marți, 5 octombrie 2010

OTV 04.10.10 - partea 11

8 comentarii:

  1. Foarte bine ca vrei sa te implici, Serghei! E nevoie de oameni deschisi la minte (si nationalisti=tu ai spus-o!) ca tine, Madalin Voicu jr. si altii, ca sa se schimbe ceva in tara asta. Succes! Insistati mai mult pe solutii economice viabile propuse de cei care se pricep cu adevarat, care sa scoata Romania din dezastrul in care se afla!

    RăspundețiȘtergere
  2. serghei,esti un simpatic,un om deschis,sincer,relaxat,dar "prietenul tau" madalin voicu jr mi se pare un fiul tatalui sau,si cred ca ai sa te arzi si cu el.cred ca se invarte pe unde,daca nu cade,pica,si sta in preajma ta pt anumite beneficii.daca nu e asa,mea culpa.

    RăspundețiȘtergere
  3. aschia nu sara departe de trunchi.. referitor la junior... bune punctat.. anonim..

    RăspundețiȘtergere
  4. bv serghei esti cel mai tare tata:P:P:P bv BRAILA e cu tine tot timpul oriunde oricand.....idolul Brailei Serghei Niculescu Mizil ce mai iubit om

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot respectul pentru Serghei!
    Eu cred ca de 21 ani , toti vor sa schimbe ceva),dar nu se intelege ca nu mai avem economie, este vanduta strainilor. Ce o sa faceti , o sa rascumparati marile inteprinderi deja vandute?Cu ce bani?Mult succes, dar sincer , nu cred in PP ul asta, poate sa fie doar o'miscare', un 'curent', sau sa intrati in alianta cu vreun partid mai mare..altfel va fi un nou partid ..de nisa..gen PRM, PNG..etc.
    Puterea actuala e greu de dat jos..are sustinere de undeva , de afara.......

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiu de ce oi fi intrat tu in hora asta,poate in ochii unora ai crescut, dar in ochii altora ai scazut cu intrarea in partid.
    Oricum , motivele pt care ai intrat nu sunt cele prezentate de tine la OTV...in Romania nimic nu e ceea ce pare...:))
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. In ochii multora de pe acest blog ai scazut incredibil. Nu imi pot imagina ca tu, un om plimbat, crescut in Dorobanti, cu acces in cercurile inalte si totodata un om care stie sa deosebeasca harneala populista de 2 lei de un lucru corect ai putut sa crezi macar o secunda ca saracia asta de partid poate sa faca ceva. Tu ce crezi Serghei ca daca or sa vina astia la putere nu o sa se mai fure si asa mai departe ? Pai cand s-or trezi saraciile astea la putere si imbucatura din gura ti-o vor lua. La urma urmei, fiecare pasare pe limba ei piere. Eu nu zic, Doamne Fereste, ca astia care ne conduc azi sunt buni de ceva. Sunt cel mai incompetent guvern din toate guvernele din lume din toate timpurile amin ! Insa istoria, in nenumarate randuri, ne-a demonstrat ca romanii au cel mai mare talent sa cada din lac in putz, ceea ce e foarte probabil sa se intample cat de curand.

    Vraciul

    RăspundețiȘtergere
  8. Acu' stiu sigur c-o sa faca treaba DD, ca daca nu, il impusti in cap.
    E cam pervers DD asta, de-aia imi miroase dubioasa candidatura lui.
    Si ii place sa minta mult, cum te-a mintit si pe tine cand l-ai intrebat daca are yacht, elicopter si avion. Cica-s ale postului, nu ale lui. Oare postu' e a lu' tata mare?

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...