revolver maps

luni, 8 noiembrie 2010

Vacanta la Sharm el Sheik - partea 2 - delfinii

O experienta deosebita,greu de descris in cuvinte,ocazia de a comunica cu delfinii,de ai percepe ca pe niste fiinte inteligenteDelfini dresati provenind din Marea NeagraImpreuna cu copiii - Matei si Ioana
Pornim in cursa tinandu-ne de aripioara delfinului.
Nu pleaca pana cand nu reusesti sa te apunci de aripioara din spate.
O tine ridicata pana ajunge in punctul in care considera ca trebuie sa te debarce,atunci o coboara pe spate silindu-te sa te desparti de el.Dans cu delfinul,ne rotim, e un partener in adevaratul sens al cuvantului

Pupaturi cu zgomotPoza de grup,delfinii pozeaza

3 comentarii:

 1. Superb! La varsta copilariei, mai ales, e de vis. Incredibil ce nivel au atins altii cu programele pentru turisti, in timp ce in Romania ne zbatem in dezastru. La noi pe nimeni nu interseaza ca in cativa ani nu o sa mai avem pe litoral nici macar plaje sau faleze!

  RăspundețiȘtergere
 2. Matei si Ioana sunt copii tai serghei

  RăspundețiȘtergere
 3. Fan Serghei:Intradevar daca te gandesti ca delfinii sut adusi din Marea Neagra te intrebi : oare noi de ce nu putem organiza astfel de programe, in Constanta de exemplu?
  Anonim:Nu, sunt copiii familiei Voicu (var Madalin Voicu) cu care am fost in vacanta.Eu am doua fete Smaranda(34) si Ana(21)dar imi sunt dragi toti copiii.

  RăspundețiȘtergere