luni, 22 noiembrie 2010

Cand mai apar la tv

Maine seara de la 18,15 ma puteti vedea la "It's show time" cu Oana Mares

8 comentarii:

  1. te asteptam!pupici!...mafiotii se pupa..:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Serghei , te asteptam , la otv, caci numai acolo te poti exprima , asa, cum sti tu mai bine..(cine e oana mares ?)....Hai la otv, cu cineva de "cursa lunga":), esti in continuare in topul "baietasilor adevarati"!

    RăspundețiȘtergere
  3. acelasi , din pitesti!
    Hai la otv, ai valoare, oamenii te asteapta "sa prestezi" ore in sir..nu show-uri de 30 min....

    RăspundețiȘtergere
  4. pe cand te vedem la cireasa de pe tort la prima tv?

    RăspundețiȘtergere
  5. pe ce program e emisiunea asta? nu am auzit de ea! sa postezi cand apari la otv ,acolo vrem sa te vedem!

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord cu varlaam! Dau-o dracului de treaba, Serghei, lasa-i pe astia cu tandaraiele lor de emisiuni ( "Rai da Buni", It's show time! etc.) si hai fa o noapte lunga asa cum obisnui-ai in trecut, unde poti sa vorbesti si mai mult si fara abtineri!

    RăspundețiȘtergere
  7. prefer emisiuni scurte la orice alta televiziune decat la OTV unde diaconescu pune cele mai tampite intrebari,cred ca oricine ar injura cand diaconescu te intreaba acelasi lucru de o mie de ori ,raspunzi si dupa aia se face ca nu intelege si o da pe drama queen pentru rating...eu cred ca e mult mai rentabil sa dormi sau sa te distrezi toata noaptea decat sa stai sa urmaresti cum debiteaza moderatorul poporului..d-le serghei ,va sta mult mai bine in programele tv ,mai scurte,cu tematica, unde lipseste limbajul colorat, pentru ca nu e nimeni sa te faca sa te enervezi ....

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu toate ca nu sunt nici pe departe un fan al lui DD, tb. sa admit ca prestatiile cele mai tari le-ai avut la OTV. Astialalti sunt si mai varza decat DD. Acolo ai o noapte intreaga, poti sa spui vrute si nevrute. Cele mai cretine intrebari mi se par la emisiunea lui Brancu, dupa care urmeaza toate pupezele astea de la Antene. Brancu e un penibil care este condus de sclifosita aia de nevasta-sa. Cu toate ca n-are nici o chifla in burta, aia il joaca pe pacaliciul asta jalnic ala pe degete. Eu nici nu l-as baga in seama pe saracia asta, nici pe Oana Mares. Singurul care mai face cate ceva pare Morar, dar si ala o da pe ulei exact cand discutia devine mai interesanta. By the way ; ce ar fi daca ai face o emisiune cu Perversu' Dp Targu Ocna ? Caterinca Old school vs Caterinca New School ?

    Andy

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...