marți, 8 martie 2011

Botezul copilului Marei Banica -sambata 05.03.11



Mieluta Bibescu impreuna cu formatia la inceput de eveniment








Mara Banica impreuna cu baiatul ei




Codrin Stefanescu alaturi de Sorin pustiu




Smaranda impreuna cu viitorii colegi de la 6tv



Sorin Pustiu in plina desfasurare



George Papari impreuna cu Oana Mares si Monica Iagar





Mara Banica impreuna cu Sorin pustiu



Eu impreuna cu conducatorii postului cu care voi colabora






Oana Mares



Smaranda cu colegii ei



Eu impreuna cu Costin Marculescu si alti prieteni




Nelu Ploiesteanu interpretand alaturi de Mieluta Bibescu



Eu cu Monica Iagar































Oana Mares impreuna cu Augustin Viziru



Senatorul Marinescu pregatindu-se de plecare



Monica Iagar cu George Papari



Sfarsit de seara cu tort delicios

15 comentarii:

  1. Frumoasa rau Smaranda ta Serghei si cred ca si pe dinauntru nu numai pe afara. Ii doresc multa sanatate si ei si tie! Adrian M.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare "stofa" de moderator tv ai mai ciumpalacule! Pai ma, cind dai o stire de acest gen spune si tu locatia unde a avut loc fericitul eveniment,la ce biserica a avut loc botezul! In loc sa-l vad pa ala micu in scaldatoare,tu ne prezinti pe conducatorii postului tv la care vei lucra! Apropo cit te-a costat acesta colaborare la tv?Sa nu-mi spui ca au alergat astia cu limba scoasa dupa tine ca nu te cred!
    Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur mult ca am descoperit blogul dumneavostra.Acum ma uita la niste filmulete pe You Tube si povesteati de acest blog.Ati castigat un cititor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa petrecere!Felicitari doamnei Mara Banica!

    RăspundețiȘtergere
  5. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE crapa odata, retardatule! Du-te dracului de neghiob! Ciumpalaci sunt cei care te-au conceput, dobitoc nefericit! Iti pute creierul putrezit, prostul Pamantului! Traiesti degeaba, vierme si niciodata nu o sa fii in stare de ceva notabil! S.gi p.la idiot expirat!
    P.S. Atacurile tale de fronda pe care le postezi cu incapatanare te descalifica si te duc in derizoriu, in primul rand, pe tine si apoi familia careia-i apartii si care poate ar fi trebuit sa-ti explice si sa te educe (daca scoala-atata cata ai-nu a reusit sa o faca) ca bunul-simt este o virtute, iar exprimarile vulgare, desantate si in necunostiinta de cauza sunt atributele obscuritatii si mediocritatii!... Roag-o pe ma-ta sa-ti mai prezinte inca o data cursul despre buna-cuviinta in societate si limbaj, iar daca de data asta poti retine ceva (cu creierul tau aproape necrozat), atunci poate nu o sa mai fie necesar sa fii injurat si de acum incolo, ori de cate ori ne scrii din "opere alese"!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu trebuia ca Bianca cu Bote sa-l boteze pe cel mic?????????????

    RăspundețiȘtergere
  7. Fan Serghei-mai cit esti de hidrocefal! Tu esti un prost care face pe desteptul,"iar exprimarile vulgare" te caracterizeza pe tine dupa cum se vede!Eti un analfabet, un criminal al limbii romane! De, rusa se uita greu,sau mai de graba rromani... Iti urez MŢC! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  8. BRAILA ii dai la muie lui INESTIMABILUL BARON LE ROUGE sugenear pula cu vorbele lui....ma boule inestimabilule nu vezi in pula mea realitatea si tu de ce te minti pe tine ma muistu dreaq ca nu vorbesti vulgar.....toata lumea nu exista nimeni sa nu vorbeasca asa si Serghei Mizil nu se ascunde ca altii....exemplu Madalin Voicu care in emisiune o da cu cultura cu vorbe grele si acasa sau in alta parte incepe sa injure pe tiganeste....ce dreaq ai ma maimutoiule luati-as mortii in pula fututi mortii matii INESTIMABILUL BARON LE ROUGE cacamas pe porecla ta asta care ti-ai pus-o urla foamea in tine si habar nu ai de viata dute dreaq BRAILA E CU TINE SERGHEI

    RăspundețiȘtergere
  9. daca esti smeker cum te crezi si faci si dreci lasa-ne si noua un nr de telefon si hai sa ne dam intalnire sa vedem noi dak mai esti smeker luatias mortii in pl de fraier mai BARONANE LE ROUGE cu sloboz FORTA SERGHEI PANA LA MOARTE MUIE LU INESTIMABILUL BARON LE ROUGE

    RăspundețiȘtergere
  10. Halitea-si mocarina de cuciuciubat

    RăspundețiȘtergere
  11. Nea Serghei Dan Diaconescu nu are nici o sansa cu ratingul sa mor eu tu esti cel care ii faceai rating maxim BRAILA E CU TINE

    RăspundețiȘtergere
  12. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE esti atat de prost incat nici sa faci pe desteptul nu esti in stare, descreieratule! Dupa ce ca porti pe umeri o "oala" scofalcita umpluta cu c.cat mai si mananci din excrementele-ti proprii, capiatule. "Citatele" prodigioase ce-ti poarta marca neuronilor balegati put a creier necrozat,clampaule! Ai fost conceput cu succes dupa definitia prostiei! Esti un mutant al speciei umane, bun de speriat ciorile in gradinile de legume si zarzavat.
    P.S. Sa le sugi p.la tuturor celor care nu au uitat limba rusa si limba rromani, rapciugosule! (Ajuta la regenerarea functiilor cognitive!) Dobitocii de teapa ta duc in mediocritate limba romana, intepenitule la minte!

    RăspundețiȘtergere
  13. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE sa te dam cu ruj/ Sa te luam la pula :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Un alt anonim...20 martie 2011 la 18:00

    Cum le puteti permite unor indivizi sa injure ca la usa cortului pe blogul dumneavoastra? Chiar nu va respectati deloc propria "casa"?

    Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  15. halal blog.....cine se aseamana se aduna.......

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...