joi, 7 aprilie 2011

Romania zilelor noastre ....

La ce nivel de inalt de nebunie si scazut de umanitate si constiinta am ajuns, daca spitalele se inchid si mor oameni in fata fostelor cladiri(si nu este un singur caz).
Nu am nimic cu ungurii, dar performanta realizata de actualul ministru al sanatatii (prin inchiderea spitalelor)este in top pe locul 1 surclasand toate proastele si neinspiratele decizii luate de premergatorii sai.
Daca se intampla asta in vest, sirul arestarilor ar fi fost lung ajungand in mod cert si la ministrul sanatatii !
Te gandesti ca am intrat in UE ? Oare prin ce ?
Toata lumea radea cand a vazut filmul "Moartea domnului Lazarescu" ca este o exagerare, ca asa ceva nu se intampla in Romania !
Realitatea dura si hidoasa, ne arata ca este adevarul in care traim si mocirla in care ne scaldam, daca permitem ca astfel de actiuni sa ramana nepedepsite si stam cu mana in san, fara sa facem nimic, indiferent de ce se intampla !

11 comentarii:

  1. Hai ca incet, incet iti revii! Asa te vreau! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ajuns mascotele conducerii.Isi bat joc de noi in ultimul hal.Cum poti inchide spitale si sa lasi oamenii sa moara!VREAU SA SPUN CA IMI ESTE SCARBA CA TRAIESC IN ROMANIA! Nu am crezut vreodata ca vom ajunge pana la o asemenea bataie de joc. Haideti fratilor sa iesim in Bucuresti..sa luptam pentru traiul nostru..Haideti sa iesim cu milioanele de persoane....Ce putem face nea Serghei daca traim intr-o tara de fricosi? Fi barbat si hai in strada...

    RăspundețiȘtergere
  3. Trist ..shi mai trist e ca nu avem ce face...sa esim in strada in numar mare...cine sa organizeze ?!?!..Sindicatele..?..partidele de opozitie?!!??..sau cine...?! trebue organizat shi mediatizat acest fenomen (nu mai avem nimic sistemul de sanatate e la pamant..nu e dezvoltat nici macar un sistem privat de sanatate..sunt 2-3 firme in bucuresti..pline de medici incapabili shi fara experienta)...asta ar trebui sa existe pe toate posturile 24 din 24...sa vada toata lumea shi sa constientizeze ca terbuie facut ceva..dar daca toate posturile private nu urmaresc dacat sa faca raiting nu vom vedea de cat cine s-a f.. cu cine..shi divorturi... Shi sa spunem
    "Asta e tara in care traim..." e si mai penibil..te simnti legat de maini shi de picioare..nu suntem uniti ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti perfecta dreptate,pare sa fie mult mai important cine avorteaza si cine nu, cine ia copilul in familia X sau Y,suntem sufocati de numele catorva familii care pur si simplu au acaparat posturile tv.Cand o sa se termine subiectele astea 2 o sa urmeze altele de acelasi gen.
    Intre timp , oamenii mor si tara se duce de rapa !

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este nea Serghei..Asta este cerinta romanilor care nu-i duce capul..Ii freaca grija de ce face ala si celalalt...Numai rezist cand vad ce isi bat p..a de noi si comit omoruri premeditate..ROMANILOR TREZITIVA!!!!...Lasatii pe Irinel si Pepe si trezitiva la realitate fiindca am ajuns sa ne omoare conducerea tarii...VREAU O SCHIMBARE....Merita toata conducerea tarii scaunul electric....Nea Serghei dati-mi si mie un sfat ce as putea sa fac ca sa scoatem lumea in strada si sa nu ne aresteze astia....ROMANIA TREZESTETE!!!!DESTEAPTATE ROMANE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. sa ma pis pe tot neamu lu basescu si pe tot guvernu pwlii !...lumea, in Romania ori moare de foame ori din cauza ca au desfiintat idiotii astia spitalele. Dar,,si multi dintre romani suporta,atata timp cat nu ies in strada, sa suporte in continuare ;). Cine a ajuns sa conduca Romania...numai tradatori,betivi,prosti. :|

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa cum am zis mai sus mi se pare trist ce se intampla, acum sincer sa spun nu cred ca oricare altineva din clasa politica actuala ar face mai bine indiferent de partid...atat timp cat ministerele sunt conduse de oameni politici shi nu de tehnocrati (oameni cu experienta pe domeniu shi care s-au luptat cu problemele respective la prima mana..)nu se va intampla nimic bun in tara asta...Eu nu sunt nici cu Basescu nici cu ceilalti...Eu va zic sincer la alegeri am votat nu baiat tanar..Cernea parca..cu gandul ca toti astia din clasa politica actuala faca nici o exceptie sunt versati shi ishi vad interesul personal intr-un mod cat mai retard cu putinta.. adica furi frate itzi faci vile itzi ei masini iti dezvolti o companie..dar o faci tot in tara asta pe care o distrugi ..fara sistem de sanatate fara educatie ..etc..Oare ei nu se gandesc la asta , nu se gandesc ca intr-o oarecare masura se distrug shi pe ei... ?

    RăspundețiȘtergere
  9. intanlire de gradul 0 aseara la OTV MADALIN VOICU SI DAN DIACONESCU :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Va admir mult domnule serghei in fiecare zi ma uit pe internet cand sunteti in emisiuni cel putin cele de la diaconescu le stiu pe din cap....sunteti tare

    RăspundețiȘtergere
  11. imi cer scuze, am uitat sa-ti spun La multi ani! (de ziua romilor)

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...