miercuri, 27 octombrie 2010

Dupa manifestatii si motiune de cenzura sa ne mai descretim fruntile!

Diseara ma puteti vedea la Capatos la Antena 1.Mai radem putin, mai facem haz de necaz, caci se cam ingroasa gluma!

6 comentarii:

  1. eu nu inteleg daca nu esti capabil sa conduci o tara dece mai stai cand vezi ca poporul nu te vrea eu mi as fi dat demisia daca eram in locul lui Basescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Problemele sunt mult mai complicate,la inceput a vrut sa mai ramana un mandat ca sa expire termenul in care ar putea fi condamnat pentru dosarul "flota",dupa care s-au adunat multe altele mai recente.
    Cred ca averea presedintelui nostru si al gastii sale anexe este de miliarde si nu milioane de euro, iar in timpul cat a fost presedinte a sarit la gatul tuturor fostilor sai colaboratori, care acum il pandesc la cotitura sa ii intoarca aceste favoruri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Saraca Smaranda, se simte stanjenita p-acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici Basescu nu e la singular, a intrat in hora si... ii obliga conjunctura pe toti, cand vezi la masa ca lumea mananca, ia pachet si-o pun de-o gherla nu poti sa ramai sa achiti nota nu... mergi la buchet obligat. Lasand astea la o parte, vreau sa te felicit pentru sinceritatea cu care te afisezi, o mare si rara calitate azi si pentru faptul ca-ti permiti sa fii liber, ai un mare caracter si lumea ar trebui sa gandeasca inainte si sa aiba o oarecare sfiala cand vorbeste despre tine. Sanatate si tie si familiei tale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Respect Serghei pentru faptul ca in toti acesti ani, in care nu ai mai fost protejat de statutul si privilegiile dinainte de '89, nu ti-ai tradat trecutul, sinceritatea, demnitatea si propria libertate de a fi! Aproape ca nu imi vine sa cred ca la origine esti roman.
    P.S. Ti-a mostenit talentul in pictura vreuna dintre fete? Le-ai influentat in vreun fel in algerea a ceea ce au vrut sa devina in viata?

    RăspundețiȘtergere
  6. Posteaza emisiunea lui Capatos la care ai fost invitat aseara, sa ne mai destindem putin!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...