duminică, 7 noiembrie 2010

A murit o mare valoare a Romaniei !

Cand am venit acasa, am aflat cu mare regret ca a incetat din viata ,din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai mari intelectuali pe care i-a avut Romania .
Regret enorm aceasta disparitie.
Adrian Paunescu a fost un mare poet si patriot al Romaniei ca si un excelent orator.
Talentul si vibratia se transmiteau in discursurile sale .
Indiferent de ce spun alti oameni ,sunt convins ca el isi va confirma in timp valoarea.
Toti cei care latra acum si il critica nu sunt nici pe departe la inaltimea celui criticat.
Timpul va demonstra ca nu au valoarea si nu se ridica nici pe departe la nivelul de talent si profunzime a lui Adrian Paunescu.Este foarte usor sa critici un om care nu mai exista.
O mare pierdere pentru tara noastra!

5 comentarii:

  1. este tipic romanilor sa vb urat chiar si despre cei care nu mai sunt. a fost un OM de o valoare incontestabila. a plecat langa celelalte stele si de ce nu langa prietenul lui Nicu. Dumnezeu sa-l ierte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un mare om...O mare valoare...Mare pacat...Dumnezeu sa-l ierte! Luiza

    RăspundețiȘtergere
  3. A plecat dintre noi OMUL..ramane vesnic POETUL !!!
    Am fost zilele acestea strabatuta de un gand... CUM AR FI CA ACESTI MONSTRI SACRI AI UMANITATII SA FI FOST NASCUTI NEMURITORI...SA RAMANA VESNIC, IN ASA FEL INCAT S-AR CONSTRUI O LUME DE FIINTE BUNE, CAPABILE, CU IQ PESTE 120, MARI IUBITOARI AI NATIEI DIN CARE PROVIN SI AI LUMII, INDRAGOSTITI DE NATURA SI FIINTE (ANIMALUTE) CE TREBUIESC OCTOTITE; AR FI RAMAS IN ROMANIA MARI EROI AI NEAMULUI: STFEAN, MIHAI, ANTONESCU,si multi altii, dar si marii oameni de cultura ST. LUCHIAN, JALEA, MARIN PREDA, T.CARAGIU si multi altii.. f. multi altii, printre care EMINESCU, COSBUC, ALECSANDRI, GOGA, LABIS dar si A. PAUNESCU...TOTI CEI CARE AR PUTEA FORMA IDEALUL UNUI POPOR DE OAMENI, OAMENI ADEVARATI, nici de politicieni nu ar mai fii nevoie...NU-I ASA??? PACAT CA NU POATE FI ADEVARAT !!!

    DUMMNEZEU sa il odihneasca...sa-l aiba in paza si lumina lui si pe A. PAUNESCU !

    RăspundețiȘtergere
  4. e foarte greu de spus in cuvinte PIERDEREA ACEASTA MARE! Dumnezeu sa-l odihneasca! din pacate, ramanem fara valori. mi-e teama sa ma gandesc cand vor mai pleca si altii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Un mare om a plecat dintre noi dar in acelasi timp va ramane in sufletele noastre cu toata istoria care a facuto.Acolo unde a plecat este alaturi si de bunul sau prieten scriitorul George Niculesu Mizil care daca nu ma insel este unchiul tau Serghei. Daca greses sa ma corectezi.Dumnezeu sa-l ierte si sa ne vegheze de sus sa ne incante cu scrierile lui.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...