vineri, 18 martie 2011

Un Show Pacatos - 17.03.11 - preluare Antena 1













9 comentarii:

  1. Abia astept sa apari la 6tv! Sti de ce? Pentru ca o sa dispari de la alte televiziuni, si nu o sa mai poluezi verbal si vizual alt emisiuni! Dar din sursele mele megaproiectul tv cu care aburesti lumea e un mare fis! Asa ca ramine sa o freci cu mara pe la alte emisiuni de chilotari batrini si jegosi si scirbosi... Daca aveai bun simt nu-ti postai ineptiile si hahaiturile mizerabile...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca cumva nu ai observat,trebuie sa iti clarific: blogul este al meu,SNM !
    In functie de cati neuroni ai,aia putini si lejeri, cred ca pana si tu, cu o concentrare maxima, iti poti da seama - daca intri pe blog - postari referitoare la cine vei vedea si pe cine vei auzi !
    Poate credeai ca o sa postez cateva idei de maxima profunzime(!?!) ale lui Patapievici (el pare a fi genul tau)!
    Exista intotdeauna varianta sa vizitezi alte bloguri care ti se potrivesc mai bine,in loc sa te lamentezi jalnic/zilnic pe aici !

    RăspundețiȘtergere
  3. http://traiestesenzational.wordpress.com/2011/03/17/tibanu-pescuieste-acum-la-otv/

    RăspundețiȘtergere
  4. HUUUOOOOOO Marculescu!:)))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. "Maestre" eu nu-l agreez deloc pe haser patapievici!De fapt si tu si el nu suportati sa fiti criticati-bine, nu va pun pe acelasi plan imtelectual, cred ca intelegi de ce! Daca vrei sa fi moderator de emisiuni tv ar trebui sa stapinesti bine L.R. sa citesti mai multe carti-nu alea de credit!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  6. Purcarea Cristian Nicolae21 martie 2011 la 22:32

    Am si eu o intrebare, unde pot gasi filmul Marilena, cu Serghei mizil, il pot cumpara de undeva daca da astept un raspuns, sa il pot lua de undeva pana acum nu lam gasit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aceeasi intrebare o am si eu unde putem gasi filmul MARILENA?

    RăspundețiȘtergere
  8. "Abia astept sa apari la 6tv! Sti de ce? Pentru ca o sa dispari de la alte televiziuni, si nu o sa mai poluezi verbal si vizual alt emisiuni! Dar din sursele mele megaproiectul tv cu care aburesti lumea e un mare fis! Asa ca ramine sa o freci cu mara pe la alte emisiuni de chilotari batrini si jegosi si scirbosi... Daca aveai bun simt nu-ti postai ineptiile si hahaiturile mizerabile...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!"....cat de idiot sa fii sa scrii asa ceva...prietene..nu te obliga nimeni sa te uiti la emisiunile in care apare Serghei...te poti uita frumos si comod la oricare alta emisiune doresti!in cazul tau..cred ca e nora pentru mata..onanist ordinar ce esti!"Daca vrei sa fi moderator de emisiuni tv ar trebui sa stapinesti bine L.R. sa citesti mai multe carti-nu alea de credit!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!"...acelasi bou..idiot..cretin..onanist posteaza o aberatie mai mare decat el insusi...a citit si el punguta q 2 bani si a ramas profund impresionat...a rasfoit dex-ul putin si acum e mare cunoscator de "L.B"(LABA)...cat de idiot sa fii sa te faci singur de cacat...nici macar nu stii cum arata un card pacaliciule si vii aici sa dai tu lectii de viata cretinule!

    RăspundețiȘtergere
  9. serghei esti un om care ai tot timpul vorbele cu tine, poate d`asta te ataca unii frustrati.Abea astept sa te vad pe 6tv, sunt convinsa ca vei face un super show ...totodata sper sa te vad si la alte emisiuni pentru ca esti un om de care noi romanii avem nevoie pentru a ne descretii fruntile :)

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...