marți, 29 martie 2011

Din emisiunea lui DD din OTV 08.03.11























5 comentarii:

  1. Mai SNM-ule credeam ca postezi primele imagini din "celebra" ta emisiune-care a dat chix inainte de a se naste- cu MB! Asa ca nimic nou,aceste imagini chiar ca imi strica pofta de mincare, cu acesti cretinei in frunte cu dd! Cit pot fi de jegosi! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate Serghei.....ai vazut filmul FIGHT CLUB ? Io kred ca sunt 2 teorii cu baronul asta....
    1.Baronul asta esti tu in alta personalitate ca in film.
    2. Este cel mai mare RATAT din lume care nu are nimic ce face. Nu pot sa imi imaginez un om ca sarmanul asta de inestimabil care sa stea si sa mestece cu pofta toate flegmele tale din fiecare post.
    In orice caz, uita-te la filmu' asta de care iti zic. E unul din cele mai tari filme din toate timpurile.
    Cu respect,
    Scarface

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest asa-zis-ul INESTIMABILUL BARON LE ROUGE este ori Paganini ori Van Gogh-oaha. bai Paganini scrii asa probabil ca stii ca daca se va mai vota pe uninominal SNM VA CANDIDA CU TINE IN ACEAASI CIRCUMSCRIPTIE ELECTORALA pe la Giurgiu parca, unde esti tu !!!!!!!!! Va fi o mare trage-di-e va perde ROMANIA un geniu un mare artist adica M V

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai SNM-ule du-te ma si plinge si tu la otv ca are nevoie tiganusul caracalean de sustinere-jale mare la otv partidul poolii a fost interzis ha.ha. ha ... si tu ca bun amic a imputitului de dd, o freci cautint tampoane in chilotii parasutelor...Hai ma du-te la otv ca te face dd IDIO-T-LOGUL sef al pPOOLI...Sau ia si tu pozitie aici pe blogul tau...hai fa ceva ca a trecut timpul chilotarelii...iti dai seama cita lume pierde cei 20.000 euro promisi de elodianul caracalean...hai scoateti pieptul de arama,cel tatuat la lupta ...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai hai mestere pe la Tv ca deja s-a facut mult timp de cand nu te-am mai vazut

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...