luni, 4 octombrie 2010

OTV 04.10.10 - partea 3

6 comentarii:

  1. esti cel mai tare Serghei Mizil ...Te iubeste Braila.....Alin va votam hai serghei

    RăspundețiȘtergere
  2. esti supeeeeeeeeeeeer tare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Puneti-ma pe mine liderul PP ca sa ies presedinte in locul lui DD, ca va fac eu autostrazi mai tari ca ale chinezilor, si sunt roman. Voi veni cu subventii pentru agricultura paentru ca aceasta sa devina o afacere de familie. pentru fiecare roman. Daca nu se poate lider, poate reprezentat principal pe orasul Pucioasa de unde si sunt.Sunt un tanar de 23 ani, si sunt de parere ca noi avem tot interesul in a asigura viitorul statului roman. Pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. si ce o sa faci Serghei daca intri in partid daca vrei sa ne spui sau intri sa mai castigi niste bani

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca economia nu este pusa pe linia de plutire prin masuri coerente,care sa duca la dezvoltarea ei si nu la restrangere,ne ducem "in cap" cu totii indiferent ca suntem proprietari de afaceri sau angajati in afacerile altora.
    Vreau sa vina pentru functiile de decizie in guvernare oameni pregatiti,competenti, un guvern de tehnocrati care sa stie despre ce vorbesc si nu unii care au cotizat si acum trebuie sa fie rasplatiti prin functii care sa le permita jegmanirea acestei tari.
    Vreau o solutie economica care sa impulsioneze dezvoltarea clasei de mijloc in Romania.
    Acum ne-am polarizat din ce in ce mai mult (foarte saraci,foarte bogati- incep sa fie categoriile de venituri in tara noastra).
    In concluzie vreau sa fie mai bine si pentru mine dar si pentru cei multi oameni care acum se afunda pe zi ce trece in greutati si nu mai vad "luminita de la capatul tunelului".
    O ultima precizare : nu voi accepta si nu voi fi parte in nici un caz la o "pacaleala" politica,joc dublu sau combinatie dubioasa cu puterea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur sa aud asta o sa te sustinem Serghei dece nu ai intrat mai devreme poate aveai puterea de a schimba ceva pentru Romania in bine

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...