sâmbătă, 23 octombrie 2010

Cum ne mai distram in ziua de azi :ne uitam la prestatia presedintelui !

M-am distrat uitandu-ma la televizor cum presedintele tarii, care este foarte ocupat cu inundatiile, spunea cu nonsalanta ca el habar nu are de biata profesoara care are 60 de zile de greva foamei si nu o baga nimeni in seama,nu stie nimic de felul in care PDL a votat in parlament legea pensiilor si a tva - ului .
In mod normal daca eram in alta tara, parlamentul era dizolvat de mult si aveau loc alegeri anticipate.Sa minti in parlament,sa furi la vot ca Roberta Anastase,sa nu sti ce lege votezi este un haos total.
De multe ori te gandesti ca pana si schitele lui Caragiale sunt depasite de faptele actuale.
Oricum Basescu a inceput sa devina din ce in ce mai comic !

12 comentarii:

  1. miercuri se va vota motiunea, care , stim cu totii, e un mare mare blat..:))Iar dupa aceea, astia chiar vor face ce vor cu noi....

    RăspundețiȘtergere
  2. Basescu este din ce in ce mai nesimtit si mai sfidator la adresa romanilor (inclusiv a celor care l-au votat ). Comic e poate cand uita ce statut are si danseaza pe la terasele din Neptun. In mod normal si intr-o tara normala, cu coloana vertebrala, Basescu nu ajungea presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti mare dreptate nea Serghei:))!!

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa fie si mai greu chiar daca pleaca si Basescu cu Boc asa ca nu il mai criticati pe Basescu

    RăspundețiȘtergere
  5. cu basescu am ajuns exemplu de 'cum sa nu se conduca o tara'...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. ne distram sau plangem, asta este singura noastra solutie ca romani. atat ni se da de ales acest minunat presedinte al acesteitari lasate in paragina. eu simt ca traiesc intr-o tara uitata, parasita, trista, a nimanui..nu stiu daca te mai poti distra uitandu-te la un mascarici trist, asa cum este el...presedintele tarii lui. cred ca asa se considera acest specimen de presedinte. el cu blondele lui, cu agramatele lui, cu minciuna lui, cu furaciunea si nesimtirea lui. suntem satui pana in gat de hoti si de prosti, de frustrati si de complexati. as mai spune atat de multe, dar mi-e lehamite, chiar mi-e lehamite

    RăspundețiȘtergere
  7. la toata lumea i s-a luat de politica..motiunea se stie ca nu va trece, sunt toti"mana in mana", sau mai rau, sunt interese mari , 'de afara' sa nu cada guvernul, e vorba de intrarea in spatiul schenghen...Serghei , ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  8. Serghei , mai apari pe la tv, caci de la tine avem numai de invatat..fara caterinca...scoala vietii!Unde esti, te ai retras, pe undeva ?:))Multa sanatate si ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. ba nebunule,:))) basescu a devenit din ce in ce mai comic? ?NU ,a devenit din ce in ce mai cinic si ..fascist!extrmina oamenii slabi, bolnavi.etc...

    RăspundețiȘtergere
  10. serghei pe unde esti nu mai ne raspunzi...nu mai zici nimic....???

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt pe aici, prin tara, ma umplu de nervi si suparare cand vad toata saracia si disperarea populatiei si tupeul "iubitilor nostrii conducatori"
    Urmaresc cu stupoare stenograme,miselii,furaciuni.
    Intotdeauna am fost constient ca statul este furat in masura posibilitatilor de cei de la putere, care invartesc diferite aranjamente in interes propriu,dar actualul ordin de marime despre care se vorbeste(in stenograme de exemplu), deja te lasa fara cuvinte.
    Incepi sa te gandesti la Ceausescu care pentru fraudele de peste 1 milion(pe vremea aceea)dadea pedeapsa capitala.atunci il criticam, acum ma intreb : Oare era atat de gresit?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ceausescu a fost un om cu viziune, poate singurul cu-adevarat pentru Romania, daca stia si cum s-o scalde cu exteriorul poate ca istoria era alta, dar vezi... se-ntampla si azi, uita-te la polonezi, nu ti se permite tata sa iesi din tipar, de la Kennedy-ncoace "lumea" a inceput sa fie atenta pe cine scoate-n fata, daca ne-am uita pe voturile din astia 20 de ani am ramane prosti de cate ori a iesit Vadim presedinte... Sanatate!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...