duminică, 17 aprilie 2011

Romania si modelele ei

Azi m-am sculat destul de tarziu si stand in pat ,am dat drumul la televizor si am vazut cea mai importanta stire a zilei de mi s-a umplut c.. de lacrimi : ca Monica si cu Irinuca au mers la mall.
O chestie extraordinara sa mergi la mall,cred ca presupune o concentrare maxima actiunea asta!!!
Stirea a culminat cu faptul ca s-au oprit la un stand si au cumparat o carticica !
Nu inteleg de ce presa scoate asemenea personaje sa le faca modele in viata pentru tineri/tinere mai exact !
Uitandu-ma pana acum pe posturi,Irinel Columbeanu era un prosper om de afaceri,un model in viata.Acum, cu un singur truc , cu o singura miscare teatrala ,aceasta fata care era plina de harfe la toate evenimentele , de nu putea nimeni sa-i ajungacu prajina la nas, a devenit Feciara Maria cu pruncul !
O mare parte din ziaristi au inceput Irinel bestia,Irinel criminalul ,de unde are el banii, ce urata e casa de la Izvorani etc .
Pana acum de ce nu si-au pus toate intrebarile astea, ce invata tinerii din aceasta poveste excesiv mediatizata ?
Ne prostituam putin pe la tara, venim si ne casatorim cu un om mai in varsta , obligatoriu cu bani,cat mai multi bani, o su... putin prin restaurante si ne filmam, facem un copil si dupa aceea devenim victime si modele in viata pentru tineri !

13 comentarii:

  1. dezgustator tot ceea ce face media romaneasca in "cazul"iri-moni. moni devine brusc o martira si chiar nu este cazul! am si eu copii, dar monica numai mama buna nu este. este o vorba: toate femeile pot face copii, dar nu toate pot fi mama. si in cazul de fata se potriveste perfect! asa ca uite cum inca o data, presa din romania poate intervenii in destinele unor oameni. pacat

    RăspundețiȘtergere
  2. "Nu inteleg de ce presa scoate asemenea personaje sa le faca modele in viata pentru tineri/tinere mai exact"-corect, dar nu uita ca si tu cam faci parte din rindul unor asemenea personaje, care nu ar trebui mediatizate pe "sticla"! Imi pare rau dar asta e adevarul!Ar trebui sa reflectezi la acest aspect!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  3. N am mai intrat de mult pe blog si imi cer scuze daca s a mai discutat in ultima perioada dar ce se mai aude cu emisiunea aia nea serghei?a cazut sau mai e valabil proiectul?unde pot sa ti dau un mesaj privat sa te intreb ceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE s.gi p.la, lepra c.cacioasa! Inainte de a mai da lectii altora, reflecteaza tu asupra faptului ca Pamantul ar fi mai curat fara un gunoi ca tine, dement necrozat! Mori odata, scarba ordinara, inutila!

    RăspundețiȘtergere
  5. Unui fan-ai gura plina de kakat si iti urez sa mori cu el in gura: MORI TZIGANE!Cu mila INESTIMABILUL BARON LE ROUGE

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi eram in trafic intr-un sir de masini iar in paralel cu mine se afla Dukadam.Ma uitam insistent la el pt ca nu eram sigur daca l-am confundat.Mi-a zambit atat de sincer si mi-a facut ziua mai buna...ce ne doare pe noi de 2 gaste de se cred VIP-uri intr-o lume plina de necazuri.Nu zic ca nu e bun si cancanul ,e o forma restilizata de barfa pentru babele de stateau pe bancute

    RăspundețiȘtergere
  7. din pacate asta se intampla din ce in ce mai des si nu cred ca lucrurile se vor schimba in curand.ei merg pe premiza "asta ni se cere" fara sa de-a omului alternativa. nu spune nimeni ca este nevoie de divertisment si de can can-uri, dar nu in mod excesiv. pacat de marile noastre valori, de care tinerii stiu prea putine si de la care ar avea atatea de invatat. asta este romanul, isi ingropa singur valoare, iar cu prostia se manjeste pe fata!

    RăspundețiȘtergere
  8. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE s.gi p.la tuturor tiganilor, cretinoid oparit! In loc de neuroni, cutia scofalcita ce-ti sta sprijinita pe gat e plina cu c.cat, astfel incat, daca nu-ti inchei de buna voie socotelile pe Terra, vei sfarsi sufocat de putoarea emanata din propriul cap, tampitul dracului! Omoara-te japita slobazita, nu mai polua Pamantul, capiatule! Locul tau nu e pe planeta albastra, du-te la dracu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai pasarica...alba-n cioc nu te mai screme sa scrii, ca dai dovada de-o incultura jenanta...mtc! Cu...compasiuneINESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  10. S.gi p.la INESTIMABILULE BARON LE ROUGE! Mori jigodie dementa! Du-te la dracu, pe Pamant nu folosesti la nimic, scursura abjecta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Paste fericit tuturor! incercati cei care intrati pe aici sa ingnorati total frustrarile oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sarbatori linistite!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  13. telespectator fitzos2 mai 2011 la 17:59

    coincidenta! tot dosul mi se umple si mie de lacrimi cand va vad, dle s.n.m, aparand pe te miri ce posturi, hohotind aiurea... pardalnica de telecomanda, bat-o vina, nu vrea sa ramana fixata pe canalul care va gazduieste, banuiesc eu, dintr-o regretabila eroare!
    si dvs. sunteti un model, pare-mi-se! unul mai pricajit, asa... de antivedeta! fara prea mult sex! appeal, nici atat! fara sare si piper. un model de cum NU trebuie sa functionam. ati ghicit, un antimodel! e si asta un rol, tre' sa recunoastem!
    constat ca ati ajuns sa comentati legimitatea unui personaj obscur, exploatat indecent de catre presa. felicitari, subscriu! aceeasi presa "formatoare" insa, permite in egala masura, exact pe acelasi palier dubios, unui individ de teapa dvs. sa comita texte ineptice! zic ca e deja cam prea mult... vorbeste ciob de oala sparta!
    da'n asa tara bolnava, de ce n-am avea, si noi, pacientii nostri televizati, teleasistati?!
    ca faliti, oricum aveam! milioane...

    dac-ar fi dupa mine, platitor de cablu ce ma intitulez, as zice ca, in principiu, aveti dreptul la petecul dvs sub soare, ca orice pamantean umil.
    nu neaparat, insa, sub reflector... acolo clacati lamentabil!
    nobody's perfect, i know... :D

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...