sâmbătă, 30 aprilie 2011

Cand ma puteti vedea laTV

Diseara de la ora 23 ma puteti vedea la OTV

10 comentarii:

  1. La OTWC ESTE LOCUL TAU! Vezi sa nu uiti HC SA TE STERGI LA BOT Dar la cita audienta are OTWC-ul poti sa stai si in limba ca tot nu se uita nimeni-si nu uita sa postezi miine rufele mizerabile sa ti le vada gibonii pe blog...!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. bai baronul puli acum te pricepi si la audienta ia mai date in cacat de sloboz ce esti

    RăspundețiȘtergere
  3. e adevarat OTV_ul e un post de tot kk..ul..
    dar mai Rouge daca nu itzi place de ce te uiti?..vad ca esti primul care urmareste shi posteaza pe blog la apariitile lui Serghei..e ca shi cum l-ai cunoaste personal shi ai avea ceva raca personala pe el...nu esti cumva Madalin Voicu ? :)....tare tind sa cred ca esti :))..ceia ce e foarte lameeeee :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. INESTIMABIBULE BARON LE ROUGE s.gi p.la, cretinoidule! Gibon esti tu cu tot neamul tau, dobitocul dracului! Cacanar imputit, lepadatura stricata, crapa neghiobule!
    P.S. Sterge-ti c.catul de pe bot inainte de a ne obosi cu scremoseniile tale debile din "Opere alese"! Si nu uita, inainte de orice, sa s.gi p.la, javra inutila!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai gibonule hidrocefal,explica-mi si mie ce intelegi tu prin "Opere alese"?

    RăspundețiȘtergere
  6. E singura carte pe care ai citit-o in viata ta,cu atita ai ramas din epoca de kkt dupa care plingi atit de mult?Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  7. INESTIMABILE esti mai prost dotat decat cel mai retardat si putin evoluat primat (adica maimuta din care te tragi) si pe cale de consecinta orice explicatie pentru elucidarea problemelor care iti sunt neclare (normal!), devine inutila in cazul tau, descreieratule! In alta ordine de idei sa le s.gi p.la tuturor gibonilor hidrocefali, stalcitura purtatoare de c.cat deasupra umerilor!... Poate tu cu neamul tau de dobitoci ati trait si traiti intr-o epoca de c.cat, perioada care ti-o sugerez este aceea in care buna crestere, scoala si bunul-simt stau la baza recomdarilor individului, iar starpiturile cu obrazul gros si subdezvoltatii de genul tau nu pot aparea niciodata in spatiul mediatic, public si in nici un caz nu se pot erija in purtatorii de stindard ai eticii, moralei, culturii si stiintei. Oricum nu ai cum sa intelegi nimic din toate astea sau sa te manifesti comprehensiv in plan cognitiv, asa ca nu iti ramane decat sa s.gi p.la si sa te indopi cu c.cat pana cand te va lua dracu! Mori scursura sclerozata! In alte vremuri becsinicilor ca tine li se dadea o camasa rezistenta, cu manecile legate si o repartitie intr-o casa cu gratii si garduri inalte, in timpurile actuale problema este rezolvata de moarte. Nu uita sa sugi pula inainte de a exalta prin mocirla-ti contemplativa, nebun incurabil!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ha,ha, ha, am ris cu lacrimi,ce betie de cuvinte! Astea sunt din..."putzul gindirii"...ha,ha,ha...Mai ametitule dar cu "Opere alese" cum ramine,ca nu mi-ai raspuns la intrebare! Du-te dupa nea nicu-la litru- poate te recicleaza! Oricum esti simpatic gibon nebunatic ce esti ha,ha,ha...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  10. S.gi p.la INESTIMABILE! Daca tot te pretinzi atat de respectuos, du-te la dracu, ofera-le Pamantului si societatii o sansa, primat jegos!
    P.S. BARON LE ROUGE, I.Q.-ul tau este sub limita acceptabila a prostiei, ca sa poti percepe ceva inteligibil. Prin felul si modul in care iti expui si slobozesti cacarezele circumvolutiunilor invadate de c.cat din tigva-ti pocita sprijinita pe ciotul numit sternoclidomastoidian se poate lesne intelege ca numai "doctorul pamant" iti poate gasi leacul! Mori cretin irecuperabil!... Nu uita sa s.gi p.la... pana o sa te dracu!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...