duminică, 6 martie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Diseara la 21,30 ma puteti vedea la OTV

39 de comentarii:

  1. PITESTIUL TE IUBESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptam glumele si povestirile tale serghei

    RăspundețiȘtergere
  3. Cit iubesti tu cocina ! Cit poti fi de redus mintal sa apari la acest mascarici care este dd? Dar singurul tau neuron plus neuronul lui dd dau un mare fis! Ma mir ca mai exista otv-ul! Vezi poate iti da si tie dd o casma sa o cauti pe avocata disparuta...Hasnaua otv,acolo e locul tau! De fapt asta e singurul canal care iti vine ca o manusa! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  4. braila si galatiul e cu tine serghei ALIN DIN BRAILA TE IUBESTE MULT

    RăspundețiȘtergere
  5. nea serghei esti criminal toata braila se uita la tn aku esti bestial........idolul meu si a multor persoane ........

    RăspundețiȘtergere
  6. INESTIMABILUL BARON LE ROUGE Cred ca esti Van Gogh - oaha noastra Carmen M. S-o-tii(a) p-a lu' Serghei in gura si tu si Paganini!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asteptam inregistrarile de la emisiunea de aseara

    RăspundețiȘtergere
  8. esti criminal nea serghei baga filmarile te rugam Ana Braila

    RăspundețiȘtergere
  9. Ha ,ha,ha toti asteptati sa expuna "rufele" mizerabile de la cocina otv...ar fi pacat, ar umple propriul blog cu...rahat!Cred ca ajunge laudele acestor dobitoci care spun ca SNM a fost...senzational!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  10. ne bagam pulele in mata bai maimutoiule ce esti care il tot jignesti pe serghei si pe noi sa ne slobozim pe pe tine....dak nu iti convine cv nu te mai uita la serghei sau nu mai intra pe blogu lui dar nu mai jigni asa cum vrei tu ca nu e frumos boule

    RăspundețiȘtergere
  11. ba baron le rouge sa ne sugi pula la toti mie lu serghei si la tot otv`ul

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum puteti folosi un asemenea limbaj?
    Nici macar betia nu il justifica.
    Credeti ca vulgaritatea este o virtute?
    Va cresc vanzarile ?
    Sper ca acasa nu vorbiti asa.
    Daca e asa, vai de cei din jurul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  13. bai bulagiule care te iei de limbaj mancamiai pl cu tot cu os tu cum vorbesti ma bulangiule nu tot asa urasc oameni care se ascund dupa limbaj si se prefac ca sunt intelectuali si limbaj adecvat..... ma voi va mintiti unu pe altu ca nu vorbiti vulgar dar cred ca voi vorbiti mai vulgar decat noi.... CE POT SA ITI ZIC eu si Serghei ne slobozim pe fata ta si la toti care au cv de comentat impotriva noastra si mult sloboz si multa muie in gura ta de mincinos ce esti...........bou dracului...... IONELA BRAILA

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut, daca tot am citit toate comentariile mai mult sau mai putin frumoase, hai sa va spun si io ceva in calitate de actor. De 7 ani fac actorie, de 20 de ani ma uit la filme de comedie, dar decat un singur personaj ma face sa zambesc, sa rad, sa uit de suparari, acela este luis de funes. Sa nu lungesc mesajul trec direct la subiect prin al aclama pe acest personaj, ratat, idiot cu dinti de cal care ma scoate din anumite stari de furie, tristete si-mi da putere sa fiu vulgar, pentru ca asta meritati mai dobitocilor. Veniti la teatru ca sa dormiti pe scaune, mergeti la expozitii de pictura numai sa fiti in lumea artistilor, dar voi nici capra cu trei iezi nu ati citit-o, iar cand apare Serghei si face "o piesa de teatru" la tv si radeti fv-n gura de ipocriti, veniti a doua zi sa-l criticati, cum sa nu va dau acum sa mancati putin cacat (rahat e prea frumos si prea gustos pt voi). Domnule Serghei, scuze pt acest mesaj, dar tot am rabdat si tot am zis ca vin la dvs la restaurant, dar intr-o zi am sa vin! Iar daca ziceti de mine ca-s un actor incult, ma refer la cei cu botul plin de cacat, sa-mi sugeti ... il las pe domnu` Serghei sa continue, el stie mai bine sa v-o potriveasca in gingii !!! P.s. : Y.M. Actorel , pt cei cu buzele maro !

    RăspundețiȘtergere
  15. Astuia cre se da actor: vezi ca faci aceasta nobila meserie de ris! Tu esti actor cum e manelistul salam tenor! Mie mi-ar fi rusine sa am de-a face cu asemenea specimene certatate cu pasta de dinti! Du-te la SNM poate iti da si tie o ciorba! Hai sictir!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  16. serghei la acces direct acum

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai BARON LE ROUGE, daca tot vrei sa dai dovada ca ai ceva zeama sub basca aia de tractorist, ignora OTV-ul si BLOG-ul lu` Serghei, sau dupa modul in care te aprinzi... poate esti Niccolo Paganini si atunci te inteleg, iar despre meseria de actor... trebuie sa cunosti orice gen de oameni, iar genul asta Serghei Mizil nu l-am cunoscut si ajuta imaginatia unui actor, iar in viata te ajuta sa faci diferenta dintre smecheri si fraieri ca tine!
    iar ciorba as vrea s-o dea nea Serghei atunci cand ti-o face de 6 saptamani !
    Actorel

    RăspundețiȘtergere
  18. nea serghei baga videourile de aseara ca ai fost criminal

    RăspundețiȘtergere
  19. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE spanzura-te, dobitocule! Reprezinti rebutul speciei umane, descreieratule! Cat timp iti mai trebuie pana vei intelege ca nimeni nu-ti calca pe urme, iar scremoseniile tale nu valoreaza nici cat o flegma cu muci pe care ti-as trimite-o intre ochi,cretinule! Scuteste-ne de ineptiile tale delirante si consecvente si muta-te pe Calea Lactee, lepadatura! S.ge p.la mai des ca poate ti se vor inmulti neuronii si asa vei realiza ce starpitura denaturata a scos ma-ta prin gaoz!

    RăspundețiȘtergere
  20. ai fost criminal sper sa nu ia amenda dan :)))

    RăspundețiȘtergere
  21. Dupa caligrafie acest post este al domnului Ciutacu pe care-l sustin si admir foarte mult, sper sa ma insel, dar nu prea cred :)) Y.M. Actorel pentru confirmare sau pentru a schimba 2 cuvinte cu acest distins domn !

    RăspundețiȘtergere
  22. Neafisatule sa tio dau si prin spate si prin dos:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  23. tanti Cora puneti video-urile de aseara cu nea serghei ca e criminal toata braila va iubeste familia alin braila ....Daca nu era Serghei Mizil diaconescu o lua la muie cu ratingul...

    RăspundețiȘtergere
  24. Purcarea Cristian Nicolae7 martie 2011 la 23:10

    Asteptam inregistrarile...

    RăspundețiȘtergere
  25. FORTA SERGHEI Idolul Brailei VA ROG FRUMOS TANTI CORA SA BAGATI VIDEO-urile de la DAN DIACONESCU ...Lualas pe Basescu cel mai tare Serghei ...si sa stiti tanti cora ca iati dat sms lu Serghei in emisiune ca va face de ras...nu e adevarat deloc stiu sigur 100% ca e idol pt multi si ne aduce zambetul pe buze la foarte multi Braila si Galatiul e cu el....

    RăspundețiȘtergere
  26. va rugam video ....SERGHEI CEL MAI TARE OM idolul meu ....ROXANA BRAILA baga-ti filmarile de la DAN Diaconescu esti tare de tot

    RăspundețiȘtergere
  27. serghei pune si tu video cu tine te rugam

    RăspundețiȘtergere
  28. George Papari, un obsedat de pustoaice....
    le bombardeaza cu sms-uri..La varsta lui daca continua asa o sa ajunga mai rau ca IRINEL.
    Bravo Cristina ca te-ai scapat de bosorogul asta increzut.

    RăspundețiȘtergere
  29. Papari, un bosorog gretos...

    RăspundețiȘtergere
  30. Daca nu esti destul de scolit ,te credeam un om uns cu toate alifiile si smecheriile .in asa fel incat sa -ti dai seama de marea prosteala nationala care are un nume Partidul Poporului ,si la care ai aderat cu sarguinta si mult entuziasm .Te dai mare smecher de capitala ,dar uite ca o corciutura de Caracal te-a pus cu botul pe labe .Ametit bine ai devenit slugoiul viitorului presedint [cum spui tu],pentru ca, pentru binele tarii trebuie sa faci si tu politica ,sa nu fii mai prejos decat mardoiul de Madalin ,care ,de ori are prilejul ,scuipa pe poporul roman ,mai putin pe ciorile lui ,ocupate cu cioarda si mangleala .Trebuie sa-ti pun cateva lucruri ,in stilul vostru smecheresc.Acest partid pe care multi il cred ca va salva tara de belele ,este asa-zisa Alba-ca-zapada,conceput in urma gandirii filozofice a sociologilor de la Cotroceni .PDL-ul este pe duca gratie marilor politicieni Basescu ,Boc ,Videanu,Blaga ,Udrea si atunci se face repede un partidulet fara doctrina ,dar avand la baza televiziunea poporului ,la care se uita toate dobitoacele care ,s-au vazut inselate de marele Base .Scenariul este sigur .Se fac arestari ale caracaleanului ,dus la DNA cu tam-tam ,arestari fara finalitate ,dar cu scopul de a convinge prostimea ca dd nu mai are de-a face cu prietenul Base .Stratagema reuseste ,dd este dusmanul lui Base si astfel se pune bazele celui mai pocit partid .Iar Serghei Mizil adera la minciuna cotrocenista .

    RăspundețiȘtergere
  31. @Anonim 8 martie 2011, 14:29 -bravo nene,eu acuma am aflat ca SNM "a aderat la pp lui dd"! Nu se poate ! Cit poti fi de urangutan fara nici un neuron, ca sa aderi la o prostie mai mare KK-asa poporului? De fapt ce poti sa ceri la niste GIBONI HIDROCEFALI care au orgasme intelectuale la hahaiturile acestui copil retardat cu pretentii de show man? Daca exista acest partid pp, eu fac un mare PIPI PE EL !dd nu merita nici o flegma! Miine am sa va spun ceva...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  32. Purcarea Cristian Nicolae9 martie 2011 la 09:14

    Multumimi foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai GIBONILOR in frunte cu URAMGUTANUL SEF CU AERE DE MARE SHOW MAN SI VIITOR moderator de emisiuni idioate la tv,mai nespalatilor ,mai ratatilor ,mai incultilor,mai oligofrenilor a FOST 1 Martie, a trecut si 8 Martie si voi nu ati adresat nici un cuvit,nici o urare sexului frumos! In schimb ati injurat la greu pe acest blog! Mai SNM-ule mai scoate si tu nasul din chilotii Columbencei si nu mai cauta tampoane in pasarica parasutelor... Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  34. Va cam tras-o baronul,are dreptate

    RăspundețiȘtergere
  35. @anonim 8 martie 2011, 14:29 : greseste cu ceva daca vrea sa manance si el? Gandeste-te tu daca erai si puteai sa ai grija de tine si de familia ta intr-un mod atat de simplu te-ai fi dat inapoi? Asa e facuta lumea, nu toti sunt facuti sa traiasca bine. Pune-te-n locul lor, nu ti-ar place ca lumea sa fie proasta? E usor sa zici ca e imoral, ca slobozul pulii dar odata ce-apuci sa bagi limba-n borcan... nu mai stii nici cum te-a chemat inainte. Asa ca, ganditi si voi putin inainte sa criticati, da-l in mortii lui de popor, daca eram in locul lui Basescu bagam repede o lege si-l dadeam la organe ce pula mea, daca merge de ce sa n-o faci, mi se pare ceva normal, eu daca-ti zic tie da-mi fratioru si mie rinichiul tau sa-mi iau si eu cateva mii pe el sa-mi fac o vacanta frumoasa si tu mi-l dai ce se numeste ca sunt eu vagabont sau ca tu esti fraier? Asa si cu poporu pulii... daca merge da-i-nainte! Adrian M.

    RăspundețiȘtergere
  36. sa ne suga pula INESTIMABILUL BARON LE ROUGE la Braileni

    RăspundețiȘtergere
  37. bai mizilule ,ai niste dinti de parca s-a futut ma-ta cu armasarul CAP-uluiCiolanestii din deal,futute-n git de bulangiu betiv. Crezi ca nu-mi amintesc de tine? Te stiu,lepra ce esti de cind bateai circiumile de pe Valea Prahovei,tu si cu muistul ala de nicu,blestematilor.Si acum vii la toate televiziunile sa te lauzi ce bulangiu ai fost.Si mai rizi si ca proasta-n tirg,rahat securist

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...