luni, 19 iulie 2010

La mare - superdistractie la Mamaia

Vreme superba,apa calda cum nu am mai prins de mult si lume multa in week end la mare.
Mamaia full,locuri de parcare ioc,dar atmosfera exact cea care trebuie sa fie, in plin sezon, pe litoral.



Rezumat din activitatea restaurantului :plin ochi,caldura mare,briza placuta pe malul apei,bucatarii epuizati de munca iar pizzarii de caldura de la cuptorul langa care lucreaza,ospatarii isi tarasc cu greu picioarele la sfarsitul zile.Ultima comanda la bucatarie la ora 24.

Cea mai placuta activitate in timpul zilei: dupa o baie buna, o bere rece la terasa.
Un loc foarte bun pentru asa ceva e pe terasa de la etaj.O poza la 10 ora deschiderii


Seara ,am fost in Office : vineri a fost super,sambata cam aglomerat !
Nu sunt un mare fan al cluburilor, dar cateodata merge !



muzica buna,bautura,atmosfera si antren,fete frumoase berechet(ca doar suntem in Romania)!

16 comentarii:

  1. salut serghei ce marca este ceasul tau daca vrei sa spui

    RăspundețiȘtergere
  2. e rolex ! model Submariner GOLD edition

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu imi place deloc Mamaia, dar daca ajung asa o zi si prin Mamaia, vara asta, la tine la carciuma vin sa mananc o pizza si sa beau minim 4-5 beri. De obicei beau doar bere la -17 grade, umblu cu termometrul dupa mine. Daca e mai calda o refuz. Nu te intreb unde e carciuma, intru pe faleza si intreb tare sa ma auda toti aia iesiti la promenada "Neamule, unde e carciuma lui Serghei Mizil?" O sti careva sa ma indrume...

    RăspundețiȘtergere
  4. Carciuma este in zona hotelului Rex,dupa clubul Office (chiar in fata hotelului Modern).
    Are o latura la faleza si una catre mare.
    Berea la draft este intotdeauna rece.
    Din cauza deverului de activitate la mare,in weekend, nu pot sa-ti promit halba tinuta la rece, inainte de a fi umpluta cu bere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vin in weekend ca e prea mare ingramadeala.

    RăspundețiȘtergere
  6. in ultima poza esti belea:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare Serioja,

    Frate, eu n-am mai fost la marea noastra neagra plina de handel, cred ca de vreo 5 ani. Ma uit cu indignare la saraciile astea de hotelieri romani care se kk pe ei ca nu pot sa repare hotelurile ca nu au bani, ca nu e fezabil ca alea alea. Ultima data cand am fost, am avut o senzatie neplacuta de deja-vu. In hotelul din Mamaia in care ma cazasem, unul de ala "renovat" doar la exterior (afara-i vopsit gardu'.....) mobilierul era acelasi ca in anii '80, dulapurile miroseau a sare si a pishat, iar instalatiile sanitare erau "din anul de fabricatie". Nu pot zice decat ca ma bucur ca se duc toti astia la bulgari, si le doresc sa dea faliment cat mai repede. Personalul este la fel de scarbos cum era inainte, serviciile la fel, iar daca te plangi de ceva iti zic ca ai fizze si asa mai departe. Suntem praf si ma mira cum vin oamenii aia care mai vin.....

    Andy

    RăspundețiȘtergere
  8. BTW : Care e cel mai smecher ceas in opinia ta ?

    Andy

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andy in statiunea Mamaia nu sunt mai mult de 4 hoteluri de 5 stele. unul din ele e si Hotel Mamaia. asa ca mobilierul si instalatiile sanitare alea vechi de 30 ani cred ca au fost donate hotelului in care ai stat tu cazat de fapt, in niciun caz Mamaia. am fost acolo recent si ceea ce vorbesti sunt doar povesti, hotelul se prezinta la standarde foarte ridicate. asta doar in cazul in care sunt mai multe hoteluri cu numele de Mamaia, ceea ce ma indoiesc

    RăspundețiȘtergere
  10. serghei un tatuaj pe picior dece nu iti faci sau ai

    RăspundețiȘtergere
  11. @Andy scuze pentru neintelegere. am citit mesajul tau pe telefon si din cauza ecranului mic nu am citit cum trebuia. sorry :D

    RăspundețiȘtergere
  12. ce tot scrii mai cataline acolo?:)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt hoteluri si hoteluri.Unele au fost cu adevarat renovate sau sunt chiar noi, altele vai steaua lor,proprietarii s-au multumit sa dea o spoiala si gata(oricum iarna face ravagii cu aerul ei sarat si vanturile puternice).
    Dupa mine e greu sa rentabilizezi o investitie adevarata, pe litoral in Romania, unde sezonul a ajuns sa dureze 2 luni in loc de 4.
    Uita-te la anul acesta : a fost vreme frumoasa de 1 mai si inca 2 weekend-uri si suntem deja pe 20 iulie.
    A mai ramas o luna si a trecut sezonul .
    Daca la ecuatia de mai sus adaugi bugetele adaptate la criza ale romanilor iti dai seama ca profitul hotelierilor e o himera(cel putin anul acesta).
    Bineinteles ca la asta se mai adauga si prostia si lacomia romanului.Acum 4 ani, hotelurile din preajma restaurantului, aveau contracte cu cateva reprezentante turistice din tarile nordice.
    Pentru suedezi sau norvegieni, de exemplu,cand noi eram zgribuliti de frig si ploaie (in perioada pregatirilor pentru sezon) era o vreme superba,faceau baie in mare, cu copii cu tot,umblau in tricouri fara maneca si ne intrebau, de ce spunem ca e vremea urata.
    Deci clientii ideali pentru clima noastra actuala.
    Cand agentiile cu pricina, au venit la hotelieri si i-au anuntat ca bulgarii au avansat niste oferte foarte tentante, ca sa ii atraga acolo,ai nostri in loc sa negocieze, visau 50-100 euro pe camera in extrasezon !
    Asa au ramas cu buzele umflate si fara nordici,care se duc pe 25 euro camera la bulgari si se bat pe contracte cu sindicatele,ca sa aiba grad de ocupare mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa e Serghei, nu ar fi nicio obiectie daca raportul calitate / pret ar fi corect. Problema e alta ; cu banii pe care i-ai da aici la un hotel de 4 stele, te duci fara probleme in Grecia, Turcia, Bulgaria, sau daca lasi o stea, te poti duce si in alte destinatii si mai interesante. Insa cand vezi cati bani ti se cer pe niste servicii JALNICE, zici nene, pe-aci mi-e drumul...

    Andy

    RăspundețiȘtergere
  15. Mentalitatea romanului, este cea mai grea povara pe care o ducem in turism,marea majoritate vrea sa munceasca cat mai putin si sa castige cat mai mult,ca sa nu mai vorbim de obiceiul de a fura "orice" pana si hartie igienica, daca altceva nu se gaseste, sau la cel de a striga dupa client, ca nu ti-a lasat spaga destula (cand de vina esti doar tu, ca nu l-ai servit corespunzator) !

    RăspundețiȘtergere
  16. nu te supara ca iti spun serghei, dar asta a facut un ospatar de-al tau cu spaga...

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...