vineri, 8 octombrie 2010

Daca nu incercam ce sansa avem sa schimbam ceva, va intreb si pe voi ?

Sunt dator sa afirm :Ce am spus la OTV este foarte corect!
Iata cum au evoluat lucrurile:
Mergand in Ardeal, unde am prieteni multi oameni potenti (care au vazut ca DD ma tot anunta ca voi intra in partid) acestia mi-au aratat planurile lor si mi-au demonstrat ca au si posibilitati de finantare pentru a realiza o serie de proiecte pentru orasele respective insistand sa intru in partid si sa fiu langa ei pentru demararea acestor proiecte.
Dupa aceea, am avut niste discutii cu DD ,in care mi-a prezentat o serie de idei viabile ,realizabile, de relansare a economiei de dezvoltare a infrastructurii, bine fundamentate din punct de vedere al finantarii, aratandu-mi ca vrea sa atraga oameni de afaceri care au reusit si care stiu problemele reale cu care se confrunta agentii economici si ce ar trebui facut pentru a usura functionarea economiei si renasterea clasei de mijloc care este solutia pentru refacerea economica.
Am vazut in 20 de ani aceste partide care se succed la putere si care nu au facut nimic.
Trebuie sa incercam altceva,daca cei de la PP se vor abate de la ceea ce au sustinut,daca vor incerca manevre politice dubioase,tradari sau altfel de actiuni de acest tip,voi pleca imediat si in mine vor avea un mare dusman.
Nu am de gand sa ma abat nici o secunda de la ceea ce sunt si am fost, voi ramane acelasi, dar incerc in ciuda dubiilor si suspiciunilor pe care inerent la incerc la fel ca si voi, sa ma mobilizez intr-un proiect care poate va schimba ceva !
Daca nu incercam ce sansa avem sa schimbam ceva, va intreb si pe voi ?

21 de comentarii:

  1. e cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment! eu cred ca tu poti schimba ceva si in general oamenii ca tine, asa ca iti doresc mult succes in tot ceea ce vei face de acum inainte !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere
  3. Serghei tot respectul pentru aceasta initiativa :) !

    RăspundețiȘtergere
  4. SUPER INITIATIVA SERGHEI ! SUNTEM ALATURI DE TINE! ! ! IMI PLACE CUM PUI PROBLEMA SI CUM GANDESTI ! MAI RAR IN ZIUA DE AZI !

    RăspundețiȘtergere
  5. nu se merita, o sa iasa un mare rahat. pe urma intr-o tara ca romania e chiar periculos, s-au fript unii care chiar aveau experienta in combinatii de politica.
    te trage ata la parnaie, barosane? :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa speram ca nu va ajunge si PP un partid de REZERVA pt prea`multii infractorii din partidele de la putere ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Alegeti urmatorul slogan:
    Furam doar 5%! Si ne tinem de cuvant!

    vorba aia un minim 10% lasi la carciuma, la ospatar...

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar crezi in chestia asta cu PP si Dan Diaconescu?!totusi OTV este o televiziune pt frizeri si pedichiuriste!Am pretentii de la tine Serghei!!!Intr-adevar ceva trebuie facut dar nu cred ca asta e solutia care ne trebuie si care te-ar avantaja cumva?!!!!E dubios acest DD,dar ma rog il stii mai bine ca noi cei care mai aruncam un ochi cand NU ai ce face sa vezi ce bazaconii mai e la Senzational TV!!!!!!!!!si sa nu te ratam cumva pe tine!Insa scuza-ma slabe sperante cu acest PP,realizezi ca nu esti prost cam cine voteaza acest partid??????deci..trage singur concluziile
    Sfatul meu NU TE BAGA
    la multi ani,am vazut ca a fost ziua ta,sanatate si numai bine

    RăspundețiȘtergere
  9. mult succes Serghei! cred cu tarie ca tu poti schimba ceva. nu trebuie sa se confunde tv otv cu partdul. ma bucur foarte mult ca a existat opozitie adevarata din partea tv antena, realitatea, otv, altfel pana acum era dictatura adevarata. daca si acesti oameni ar fi ridicat osanale iubitului conducator basescu, nu am mai fi avut nici o sansa! ca partidele din opozitie, nu i-au facut fata acestei minti diabolice pe care o poseda actualul presedinte.....dan diaconescu nu este un tip prost deloc. eu am incredere in tine Serghei ca vei misca ceva serios! te sustin din suflet si este o decizie foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  10. sincer nu stiu ce sa cred.Dar vorbiti de alegeri de parca ar fi maine! Ele vor fi abia peste 3,4 ani....deci , mai avem....(Sau pana atunci isi face rating DD, si se foloseste de oameni populari ca Serghei,sa si creasca audienta)
    Deci mai sunt 4 ani, sau pregatiti voi , o rasturnare de 'situatie'?

    RăspundețiȘtergere
  11. mai Serghei, sti bine ca daca nu aveti sustinere si de undeva de afara nu aveti cum sa castigati.......adica trebuie sa tina cu voi si anumite servicii, m-ai inteles?...:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Deasemenea , si PNG-ul lui gigi, si PRM-ul lui vadim, vor sa 'faca treaba'...ce diferenta e intre PP si aceste partide?

    RăspundețiȘtergere
  13. @Didina la postul asta pt frizeri si pedichiuriste cum spui tu a fost basescu,boc,udrea,vladescu si toata crema puteri ,la acest post a fost ponta ,vanghelie si toata crema opozitie si pt amuzamentu nostru si conturile lui DD au fost si personaje mai ciudatele (magda.nikita,lazarus) care sunt acum la concurenta si sa nu uitam de mari actori plus firmele mari de publicitate care au ales otv-ul sa faca campanie si sa ofere premii ( o masina pe zi,5000 euro pe zi etc)

    RăspundețiȘtergere
  14. Vei avea de a face cu oameni de genul ăsta. Citește textul, dar, mai ales, comentariile.
    http://angelatocila.blogspot.com/2010/10/cine-e-serghei-mizil.html#comments

    RăspundețiȘtergere
  15. Niste prosti aia de au comentat pe blogul ala!Dar boc , udrea, anastase, cine sunt???...
    Eu tot nu inteleg de ce se pregateste lumea pentru alegeri...a cazut cumva guvernul si nu stiu eu?:)se pregateste vreo lovitura de stat?:)
    Serghei, intra in partid doar daca e ceva serios...(PP ul nici macar inregistrat ca partid nu e..)In rest cred ca lumea vrea o schimbare , sau fapte nu vorbe...!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Didina: Esti o balarie proasta, care se crede desteapta. Din ce am citit eu in comentariul tau, am observat nivelul tau de inteligenta, adica acela al unei curse de soareci. Deci inca mai ai mult pana vei avansa la nivelul intelectul al unui frizer sau al unei pedichiuriste. Sunt curios la ce programe te uiti tu. Te uiti cumva la TVR Cultural, Animal Plantet, Discovery, BBC? De unde stii ca un anume program e prost daca nu-l urmaresti? Sau poate ca-l urmaresti si de-aia stii ca e un post prost. Niciun program de televiziune romanesc nu e bun, toate au bune si rele, iar unele sunt mult mai proaste decat cea mai proasta emisiune a OTV-ului.
    Mor cand vad semidocti dinastia, care vor sa se delimiteze de restul lumii, ca uleiul de apa. Cred ca daca-ti iau buletinul si te-ntreb cum te cheama, te pierzi.
    OTV-ul desi are multe emisiuni cu morti, tarfe proaste si Ogica, are si multe emisiuni foarte bune. Dar daca schimbi canalul, o sa vezi prostii mai mari pe celelalte programe.
    @Serghei: Ai gresit ceva cand ai spus "Am vazut in 20 de ani aceste partide care se succed la putere si care nu au facut nimic". De fapt a fost acelasi partid, dar cu alta fata. E ca un zar pe care l-am tot aruncat si la fiecare 4 ani a picat pe alta fata, dar zarul a fost tot acelasi!
    Diaconescu e baiat destept, e apt de a conduce o tara, dar nu stiu daca intentiile lui sunt bune.
    Ar fi probabil singurul politician care a facut o avere de cateva zeci de milioane de euro, fara sa fure. Ceea ce-l califica pentru postul de conducere al tarii. Din pacate a cam ramas singurul om cu sanse la presedintie si care n-a fost niciodata bagat in politica.
    Eu unul l-as prefera pe Tudor Barbu ca presedinte, dar in final o sa-l votez pe Remus Cernea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnu Dan Diaconescu daca o sa iesiti presedinte ce o sa faceti pt poporul roman daca pute ti sa ne da ti un raspuns eu unu nu am increderea in dvs

    RăspundețiȘtergere
  18. "...daca cei de la PP se vor abate de la ceea ce au sustinut,daca vor incerca manevre politice dubioase,tradari sau altfel de actiuni de acest tip,voi pleca imediat si in mine vor avea un mare dusman.
    Nu am de gand sa ma abat nici o secunda de la ceea ce sunt si am fost, voi ramane acelasi, dar incerc in ciuda dubiilor si suspiciunilor pe care inerent la incerc la fel ca si voi, sa ma mobilizez intr-un proiect care poate va schimba ceva !..."
    GRSESTI SERGHEI - DACA PP. SI DD SE VOR ABATE DE LA CELE CE AZI PROMIT NU TREBUIE SA PLECI DINTRE EI...TREBUIE SA RAMAI SI SA TE BATI, SA II TREZESTI SI SA INDREPTATI CU TOTII CEEA CE S-AR PUTEA SA FIE GRESIT !... SA FII PERMANENT INFLUENT IN HOTARAIRILE CE S-AR PUTEA LUA GRESIT SI SA LE DESCHIZI OCHII SPRE CALEA NORMALA ! In definitiv si ei sunt oameni si pot gresi, pot deveni trufasi, ii poate imbata puterea...tu ar trebui sa ramai va GARANT, sa ii scuturi si chiar sa ii "palmuiesti" daca o iau alatura cu drumul !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. M-am saturat de schimbare. Tot schimbam de 20 de ani. Parerea mea ca au trecut 20 de ani si noi nu am invatat nimic. Toata lumea atat are de spus "Sa schimbam ceva". Si tot facem experimente din astea pe pielea noastra. Oamenii politici din tarile dezvoltate credeti ca au ajuns peste noapte oameni politici? au generatii la radacina... Cand am maturizat si noi o echipa cat de cat am fugarit-o si am pus imbecilii astia care habar nu au pe ce lume traiesc. Acum vine DD si spune "Mai riscati odata pe niste neica nimeni care n-au avut niciodata grija decat de propria piele sa aiba grija de pielea voastra". Faceti cum vreti ca doar astia care vor taoata ziua sa schimbe se duc la vot si vom primi inca o mare SCHIMBARE. Am mai primit 2: una Constantinescu si una Basescu. Sa vedem daca mai rezistam la una.

    RăspundețiȘtergere
  20. You're so interesting! I do not believe I've read through something like that before.
    So nice tto discover smebody wit original thoughts on this subject.
    Really.. many thanks for staeting this up. This websie is something
    that'sneeded on the web, someone with a little originality!


    My wweb site - porn

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...