marți, 20 iulie 2010

Serghei reloaded

Ca sa mai facem o pauza de la subiectele actuale,ne reintoarcem putin in trecut.O varianta pieptanata de data asta (sau incercarile nereusite ale familiei ,de a ma readuce in sanul civilizatiei contemporane!)

29 de comentarii:

  1. in afara de par , nu te ai schimbat mare lucru( ma refer la infatisare)

    RăspundețiȘtergere
  2. apropo dc ti se zicea Fernandel? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In poza asta zici ca esti din filmele alea de capa si spada cu Pardaillan. Daca te faceai permanent semanai cu Ludovic al XIV lea la fix! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Madalin ,
    I se spunea asa pt ca semana cu Ferdinand I .

    Glumeam. Serghei esti tare,inca imi mai amintesc de primele tale emisiuni de la Otv , atunci cand povesteai peripetiile tale.Ma durea burta de ras cand auzeam ce povesteai ! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. zici ca esti cristofor...sa nam parte! iti statea belea! tu erai miezu din dodoashca :))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut o perioada, in care asemanarea cu Fernandel era destul de mare.O sa caut o poza din perioada respectiva.Oricum porecla venea si de la faptul ca se radea mult in preajma mea (ca si acum de alfel).

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare Serghei,

    Subiectul zilei ; ce parere ai despre facptul ca tocmai acum au reusit Valentin Ceausescu si cumnatul sau sa exhumeze ramasitele Ceausestilor (daca or fi alea). Cine crezi ca ar fi avut interesul sa taraganeze atat de mult toata chestia asta ? Hai sa zic, ca in anii '90 poate subiectul era ardent, dar acum cand sunt oale si ulcele amandoi.....
    L-ai cunoscut pe baiatul lui Valentin pe care il are cu Iordana Borila ? Eu am ramas socat de asemanarea lui cu Ceausescu. De unde crezi ca circula zvonul ca Valentin nu era copilul natural al Ceausestilor ?

    Andy

    RăspundețiȘtergere
  8. ei, nu aratai chiar rau ca barbat....

    RăspundețiȘtergere
  9. te astept la otv, in legatura cu subiectul deshumarii

    RăspundețiȘtergere
  10. fernandel a fost un actor francez.
    in legatura cu deshumarea, chiar daca se dovedeste ca nu sunt ingropati acolo, ar fi o'bomba' prea mare nationala sau chiar internationala.Se va musamaliza cumva..

    RăspundețiȘtergere
  11. astazi au fost deshumati sotii CEAUSESCU
    glorie vesnica unor ADEVARATI conducatori traiasca P.C.R

    RăspundețiȘtergere
  12. Partidul Poporului care se prefigureaza a fi salvarea poporului român, este de fapt o clonă a PDL. Este o diversiune prin care PDL-ul își pregătește debarcarea. Este ”barca de salvare” a PDL-ului prin care vor să-și asigure încă un mandat (sau mai multe). Este de fapt acea acoperire pe care forțele oculte din PDL au gândit-o (Planul B). Este de fapt o diversiune pregătită cu foarte mare atenție pentru a acoperi breșa politică generată de măsurile impo*editat*re luate de actuala guvernare. Scenariul debarcării a fost pregătit cu foarte multă minuțiozitate, de profesioniști in domeniu. Au fost aruncate în luptă forțe proaspete (Dan Diaconescu, Constantin Cojocaru, precum și alte persoane, neimplicate formal în viața politică) care vor fi de fapt noul paravan de protecție al ocultei PDL. Promit oamenilor că vor lua ”mamăliga” de la cei bogați și o vor împărți la cei săraci. Promit oamenilor că proletarii vor prelua din nou puterea. Promit un comunism cu față umană! Oameni buni, mi-e greu să vă spun ce ni se pregătește!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu e neaparat o clona. Partidul e facut sa "muste" bine de tot din electoratul de stanga. Asa cum partidul lui Becali a injumatatit voturile PRM si in final l-a adus in afara parlamentului la fel si acest "partid al poporului". Sa nu uitam ca PSD e la 40 % (poate chiar si mai mult) si criza lucreaza in interesul lor. Oricum.....nimic nou. Piratu' si ailalti spera ca o sa ne mai suceasca si in 2012. Daca reusesc, toata stima mea.

    Cu respect,
    Cetateanul exhumat

    RăspundețiȘtergere
  14. da, un punct de vedere interesant!sa ia din voturile electoratului de stanga...si in final sa castige tot cine trebuie...Oricum partidul lui DD nu este nici pe departe ceea ce pare la prima vedere..Multi zic chiar ca eliberarea lui DD a fost conditionata de infintarea acestuia...

    RăspundețiȘtergere
  15. ba nene asta meritam....nu ne'a fost bine pe vremea lui Ceausescu asta ne trebuie....si inca ami exist oameni care il critica....nu zic ca nu a facut unele greseli,dar a fost cel mai capabil conducator al tarii....o sa vedeti ce ne asteapta....glorie eterna tovarase Ceausescu,sper ca te vom putea razbuna intr o zi

    RăspundețiȘtergere
  16. Pt anonimii astia care sugereaza ca partidul poporului ( partidul zlobozilor mei)e o clona PDL:

    Sa moara mama, daca ar durea prostia v ati tavali in chinuri! Grav e ca sunt prea multi din astia ca voi in Romania si va mai si inmultiti futu va n gura, asta e si unul din motivele pt care merge tara asta din rau in mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  17. anonimule si tu tot anonim esti. diferenta dintre tine si ei consta in faptul ca ei au mai trecut pe la scoala in timp ce tu goneai porcii prin balta. si daca vezi viitorul in partidul poporului, sau mai bine spus daca vezi viitor pentru tara asta, inseamna ca ti-e plin capul de sloboz, nu de materie cenusie

    RăspundețiȘtergere
  18. Serghei este adevarat ca esti copil infiat de familia Mizil,sau sunt.........baliverne
    oricum esti super tare frate.....anunat-ne din timp cand apari la tv si pe unde sa nu te pierdem

    RăspundețiȘtergere
  19. In perioada respectiva (adica a anilor 55-60) se purta infierea copiilor de catre cei care aveau posibilitatea sa ii intretina.
    La mine in familie de exemplu , parintii au avut 3 copii naturali si 3 infiati(dintre care 1 a murit dupa revolutie).Eu fac parte din copii naturali.
    Familia Ceausescu nu a infiat copii,Valentin este al lor asa cum erau si ceilalti doi(Nicu si Zoia)
    Stiam exact cand va avea loc deshumarea,pentru ca dupa cum am mai spus, am ramas in legatura cu Valentin ,cu sotul Zoiei si cu alti membri ai familiei Ceausescu.
    Ei au dorit ca evenimentul, sa nu se transforme intr-un circ mediatic, cel putin in momentul efectiv al deshumarii,de aceea nu am spus nimic despre asta.
    Dorinta familiei ,este sa stie exact, unde sunt ingropati Nicolae si Elena C.,nu sa puna o floare si o lumanare la un mormant gol si de asemenea sa afle adevarul despre modalitatea in care au fost omorati.
    Au circulat atatea zvonuri,atatea variante, incat mi se pare indreptatita dorinta lor de a sti si nu a banui.
    Parerea familiei, dupa deshumare, este ca ramasitele par a fi ale celor doi.
    L-am cunoscut pe baiatul lui Valentin C cu Dana Borila(prima nevasta). Seamana izbitor cu Nicu C. cand era de varsta lui.Un baiat frumos,timid,total aerian in ceea ce priveste Romania si dupa realizarile scolare din SUA, foarte destept(profilat pe matematica sau asa ceva)

    RăspundețiȘtergere
  20. mai posteaza poze din perioada aceea serghei! daca nu putem trai la prezent sau viitor , atunci sa traim in trecut:))hai sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  21. serghei de ce nu iesiti si spuneti adevarul o data pentru totdeauna?eu cred ca sotii Ceauescu merita din plin asta,memoria le a fost rusinos intinata.Toti cred ca ne'am dat seama despre mascarada din 89,dar au murit atatia oameni pe langa ei...nu merita asta la cate au facut pentru tara asta.si copii lui prin cate au trecut si s au luptat pt ca adevarul sa iasa la iveala...a fost sfarsitul unei epoci,nu ne cunoastem adevarata istorie.Oamenii care i au fost fideli lui Ceausescu si care mai apoi l au tradat nu vor spune nici in clipa mortii tot ce stiu...macar voi,cei din familie si cunostinte foarte apropiate sa faceti lumina.
    Tie iti doresc multa sanatate si impliniri,esti al dracului de simpatic!

    RăspundețiȘtergere
  22. merci ca ai raspuns la intrebarea daca esti sau nu infiat, probabil de aceea a iesit acest zvon ca ai fi infiat avand acest frati care au fost infiati!!
    Cu foarte mare interes am urmarit aseara la Gadea emisiunea cu ginerele,am aflat lucruii ff interesante,pe care noi"pulimea' nu avem de unde sa le stim!ca acela pe care tu mereu il repeti cu casele prop personala,deci poate acum a inteles si pop roman ca Ceausesti si ai lor NU AU FURAT CA ASTIA FURA IN DRACI DIN 90 INCOACE!!!!!incepend cu Iliescu si terminand cu acest Bashila!
    cine spune ca nu era mai multa ordine,mai multa curatenie,mai multa grija fata de cetatean atunci mananca kkt!e drept daca putin largea latul ceusescu sa dea libera trecere la plecari sa vada cum e democratia si occidentul,sa fi dat mancare si caldura era si azi!!!!!!!!
    mare dreptate a avut Nicu cand a zis ca astia NU vor zugravi ce s-a construit in epoca aia!!!!!
    asta e,nu credeam ca la noi aceasta democratie se aplica asa?oare cine conduce tara asta frate?unde draku mai vor sa ne duca,ca deabia mai respiram si tot nu facem nimik
    romanul mananca mamaliga cu ceapa ,tace si rabda....sper sa iasa ungurii astia din aceasta guvernare ca sa cada acest guvern de impostori si incapabili!si apopos de incapabili,de ce ai scos de pe blog postarea cu Bujor Sion si poza?ai inteles ca te compromite prostanacul ala,imbecil care isi plimba mironositele prin lume ca diplomat de frunte .......si e vai de el sarmnul,sau te-a sesizat structurile si te-au pus sa-l scoti?!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Am avut o eroare, la postarile de pe blog, care pornea cam de la postarea aceea si care facea dificil accesul la blog (datorita setarilor din internet explorer, ceva de genul)
    Am scos postarea, ca sa vad daca dispare eroarea si am uitat sa o bag la loc.
    Dar o pun la loc tot acolo unde a fost.In ce il priveste pe Piti cum ii spuneam noi lui Mihai Bujor Sion, nu merita nici jegul de pe p...la caracterul pe care a demonstrat ca il are(adica nu il are) !

    RăspundețiȘtergere
  24. anonim,a fost o perioada in care nu era mancare si caldura si lumina s.a.m.d....pana in 80 lumea era multumita...si Ceausescu nu ar mai fi fost si acum,pt ca nu a fost decizia poporului ceea ce s a intamplat in 89...comunismul cazuse deja...ori era caldura ori nu era in decembrie 89 asta se intampla pt ca "agenturili straine" isi faceau treaba in multime si faceau galagie si instigau lumea la revolta....categoric era mai bine atunci...

    RăspundețiȘtergere
  25. Valentin Ceausescu are copii? Daca da, atunci as dori mai multe informatii despre ei. Si daca ai putea sa-l convingi pe Valentin Ceausescu sa vina pe la OTV, ca sa-l vedem si noi, ca nu prea stim nimic despre el si pare un om extrem de inteligent si pare ca are multe de spus. Spune-i ca nu are de ce sa se teama, ca nu il uraste lumea, cum cred eu ca ar banui el. Iar cine uraste copiii, pentru bunele sau relele facute de parintii acestora, e un decerebrat.
    P.S. Eu n-as putea sa-mi las parul mai lung de 2 cm, oare tu cum te descurcai cu zulufii?

    RăspundețiȘtergere
  26. Andrei: Valentin C are doi copii:un baiat in jur de 25 de ani din casatoria cu Iordana Borila (prima nevasta) si o fata (la liceu) din casatoria cu Roxana Duna (actuala sotie)
    Mai multe detalii gasesti pe pagina trecutul meu.

    RăspundețiȘtergere
  27. Draga Serghei, in afara de faptul ca si astazi cel mai mult semeni cu-tine-cel-foarte-sufletist (asa imi amintesc eu de Serghei in anii '70), mi-am dat seama ca da, poate semeni putin cu Fernandel, dar si cu Adriano Celentano. Serghei, mi-ar face o mare bucurie o revedere cu tine. Mailul meu este sabinaivascu@gmail.com
    Felicitari pentru tot ce ai realizat pana acum! Toate cele bune tie si familiei tale ! Cu drag, Sabina.

    RăspundețiȘtergere
  28. Deci,din spusele tale,cel putin eu asa inteleg,TU esti copilul natural al familiei Niculescu Mizil,nicidecum adoptat... Hmmm!!! Te-as ruga,cu tot respectul unui om matur,sa revii cu ceva detalii pe tema asta! Mentionez ca sunt locuitor al orasului Mizil si locuiesc foarte aproape de adresa unde a fost casa Niculescu...

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...