joi, 8 iulie 2010

Ce parere aveti :presa este o vulnerabilitate a sigurantei nationale?

Pe zi ce trece, raman tot mai uimit, de abordarea prezidentiala a unor aspecte ale vietii democratice din Romania.Voi ce parere aveti?(anexez o preluare videonwes.ro)

">

25 de comentarii:

  1. Buna Serghei. Pe mine nu ma mai mira nimic la basescu, mi se pare amuzant acum...n-ai vazut-o si pe udrea in costumul popular din maramures...se gandea la gogosi si la inghetata de fragi :))...si cand i-a dat batranelului o bicicleta si i-a spus sa faca turism cu ea...tare...nu ? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. pe astia ii cam doare undeva de noi,pentru ei suntem doar niste indivizi,solutia:ne descurcam cum putem, ori ne unim cu DD si ii dam jos(mai greu):))Basescu asta cred ca a cam luat_o razna..

    RăspundețiȘtergere
  3. Proletari, nu acceptaţi să mai fiţi exploataţi !

    RăspundețiȘtergere
  4. auzi la asta, proletari :)))))).poti sa le zici prostime sau pulime ca tot aia e. asa-i aici: toti voteaza legati la ochi, si apoi isi plang de mila. faceti partidul lui DD sa vad ce cacat o sa realizati. in afara de audienta mare si bani garla in conturile lui Danut, absolut nimic. cum sa mai crezi in povesti de Petre Ispirescu pe care vi le spune Diaconescu in fiecare seara...pana la urma suntem in tara unde Serghei Mizil e un model de urmat, deci...spalati-va pe cap cu ei

    RăspundețiȘtergere
  5. @CatalinL

    Sunt curioasa care este parerea ta despre Serghei, ce te supara asa de rau, mi se pare un om care s-a distrat la tinerete si acum rezista impotriva curentului....

    Cu respect,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  6. @Andreea, Serghei e un golan care nu merita respecul atator oameni. In rest n-am nimic cu el. Nu m-a deranjat niciodata cu nimic. Ideea e ca oamenii care isi plang acum de mila au ca modele personaje ca Mizil, Bichir, Horatiu, Papari etc. Tot ei l-au avut model si pe Basescu, doar ca acum nu mai recunosc. Tot ei cred ca OTV-ul este medicamentul care va salva Romania. Iar Romania, nu trebuie salvata, ea trebuie pusa la munca.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ CatalinL - frate omu nu a gresit cu nimic...omul a fost intrebat cum se ditra el in anii 70,80 etc cum si-a trait viata...si a fost sincer si a spus ca a rupt femeile,bautura si etc. ce tu daca parintii tai ar fii la conducerea Romaniei nu ai rupe ST.Tropez,Monaco,NY etc? ba da sa nu fim ipocriti...si ti-ai cump 2 ferrari..etc. hai sa nu-l judecam gresit....si nimeni nu a spus ca Serghei e un exemplu...cine il vrea de ex...ok...care e problema?! tu ai dreptul sa alegi prietene cu cine vrei sa intrii in contact...de aceea nu mai sunt comunistii ca tu sa iti spui parerea si sa alegi ce vrei...omul si-a inceput viata de la zero...fara afaceri cu statul ca multi altii...si eu am avut afaceri cu statul...care e problema?! au fost legale...am platit taxe ca multi altii...si statul (Base,Videanu,Blaga,etc toata gasca vesela) ce a facut cu taxele mele,ale lui serghei,ale tale,ale romanilor? NIMIK. nu am un nenorocit de loc de parcare...

    RăspundețiȘtergere
  8. ce bine era pe timpul lui ceausescu aveai o casa un servici asigurat acum pentru o casa trebuie sa muncesti toata viata de servici nu mai spun

    RăspundețiȘtergere
  9. fratilor ce ii raspundeti la fraieru asta de gara{catalinl} nu vedeti ca vrea sa fie bagat in seama

    RăspundețiȘtergere
  10. Da-l ma in pula mea pe Basescu, ca face tot felul de smecherii ca Iliescu in ultimul mandat. Mai bine votam cu Mihaela-dragostea-mea, chiar daca e el un naiv cu arcuri in ghetute.
    @CatalinL: Daca il detesti atat de mult pe Serghei, as dori sa te intreb respectuos, de ce pula mea misuni pe blogul lui?
    Daca tu aveai destinul lui Serghei nu te distrai?
    Romanii sunt mereu invidiosi pe cei care au facut ceva ce n-au facut oamenii obisnuiti, noi suntem invidiosi chiar si pe campionii nostri mondiali din toate domeniile. Cand un roman se ridica putin mai sus decat majoritatea romanilor, atunci el e tras in jos sau hulit, fara sa se ia in considerare ca unii dintre cei care au reusit sa faca ceva cu ajutorul propriilor lor puteri.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Albert mi-ai fi greu sa-ti raspund la intrebare pentru ca eu mai am tangente cu Romania doar prin internet, si doare cand vii acasa si vezi ca Romania , dupa Bulgaria, e cea mai necivilizata si jegoasa tara din Europa

    @jaga-jaga am tras apa dupa multi ca tine

    @Andei eu cand nu inteleg ce vrea sa spuna cineva, il mai intreb o data. daca nici atunci nu inteleg, incerc sa nu intru in discutie cu el, pentru a nu ma face de ras. cum ai ajuns tu la concluzia ca eu sunt invidios pe un mos semianalfabet de 60 ani?

    RăspundețiȘtergere
  12. Niciodata nu am avut pretentia ca sunt un model,nu mi-am dorit sa intru in politica,mi-am trait viata cum am crezut eu ca e mai bine.
    Banii si afacerile mi le-am facut singur,nu sunt miliardar, sunt un om din clasa de mijloc ca atatia altii, iar cei care nu ma plac, au optiunea sa-l urmareasca pe Patapievici,Tismaneanu sau alte lepre de genul lor, care se trag din familii care au creat comunismul, iar ei acum se erijeaza in cei mai mari critici ai trecutului.
    Oricum mie mi se rupe de parerea celor care nu ma plac sau nu ma aproba, pentru ca inca din adolescenta am fost contestat,certat,criticat etc de toti cei care se "conformeaza".

    RăspundețiȘtergere
  13. serghei vinde tot si pleaca la Ibiza ...
    mai ai 10 15 ani si pa.. sfat de la mine am 17 ani.

    RăspundețiȘtergere
  14. :))))) In Romania nu exista clasa de mijloc, nici macar asta nu stii???. si daca prin absurd ar fi existat, iar tu faceai parte din clasa asta, eram cu mult peste Germania si Norvegia. deci despre ce vorbesti??

    RăspundețiȘtergere
  15. despre MATA vorbeste daca nu te ai prins

    RăspundețiȘtergere
  16. @ CatalinL

    Te pot contrazice, exista clasa de mijloc, imi place sa cred ca fac parte din ea, am casa, masina si nu in rate, imi permit sa-mi cumpar ce doresc si nu din banii parintilor sau prestand alte servicii, exista multi oameni cu o stare financiara buna, numai ca suntem invatati ca tot timpul sa ne vaitam.

    Cu respect,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu cred ca in Romania sunt oameni care sunt :
    1.cu adevarat saraci ,uita-te la cei care traiesc in case de chirpici si mai vin si inundatiile peste ei, sau la cei care stau 3 generatii intr-un apartament si nu au oricum nici o perspectiva de imbunatatire
    2.cei care traiesc la un nivel decent,au 1-2 case, 1-2 masini cu creditele aferente sau nu, dar automat cu niste venituri care sa poata acoperi ratele si cheltuielile de trai cu un mic excedent (variabil)
    si 3. cei care sunt bogati,ale caror conturi,bunuri,proprietati depasesc cu mult necesitatile lor si ale familiei cumulat si ale caror preocupari, se invart in jurul problemei "cum sa-mi investesc banii mai rentabil"
    Din pacate in Romania preponderent exista categoria 1 si cu cat avansam mai mult in criza se accentueaza existenta extremelor.

    RăspundețiȘtergere
  18. CatalinL...esti baiat destept ca ai plecat din tara asta de rahat...te invidiez pt. acest lucru...

    RăspundețiȘtergere
  19. @Serghei

    Nu pot crede ca 3 generatii care stau intr-un apartament nu au perspective ci doar se complac in situatia lor, pentru a avea ceva trebuie sa muncesti nu sa tai frunza la caini si sa astepti sa-ti pice din cer.

    @Ralu

    Tara este de rahat pentru ca asa o facem noi.

    Cu respect,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  20. poate nu stiai , dar nu-i o crima : clasa de mijloc a unei tari se refera in general la masa predominanta a acelei tari, care intr-un stat civilizat se afla peste pragul celor saraci si sub pragul celor bogati. in Romania nu se pune problema de asa ceva. peste 50% din populatie e in mediul rural, si am vazut si eu cum se traieste la tara, fara apa curenta si canalizare etc etc.
    trecand in mediul urban, cati cetateni crezi ca au 1-2 case sau 1-2 masini, luate prin credit sau nu?? 10% maxim, restul stau ingramaditi in ap de 2 camere sau garsoniere.mai pune si pensionarii si copiii si ai strans toata populatia. ei prietene, asta nu-i clasa de mijloc..

    RăspundețiȘtergere
  21. @Andreea, daca ai reusit sa-ti cumperi casa si masina din banii tai, fara rate sau ajutorul parintilor( si ma gandesc ca nu ai mai mult de 35 ani), sa stii ca in situatia ta sunt foarte, foarte putini tineri in Romania, aproape inexistenti. pt un apartament decent si o masina iti trebuie minim 70000 euro. ce tanar din clasa careia ii spui medie strange banii astia?? ala cu 2000-3000E pe luna.oricum, respectul meu pt tine

    @Ralu te vad entuziasmata sa parasesti cu orice pret Romania. vrei sa pleci din motive materiale sau pur si simplu nu mai suporti Romania? pentru ca o data plecata, vei avea mari dezamagiri, si nu va fi nici pe jumate de cum te asteptai. cel putin, asta e parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  22. @CatalinL

    Am 27 ani, multumesc, spre deosebire de altii am avut si doua slujbe si am fost destul de chibzuita dar nu la extrem, acum am ajuns sa fac si ce visam.

    Parerea mea este ca nu conteaza unde stai atat timp cat ai voita si mai ales cef.

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  23. CatalinL sa spunem ca sunt mai multe motive pt. care as vrea sa plec...am avut o incercare esuata din pacate...si stiu ca nu este deloc usor...dar am vrut de-o viata, daca ma pot exprima asa...sa plec din aceasta tara...:(

    RăspundețiȘtergere
  24. In conformitate cu mai multi teoreticieni(vezi sociologie)diferenta de proprietate produce clasele sociale iar impartirea drepturilor,functiilor,felului de viata se face pornind de la deosebirile de avere.
    Procentul numeric nu are nici o legatura cu existenta clasei de mijloc(daca ea este reprezentata fizic prin 500.000 de oameni sau prin 5.000.000 nu are nici o importanta)
    Nu te contrazic in nici un fel, cu privire la ponderea acestei categorii in totalul populatiei din Romania,sigur ca ponderea cea mai mare o au cei saraci.
    Din pacate cu cat criza se adanceste,cu atat tara este mai saraca, si clasa de mijloc se diminueaza.
    Ralu: si eu sunt de parere ca plecarea si stabilirea in alta tara este foarte grea si de multe ori contine atatea dezamagiri,sacrificii si compromisuri, incat confortul pe care il ofera, ajunge sa nu mai conteze.
    Dar eu iti doresc succes,poate tie viata o sa-ti ofere sanse mai multe, sau mai bune, decat altora!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...