miercuri, 7 iulie 2010

O zi normala si ma tatuez din nou!

Plec de la Snagov,vremea e frumoasa si calda.Am decapotat masinaDe cand isi face Videanu casa la Snagov, se pun borduri !!! (sa-si mai scoata sarmanul om din investitie !)Bineinteles , drumul e ocupat de tot felul de masini grele pentru lucrari,ca de trebuie sa mearga repede treaba !Partea interesanta e ca avem borduri la padure !Ce parere aveti, se poarta nu ?Dupa care din nou la tatuajCu cat mai colorat, cu atat mai bine !Oricum sunt un admirator al lui Paul Gauguin

10 comentarii:

 1. Salut Serghei!Am fost zilele astea pe la Mamaia,pacat ca nu te-am prins la restaurant...Ia spune-mi,il cunosti cumva pe Gheorghe Constantinescu (Gigi Boieru).Poti sa imi spui ce face,stii ceva de el?

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut Serioja ! N-ar fi misto faci un jurnal video cand sunt evenimente de-astea mai importante ! Le uploadezi pe blog si acolo sa zici "uite ba asa tb sa arate un restaurant, asa e o atitudine de om in decapotabila, asa se face un tatuaj etc. Eventual mai prezinti si-un tablou...ca poate asa mai afla si tzaranii aia cocliti care au mertzane si alte alea ca Gaugain nu e un DJ sau Rondul De Noapte nu era doar o emisiune la radio sau The Night Cafe nu e o noua cafenea dp Dorobantzi. Lumea te place, fii cool !

  Respect,
  Dan

  RăspundețiȘtergere
 3. Trika :Il stiu pe Gigi Boieru,dar nu mai stiu nimic de el de catava vreme,daca te intereseaza pot sa mai intreb cunostinte comune sa aflu noutati
  Dan:nu e rea ideea, singura intrebare fiind daca categoria de persoane mentionate de tine lectureaza bloguri .

  RăspundețiȘtergere
 4. frumos mercedes, sa il conduceti sanatos, si usor cu viteza. cu repect cristi suceava

  RăspundețiȘtergere
 5. O cunosc pe fata lui (Mona) si de la baiatul lui (care era avocat pe la LPF) am cumparat o masina acum ceva timp.Ultima data stiu ca era judecat cu niste combinatii imobiliare si nu am mai auzit nimic de atunci tocmai d-aia te intrebam.Hai numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 6. Stiu ca sunteti zodia balanta, ca si mine:P. Nu stiu exact pe ce data sunteti dar va urez sanatate multa si la multi ani. Pe cand urmatorul tatuaj, sa stiu sa ma programez si eu :D. Cu admiratie,Natalia.
  P.S.:Cunoasteti cumva vreun domn Constantin Dumitrascu(Karamazov)

  RăspundețiȘtergere
 7. sugi pula taran! esti varza ! fututzi mortii mati de castor

  RăspundețiȘtergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 9. Frumos blog Felicitari "Al Pacino" de Romania.

  RăspundețiȘtergere