el" Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. S.gi p.la idiotule! Du-te langa mortii ma-tii, cretinule! BARON LE ROUGE, jigodie infecta, du-te dracu'!

    RăspundețiȘtergere
  3. mai sunt foarte multe de spus despre Nicu C si din fericire multe lucruri bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. se pare ca usor, usor incep sa se mai spuna, sa se mai scoata la suprafata cate un pic din ceea ce ar fi trebuit sa stim dupa atatia ani de bezna, dar inca mai sunt multe. ma intreb de ce s-a tinut acest interviu a lui Nicu pana acum? abia astept sa puna la dispozitie si Andrei Paunescu acel interviu, care este ff interesant si pe care Jurnalul National l-a publicat prin 2009 daca nu ma insel, dar fara imagini. este un interviu la fel de bun ca cel dat ziaristilor de la Sibiu. eu vreau adevarul dupa atatia ani, vreau sa stiu de ce i-am urat pe oamenii astia cu atata patima(mai putin pe Nicu, Zoe si Valentin), cand pana la urma, nu au facut numai rau. daca nu se vor relata evenimentele asa cum au fost, cu bune si cu rele, probabil ca nu vom invata nimic din istorie si vom repeta niste greseli in permanenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nicu merita mai mult decat orcine sa nu-i ramana memoria patata! a suferit enorm de mult si chastia asta cred ca l-a macinat cel mai tare....ca era vazut ca ceva ce nu a fost deloc...ca a baut si ca a iubit, nu a fost nimic rau, dar in niciun caz nu a murit de la bautura. iliescu are mainile patate de sange.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...