sâmbătă, 31 iulie 2010

"Clubbing" sa cum ne distram la mare !

Sunt din ce in ce sunt mai nervos,nu inteleg cum putem sa fim atat de anti-romani, cu toata campania, care exista in prezent impotriva litoralului autohton.
Toata vara s-a facut o puternica campanie anti litoral.
Toate tipurile de pericole au fos puternic mediatizate: daca nu mori intepat de un peste veninos, atunci sigur o sa te sufoci de la mirosul algelor marine necuratate de pe mal, sau daca ai scapat cu viata si din aceasta incercare, sigur puietul de peste mort necuratat de pe coasta,te va intoxica definitiv.O adevarata epopee nationala in jurul acestor subiecte.
Nimeni nu spune, ca nu exista un sambure de adevar in toate aceste stiri , dar insistenta cu care ele au fost exagerate, te face sa te intrebi :ce interese sunt ascunse in spatele acestor campanii mediatice?
Se mai pune intrebarea,daca in loc sa investim milioane de euro pe "sigla"de reprezentare a Romaniei, n-ar trebui mai bine sa investim banii astia in intretinerea si dezvoltarea bazei existente si a infrastructurii care trebuie sa o sustina(vezi terminarea Autostrazii Soarelui sau lucrari pentru prezervarea plajii)
De ce atata ura pe litoralul romanesc ?





Sa uitam de sigla Romaniei,de hotie (cred ca trebuie sa o scriu cu litere mari),lipsa de profesionalism si dispret fata de popor...hai sa ne distram putin,caci criza oricum e calare pe noi,iar prostia "conducatorilor iubiti" ne ingroapa si mai tare !



Ana,Cora ,Gica si cu mine



Eu cu Gica ,patrunsi de muzica !


Gica cu Elena (prietena cu Ana)si Ana


Tata si fiica


Gica


Ana
Patrunsi de muzica


Ana cu Gica si Elena






18 comentarii:

  1. V-a patruns bine muzica, cate grade avea? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ca proprietarii hotelurilor,pensiunilor, teraselor, cluburilor, restaurantelor, buticurilor etc. sunt toti niste profitori, toti vor sa-si amortizeze investitia intr-o vara. pentru ca avem preturi ca-n Barcelona. pentru ca hotelurile construite de Ceausescu au ramas la fel, miros ca spitalele iar o camera dubla in ele sare de 170 lei pe noapte. pentru ca exista mult jeg . pentru ca litoralul nostru e o mare tiganie. pentru ca faci 6 ore din Bucuresti in Mangalia. pentru ca bulgarii, turcii, grecii, cipriotii si croatii sunt cu 100 de ani inaintea noastra la capitolul litoral & calitatea serviciilor. pentru ca litoralul romanesc e o epava care rugineste. deaia nu merita promovat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai mult pe litoralul nostru strica mizeria, manelizarea, tigania!

    RăspundețiȘtergere
  4. distractie mare, dar situatia de pe litoralul romanesc nu e cea mai grozava. eu nu am mai petrecut de cativa ani buni concediul in tara, insa prietenii mei mi-au povestit ca nu e deloc asa cum trebuie din pacate

    RăspundețiȘtergere
  5. Serioja, nu stiu daca este neaparat o campanie "directionata" de catre cineva anume, ci pur si simplu frustrarea unor oameni care vad ca in tara lor totul e de 2 ori mai scump la o calitate de 2 ori ma proasta. Si mie imi place sa vin la mare la noi, ma leaga amintiri de neuitat, sunt locurile unde am trait "fiori" de tot felul etc etc. Insa cand vezi ce ghertoi au pus mana pe tot ce e acolo (cu mici exceptii), incepi sa-l regreti pe ala proaspat deshumat.

    Andy

    RăspundețiȘtergere
  6. Tigane, te-ai dus in club cu maioul de schimb la tine?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da' chiar. De unde iti cumperi tricourile ?

    Andy

    RăspundețiȘtergere
  8. de la unu' Dan italianu =)) cel mai tare negustor

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu Victore,m-am dus intr-o seara,n-am inteles nimic si m-am intors a doua seara ca sa vad daca am alta viziune asupra realitatii inconjuratoare!
    Andy: Corect ce ai spus ref la litoralul romanesc.Si mie imi pare rau ca e asa, de cele mai multe ori cred ca nu am scapat de mentalitatea fostei perioade.
    Referitor la haine :Dan italianu e o sursa, dar nu singura !

    RăspundețiȘtergere
  10. Stire:'' Americanii aşteaptă astăzi banii pentru avioanele F 16. Prima tranşă: 750 de milioane de dolari.''.......
    Trăiască războiul capitalist. Stârpiturile de români să dea banii americanilor şi să piară fără doctori, fără căldură fără mâncare... Trăiască creştinismul capitalist deoarece oferă o lume mai bună după moarte.!

    RăspundețiȘtergere
  11. a rostit si Ciutacu o propozitie fara sa foloseasca numele Basescu sau Udrea. Uimitor catelus ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca trabuntut te dau bule me daule,bastali sa

    RăspundețiȘtergere
  13. dupa ce trece nebunia asta cu vara , cu concediile, in care suntem angrenati toti, te asteptam la otv!intr-o emisiune in care sa sa dai ce ai mai bun din tine..:)la figurat:)))Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Catalin, luati-as rasa si familia, ce-ai cu Ciutacu ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentru ca litoralul e o ruleta ruseasca: daca nu maninci gogosi pe strada, si te trage ata la restaurant, o faci pe propria raspundere. In afara de stabilimentul tau, OnPlonje ( care nu mi se pare stralucit, da' na...) si citeva locuri din Constanta, totul e o apa si-un pamint. Mai ales pamint.

    Multa lume proasta, multe toape cu bani, multi tarani de le curge porumbul din buletin si-si lasa copii sa se cace direct pe plaja iar ei in apa, asta in fata la Rex in Mamaia, multa figuratie inutila pe bani exorbitant de multi. Sint si locuri frumoase, dar nu merita banii. De-aia e campania care e.

    Apropo, de cite ori ai vazut tu apa de mare curata, albastra si cristalina? De cele mai multe ori e o ciorba.Apele reziduale ale Constantei se varsa direct in mare. De ce trebuie sa dau bani pentru asta?

    Anonima

    RăspundețiȘtergere
  16. Auzi Serghei mie una imi place foarte tare litoralul romanesc si imi pare foarte rau ca dispare plaja.
    Asa ma seaca astia nemultumiti cu atatea basini in cap...sa plece in alte tari...ce asteapta? Nu le place? de aia nu ai lok sa pui un cearsaf sau sezlong ca e urat rau la mare la romani!
    Romanilor de vreo 20 de ani le place sa fie regi la ei in tara dar sclavi afara!
    Cat despre manipularea mass-media no comment tinde spre cele mai joase cote ale moralului.
    Toate cele bune la voi sa se adune!

    RăspundețiȘtergere
  17. da-te-n mortii ma-tii de cocalar

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...