sâmbătă, 26 martie 2011

Cazul Severin

In clipa in care te huiduie un parlament european, ar trebui sa ai forta de a-ti da demisia,sa iti asumi ceea ce ai facut si sa ai taria de a suporta consecintele in mod demn.
Din punctul meu de vedere, oricum esti un om compromis politic, chiar daca te agati in continuare de statutul pe care il ai,de functia pe care o detii.
Mai ales faptul ca esti europarlamentar iti impune un comportament diferit de cel autohton de tip balcanic.
Aici poti sa faci rau partidului de care apartii, iar acolo practic faci rau tarii pe care o reprezinti, deci responsabilitatea este cu atat mai mare si consecintele cu atat mai grave.

8 comentarii:

  1. Sa-ti fie rusine Severin! Adrian M.

    RăspundețiȘtergere
  2. un nenorocit...un jeg cu tupeu...ca si restu parlamentarilor romani,ei intzeleg ca europarlamentar e ceva mai sus de parlamentar,deci se gandesc ca pot fura mai mult,si ca pot face mai multe blaturi.in loc sa reprezinte tzara...peste tot ne fac de rusine.peste tot exista coruptzie...dar ca in romania,nu stiu unde mai e asa grav.chinezii fac cel mai bine,ii executa pe tradatorii astia de tzara.

    RăspundețiȘtergere
  3. despre cine vorbim? despre un roman...aha...astia suntem, asta ne invata cei care sunt la conducerea minunatei noastre tari...

    RăspundețiȘtergere
  4. OOOOOO , uite unde era lupul moralist , sau ma scuzi , viitorul prim-ministru al tari . Atat timp cat tu apari intr-o stare avansata de oboseala la o emisiune si te afisezi cu tarfe mondene , cred ca ai fi ultimul in masura sa critici pe cineva. Spunemi si mi-e o persoana care face lobby fara sa primeasca ceva in schimb? Exact cum e la noi e si la Bruxelles , nu avem o problema ca asistenta noastra e o tarfa , dar ne suparam cand se afla ...........

    RăspundețiȘtergere
  5. Serghei nu tine imaginea Romaniei in "carca" asa ca...nu inteleg Adrian deranjul tau asa de mare...serios...tara asta usor, usor se scufunda...din pacate....Serghei, treci mai des pe aici

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo serghei! rupe-l...auzi da de amicul radoi care trebuia sa infunde puscaria pentru cate a facut nu zici nimic?

    RăspundețiȘtergere
  7. Adrian 29.03.11 - 13:32:
    In primul rand : problema este ca atunci cand esti dovedit , la revedere ,da-ti demisia si pleaca !
    In al doilea rand: chestia cu prim-ministru este o gluma, o caterinca.Imi pare rau ca nu ai sesizat ghilimele,eu nu am nici pregatirea si nici aptitudinile si nici dorinta de a avea un post in guvern !
    Daca nu am dorit pana la 60 de ani asa ceva, nu am innebunit acum !Daca e sa ma fac de kkt atunci prefer sa ma fac in emisiuni unde practic nu pot sa imi fac rau decat mie,nu in guvern unde poti sa faci rau unei tari intregi !
    Daca apar la o emisiune, nu ai decat sa schimbi postul daca nu iti place, dar daca ma bag in guvern e mai complicat sa nu ma vezi !
    Anonim 29.03.11 - 13:36 - nu vad de ce ar trebui sa infunde amicul Radoi puscaria,dat fiind ca la toate verificarile a iesit ok (si nu trebuie sa va mai spun ca au fost destule si verificarile si incercarile de a scoate ceva din ele)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mi-e imi pare la fel de rau , ca nu ai sesizat ironia , referitoare la prim-ministru. Nu sunt atat de idiot , pe cat probabil ma crezi tu si stai linistit ca nu am facut o obsesie pentru tine , poate ca multi dintre cei ce scriu aici.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...