marți, 12 aprilie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Ma puteti vedea diseara la ora 17 impreuna cu Alexandra Stoicescu in emisiunea "100 de minute" pe Antena 3

12 comentarii:

  1. Tot Antena3? Credeam ca o sa apari la tv-ul... invizibil impreuna cu MB! Cred ca vei ridica probleme serioase la tv-ul mogulului...nu uita de eba si etnobotanicele ca a fost tema ei electorala pentru P.E. Ridica problema spitalelor din zonele pastorite de udmr si pdl care nu au fost inchise...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai SNM-ule cit poti fi de BOU! Pierzi doua ore ca sa te holbezi la cracii moderatoarei A.S,vorbind doua minute...jalnic!Tot cu nasul in chilotii Monicai...asta iti place asta ...sugi! Apropo A.S. era la ciclu ,ca foarte neinspirata a fost astazi chemindu-te in studio! Te intreb asta pt ca ai nasul f fin in a detecta tompoanele...parasutelor! Daca tot esti la antene da o raita si pe la Capatos...sper sa gasesti ceva suculent si rosu..Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  3. cam dur dar cam are dreptate baronul,nu te supara...

    RăspundețiȘtergere
  4. serghei, daca nu te lipesti undeva or sa-ti ia restaurantele astia. Adrian M.

    RăspundețiȘtergere
  5. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE s.gi p.la! Sa te ia dr.cu, descreierat imputit!

    RăspundețiȘtergere
  6. ba prostilor eu stiu multe combinatii de-a lu nea Serghei ....Daca ati vedea ce fel de om este si ce material (bani) detine va pisati pe voi... voi nu vedeti ca nu va raspunde deloc la mesaje ca sunteti panarame...daca nu il suportati nu mai intrati pe blog ma prostilor.... daca cu adevarat aveti sange in voi intalniti-va cu el ca nu e de negasit va dau si adresa........ LUMEA INTERLOPA DIN BRAILA E CU TINE SERGHEI Sanatate

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce onoare pe capul SNM-ului:" LUMEA INTERLOPA DIN BRAILA E CU TINE SERGHEI"! Lumea asta de care spui tu "are bani, caracter n-are"...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  8. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE sa le s.gi p.la tuturor celor care au multi bani, nu si caracter!
    P.S. Nefericitule, daca aveai bun-simt si caracter(asa cum pretinzi altora) eliberai de multa vreme spatiul acestui blog si in acelasi timp Pamantul de povara inutila a unui idiot infect(adica, tu).

    RăspundețiȘtergere
  9. As fi lipsit de bun simt daca as raspunde unuia ca tine! Fara respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  10. Lipsite de bun-simt sunt insasi fiinta si existenta ta pe Terra! Esti o insulta la adresa celor peste 6 mld. de pamanteni care sunt obligati sa suporte contemporaneitatea unui smintit detestabil ireversibil, care inca impute aerul cu duhoarea-i de cacanar nemernic (adica, tu), undeva prin Romania!
    P.S. P.la poti sa o s.gi si fara respect, dobitocule! Ai face un bine omenirii daca nu ai mai raspunde niciodata in lumea asta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mori tigane...ADICA TU FAN S ...HA,HA,HA,,,Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le s.gi p.la tuturor tiganilor, cretinule! ...Si mai du-te dracului cu tot cu respectul tau, dement incurabil!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...