joi, 1 septembrie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Cine doreste ma poate vedea astazi seara la B1 TV in emisiunea lui Ion Cristoiu de la ora 22 alaturi de Florian Bichir si Mihaela Ceausescu. 1 septembrie era ziua lui Nicu Ceausescu.

10 comentarii:

  1. buna, buna, buna emisiunea! si cate mai erau de spus...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tare a fost emisiunea! n-am vazut niciodata filmul cu perchezitia de la Nicu. faza cu ciorapii si parfumul au fost f tari. fiul presedintelui avea ciorapi, tigari, parfum si cafeaaa! mamaaaaa!! si mai vroia sa fuga si cu ele din tara! cata manipulare si prostie. nu-mi vine sa cred ca am fost asa de prosti. eu in schimb am vazut procesul lui Nicu din vara lui 90 daca nu ma insel si m-a impresionat definitiv modul in care s-a prezentat. am fost demn. Serghei, de nu ai ai postat emisiunea pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  3. cristoiu are si caseta de la procesul lui Nicu si poze cu el, 100% iti spun.

    RăspundețiȘtergere
  4. m-am bucurat ca intr-un fel a fost comemorat Nicusor. poate mai faceti o emisiune impreuna. chiar a fost interesanta si suficient de serioasa. mie nu-mi place Cristoiu, dar l-am apreciat pentru modul in care a stiut sa vorbeasca despre Nicu si nu este prima data cand il aud vb despre el.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nicu a fost un domn si a avut un suflet nobil. a ajutat multi oameni si cat a fost prim secretar la Sbiu a incercat sa faca tot ce a putut pentru acest oras, pe care l-a si indragit foarte tare. oamenii din Sibiu si din marginimile sibiului l-au iubit si l-au apreciat si asta s-a vazut la proces. sibienii sunt oameni speciali si daca Nicu ar fi fost un om rau, l-ar fi injurat lumea pe strada, dar nu a fost asa nici pana la revolutie si nici dupa, deoarece Nicu si-a mai petrecut vreme pe acolo. a facut multe si din fericire nu au fost legende. a inteles perfect ce se intampla in tara lui, dar mai mult nu putea face de unul singur. teama lui cea mai mare dupa ce a iesit din inchisoare a fost sa nu ramana in istorie(ca el chiar face parte din istoria noastra)drept unul care a facut numai tampenii si din pacate multa vreme chiar asta s-a spus despre el, insa asa cum a spus si el, istoriei ii trebuiesc zeci de ani ca sa descopere si sa scrie adevarul si uite ca dupa aproape 22 de ani incepe sa se afle usor, usor si adevarul despre acest om extraordinar. nu a fost nici un inger si nici demon, a fost un om sensibil care si-a dorit intotdeauna sa le fie bine celor din jurul sau si care a si reusit sa ajute atat cat i-a stat in putere. pacat ca a lasat putine marturii in urma lui(interviuri, poze si altele.., dar vad ca exista oameni care au tinut la el si unul in mod categoric este Serghei Mizil, care este un om la fel de special. unicul care a ramas in viata si care dupa parerea mea face aceeasi greseala care a faut-o Nicu,(aceea de a fi prea discret) este Valentin, pe care realmente nu-l inteleg. sunt foarte multi oameni are si-ar dori sa afle mai mult decat se stie si cel mai in masura ar fi el. poate s-ar mai rescrie din istorie, s-ar afla mai multe si acceptand ca noi romanii am si gresit atunci in 89, pedeapsa nu ar mai fi asa de mare. eu cred ca tot ce tragem acum este pentru ca ne-am omorat omul care ne-a condus, asa cum a fost el, bun sau rau, nu aveam dreptul sa-i luam viata. daca vom recunoaste ca a fost o crima ceea ce s-a intamplat atunci, ma gandesc ca avem sanse in fata lui Dumnezeu sa ne reabilitam. si Petre Tutea a spus ca momentul 25 decembrie 89 a fost o crima. Ceausescu a gresit enorm de mult, dar nu trebuia omorat asa. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  6. a fost domne Nicu un om bun, pai Cristoiu a scris despre el imediat dupa 89, cand va imaginati ca era o blasfemie sa vb despre vreun membru a aceste familii. cred ca daca Cristoiu nu ar fi inteles nevinovatia lui Nicusor, nu s-ar fi apucat sa scrie ca de fapt el nu este autorul crimelor de la Sibiu. imi aduc aminte ca se spunea ca a omorat oameni si a otravit apa din Sibiu. ne-au manipulat astia cum au vrut ei si uite acum ce bine o ducem. an vrut libertate, o avem, am vrut capitalism, il avem si pe asta, dar habar nu avem cu ce se mananca. vai de capul nostru!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ceausescu o fi gresit nu zice nimeni nu, dar uite ca maine poimaine se fac 22 de la revolutie, mai punem pe langa astia inca vreo 2 si fac exact perioada cat a stat el la putere.hai sa facem o comparatie lasand la o parte frigul, foamea si ce am mai indurat noi in anii 80 si sa vedem macar in 15 ani cat a facut el si cat au facut astia? copii lui au platit degeaba, de fapt cel mai expus a fost Nicusor ca el a facut politica. oricum nu merita sa i se intample ce i s-a intamplat, dar de soarta nu te scapa nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce filmau aia cutiile de ness amigo. lasa ca si eu beam amigo pe vremea aia si nu eram baiatul lui Ceasca. mai da-i in gura masii, ca si-au batut joc de noi cu televizorul si cu Iliescu in frunte. are si ala mainile patate!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...