sâmbătă, 17 iulie 2010

Concluzii de la mare

Azi noapte am baut pana spre dimineata la Office si fiind tarat spre casa, mi-am dat seama, ca ma fut si pe Boc si pe tot ce se intampla in tara asta ! Ne agitam degeaba !
In concluzie:ma duc la plaja!


33 de comentarii:

  1. pai asa este serghei, ne agitam degeaba.Asa o sa o balacarim in tara asta ani buni de acum inainte,nu o sa se schimbe nimic !Te astept la otv, cu Bichir, la DD, cu caterinca ,cum sti tu mai bine!Si la mai multe poze pe blog:)Hai sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. salut serghei. daca esti jmeker fa-ti un tatuaj cu boc calare pe un tigru fioros. aroganta suprema..

    RăspundețiȘtergere
  3. e bine ca nu te f...tu singur pe tine ce sa te doara ai 2 sau 3 restaurate care iti vin cel putin 10de euro pe luna spor la citit cartii seara cu tovarasi tai.BAI astia care sunte ti fanii lui dl mizil nu vedeti ca va ia si la misto

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa cum mananci litere chiar cred ca esti tamango travestitule

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea mai tare si la obiect postare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ei,asta o sa fac si eu in noaptea asta!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. tineti-o tot asa si nu va luati dupa unii fraieri care va scriu aiurea ca sa nu adoarma

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai Tamango , ce te fute pe tine ca are omul 2 restaurante , bv lui daca se descurca , de ce nu-ti deschizi si tu macar unul . Si dupa nume (Tamango)era unul care se ocupa cu cimitire , sunt sigur ca nu esti tu ala poate tu lucrezi la Tamango la spalat mortii , luati-as comentariul in peleu.Asta va fute pe voi aia din Romania de ce are ala si cu ce se ocupa ,uitati-va ca va curge tarana din buletin si nu va mai fute grija altuia . De aia e Romania asa cum e , o tara de corupti si tot tineretul vrea s-o rada in strainatate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti cumva avocatul lui dl Mizil si de unde sti ca nu am si eu cateva restaurante oricum dupa raspunsul pe care lai dat esti un fraier

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte tare...pai ce draqu sa mai pui la suflet ce fac astia in tara asta...oricum "noi" o mana de oameni 10,100,100000...tot degeaba ne agitam...noi murim de nervi si ei se imprumuta de la UE sa fure...:)))))) cati romani frustrati..offf...Tamango frate acum fara suparare...dc te deranjeaza pe tine ca omu are 2,3 rest...tu dc nu ai? esti liber..traiesti in democratie nu?

    RăspundețiȘtergere
  11. Dece nu candideaza idolu vostru ca presedinte {dl mizil}ca prea il lingeti in c.r si pt {dl mizil}il sfatuiesc sa nu se mai agite pentru tara asta

    RăspundețiȘtergere
  12. din cate vad eu aici lumea vb normal nu linge nimeni p nimeni...daca tu ai ceva de impartit cu Mizil...dc nu te vezi cu el, ii spui ce ai de spus si gata...e mai simplu...:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce te-a apucat Serghei ? Nu merge sandramaua pe care o imparti cu Gica Papari ? Sau restaunrantele din Bucuresti ? Una peste alta, eu zic sa faci la televiziune o emnisiune gen "in gura presei". L-ai bate pe papagalul ala de badea cu ceasul de la gara. Daca un fraier vai steaua lui (ca badea) care dupa ce l-au lasat aia de la cluj in gaozu' gol si dupa aia i s-a facut mila lui voiculescu de el poate sa aiba un asemenea succes, tu o sa rupi audienta. Implicate-ca este timpul tau acum. Lumea te place, ar fi pacat sa nu profiti de popularitatea ta in crestere.

    Cu stima,
    Attila Hunul

    RăspundețiȘtergere
  14. Si daca faci scoruri bune - cine stie - poate ca iti mai acoperi gaurile produse de criza. Nu se plateste chiar asa de mult in televiziune (daca esti tonomat de ieuro ca bunul tau amic, mai ai ceva bonusuri :)))))). Cu banii aia mai poti sa platesti inca 2 ospatari si atmosfera de la La Cena poate fi mai vesela. Am fost mai de mult la tine la carciuma si mi-a placut foarte mult.

    Attila H.

    RăspundețiȘtergere
  15. Serghei vorbeste si u cu Dan Diaconescu,sa posteze pe youtube,primele video-uri k u la OTV,cand ai fost singur si l`ai atacat pe M.Voicu.,.Toata lumea vrea sa se uite la ele,dar nu sunt !!!! Vorbeste si u ;)...ms

    RăspundețiȘtergere
  16. Atilla mergand calare ,cu ganduri cuceritoare, intalneste o apa mare. Oparit la cur, la coaie, vrea si sa fac-o baie. Iesind Atilla la mal, pula haine, pula cal. Cine a fost primu-n Ardeal??

    Atilla, sfaturile astea da-le bozgorasilor tai, iar impresiile tale impartaseste-le tot lor.

    RăspundețiȘtergere
  17. :)) :)) :)) AHAHAHHAHAHA

    RăspundețiȘtergere
  18. Auzi Cacaline ? Esti cumva vreun moldovean venit in ardeal / banat care a sarit din tren cand a vazut sarma ? Ce are sula cu prefectura ?

    Gingis Han

    RăspundețiȘtergere
  19. e inversunat rau catalinL asta...el nu vede ca obtine efectul invers...cu cat e mai incrancenat impotriva lui serghei , cu atat se gasesc mult mai multi sa -i ia apararea...deci, poate sa continue in stilul asta:))))

    RăspundețiȘtergere
  20. nu pare baiat prost, dar e inversunat rau:)

    RăspundețiȘtergere
  21. @varlaaam dupa neuronul tau pus pe ON, de ce crezi ca eu vreau sa produc sau nu vreun efect?? si de ce neuronul tau( care sincer nu stiu in ce pozitie e ) iti spune ca eu sunt impotriva lui Serghei?

    eu cred ca am fost destul de clar in comentariile mele. iau la misto pe cei care merita. nimic mai mult. pentru ca de schimbat mentalitati intr-un fel sau altul nu va reusi nimeni in tara asta, cu atat mai putin eu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Yeah, right ;) cine vorbea de mentalitate. Eu zic sa te inscrii in partidul poporului ; nu de alta dar la ce intelectual titanic si geniu neinteles esti, poate ajungi prim-ministru.

    Cu condescendenta,
    Attila Hunul, ungur cum e serghei rus ;)

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu restaurantele sunt problema,restaurantele merg, nu ca anii trecuti, dar produc.
    Problema mea este ca guvernantii, isi bat joc de noi,tara merge de rapa si ... nimic , nici o reactie .. parca suntem un popor anesteziat..si ce ma enerveaza cel mai tare este ca, daca ma gandesc, cred ca daca maine ar fi vot,tot astia ar castiga!
    Cata vreme tara are suficienti fraieri, care pot fi dusi de nas,noi ceilalti, platim alaturi de ei .
    Poporul asta ,nu a reusit sa inteleaga, ca daca conducatorii nu sunt penalizati(prin vot), atunci cand gresesc,nu ajungem nicaieri,decat poate la o dictatura .
    Si atunci ,cateodata imi vine sa-mi bag...si sa nu ma mai intereseze nimic, sa nu mai aud de Boc si restul echipei.
    De aceea, mai stau la mare...

    RăspundețiȘtergere
  24. TAMANGO.COM, citeste bine ce-ti scriu .
    1- NU SUNT AVOCATUL LUI SERGHEI
    2- DACA AVEAI CATEVA RESTAURANTE CUM ZICI , NU TE MAI FUTEA GRIJA CA, SERGHEI ARE 2
    3-DACA ERAM FRAIER RAMANEAM IN RO CA TINE SI-MI TRAGEAM SI EU CATEVA RESTAURANTE CA TINE ,(HA, HA , HA ) DAR AM FOST PUTIN MAI HUSEN SI ACUM 17 ANI AM PLECAT IN OLANDA , DAR OARE TU STII UNDE SE AFLA OLANDA? ( INTELIGENTULE!!!) LUATI-AS RESTAURANTELE ALEA ALE IN PELEU DE FRUSTRAT .

    RăspundețiȘtergere
  25. Serghei...faza e ca noi "astialalti" (adica cei carora le-a mai ramas o picatura in instalatie, trebuie sa luam atitudine. Stiu, poate fi o munca de sisif la prima vedere, dar atata timp cat nu suntem cu vata-n nas eu zic ca trebuie sa ne facem auziti macar. Eu lucrez cu oameni din toate categoriile sociale si cand ii mai auzi pe unii ce idei si mentalitati au, nu iti mai pui intrebarea de ce avem clasa politica pe care o avem. Insa, cu toate astea, nu putem sa ne impacam cu ideea.......

    Andy

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi pare bine Andy, ca mai exista romani, care gandesc asa,daca aceasta categorie ar fi mai numeroasa lucrurile ar lua alta turnura.
    Daca am avea "atitudine" nu am mai fi bataia de joc a nimanui,i-am f... si "ciurui" noi pe conducatorii nostri iubiti si nu ei pe noi, cum se intampla acum !Bravo !

    RăspundețiȘtergere
  27. pt Atilla : Esti prost rau ... nu credeam ca poate exista ataia prostie intr-un singur om. Lasa-ne cu Clujul tau si cu piticul porno (boc). Ce l-a dezbracat boc pe badea. Nu vezi cat esti de prost? Eu inteleg ca tre' sa ii iei apararea, dar nicii sa ii slujesti asa. Iti place sa traiesti in genunchi? Si de unde pana unde asemanarea dintre acces direct si emisiunea lui Badea? Daca tu intre aceste doua emisiuni vezi asemanari inseamna ca esti chior. )) Andreea

    RăspundețiȘtergere
  28. Chior ca stapanul tau. Tot Andreea.

    RăspundețiȘtergere
  29. @Andreea.Daca ar avea Boc si ailalti atatia fani ca mine, nu ar fi ajuns nici macar spalatori de wc-uri la gara din Cluj, daramite ce sunt in prezent. Inca o data intreb : ce are sula cu prefectura ? Am pomenit eu de Abces din Rect ? Crezi ca daca sunt din Ardeal, sunt automat fanul lui Boc ? Tu nu vezi ca suntem prostiti atat de tare de unii care ne invata sa punem imediat o eticheta pe un om doar ca apartine unei anumite nationalitati / regiuni / etnii / grup de simpatizanti / etc etc etc ? Cred ca TU ar trebui sa iti pui ochelari. Tu crezi ca badea si astialalti sunt altfel ? Stai sa vina psd / pc-ul la putere si o sa vezi tu ce o sa intre astia in somaj tehnic.....My point era TOTI sunt o apa si-un pamant. Antenele au o "aura" de onorabilitate ca injura puterea, atata tot. Problema este - repet - ce se va intampla dupa ce vor veni ai lor la putere ? Vor face cumva ca radu moraru "labe" 1 ?

    Attila
















    Attila Ion Gheorghe

    RăspundețiȘtergere
  30. ATTILA: Vad ca esti "carcotas" mare. Folosesti toate dumele carcotasilor. Si zici tu ca badea e fraier vai de steaua lui? Ti-e frica cumva ca te-a intrecut?

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...