marți, 8 iunie 2010

Pentru cei care nu mai cred in tanara generatie(si in urmasii comunistilor) !

V-aţi gândit vreodată că veţi auzi Chopin şi Metallica în acelaşi concert?

Ei bine, se va întâmpla la ultimul concert din Stagiunea "Prietenii muzicii în Universitatea Bucureşti" - Interpreţi: Tudor Niculescu-Mizil şi Ionuţ Ciubotariu.
Universitatea Bucureşti vă invită să-i ascultaţi miercuri, 9 iunie 2010, ora 19:00, la Casa Universitarilor(Str. Dionisie Lupu nr. 46)(via Raluca Moise)


11 comentarii:

  1. Serghei as vrea sa vorbesc cu tine , ma poti gasi la ady_lampard@yahoo.com
    Sincer ai putea sa-mi dai multe sfaturi de viata
    Multumesc anticipat!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. vrei sa iti dea sfaturi cum sa te tatuezii

    RăspundețiȘtergere
  3. auzi:))) =)) sfaturi de la serghei :)) poia asta nu stie de capu' lui. daca nu aveai banii furati de tac'su (aia neimpozitati), nu facea nimic. Nu are nicio meserie niciun talent nimic! zero ! nu stie sa faca nimic..Apare la televizor si distreaza 50 din popor-normal ca partea needucata, retardata si rromii- si zice ca e vedeta. ce sa te invete coae?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai MRDR nu inteleg ce cauti tu pe aici, pe blog!
    Oricat de needucat sunt eu tot realizez cu usurinta cat de lipsit de educatie esti tu!
    Daca tot ai nominalizat 50% din populatie cu anumite caracteristici,te-ai gandit ca faci si tu parte din ei(dupa modalitatea in care reusesti sa-ti exprimi opiniile)?
    Am mai spus :sa vorbesc pe limba ta imi este cel mai usor, dar consider ca farmecul acestui tip de exprimare dispare cand este asternut in scris, de aceea incerc sa nu il abordez pe blog, dar daca mai insisti....o sa-ti fac pe plac !

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am cerut sfaturi de la un analist politic, nu de la un cizmar:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai nene, daca nu va place omul, de ce postati pe blogul lui, va obliga cineva? Sunteti masochisti?

    Arde-i in bulan, Serghei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt MRDR: ma tot intreb ce cauti aici. Mai bine du-te pe www.basescu.ro. Exprima-ti acolo frustrarile.Si ca sa-ti umpli timpul mai posteaza pe propriul tau blog, ca nu ai mai facut-o de mult. Si poate ne spui, educatule, ce studii ai,ce meserie, ce talent, ca limbajul lasa mult de dorit.
    Pt Serghei: nu te lasa provocat de acest "erudit".

    RăspundețiȘtergere
  8. bai MRDR esti bolnav la minte la fel ca CATALINL sunte ti doi fraierii de gara care vreti sa fiti si voi bagati in seama

    RăspundețiȘtergere
  9. domnule serghei vroiam sa va intreb legat de che guevarra...am citit si eu cat am putut despre viata lui si totusi nu mi am putut face o idee clara in legatura cu faptul daca el era comunist sau nu...si vroiam sa va cer parerea dumneavostra in speranta de a clarifica aceasta problema deoarece sunt multe discutii contradictorii pe aceasta tema.Cu stima si respect,Sergiu Ionescu

    RăspundețiȘtergere
  10. prostul moare de grija altuia.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...