luni, 21 iunie 2010

Preluare you tube - emisiunea "Rai da buni" marti 22.06.10







19 comentarii:

  1. pe ce post este emisiunea si la ce ora????
    am sa-mi programez sa o inregistrez.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt interesata si doresc sa te vad :)
    sevastre 03 - emisiunea este pe antena 2, de la ora 19.30.

    RăspundețiȘtergere
  3. Serghei te-ai ars vreodata in gaoz ???

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim:raspunsul este nu,imi plac femeile!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai vazut ca au fost azi procurorii la sediul OTV si la D.D. acasa pentru perchezitii? Am o cunostinta care e printre procurori si se aude ca ar cauta niste inregistrari si daca le gasesc se duce langa Migdale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa te uiti la Acces Direct, iar o sa vorbeasca despre accident. Acum o da in crima cu premeditare. :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Serghei ne poti spune si noua cine este Migdale asta ? L-ai facut vedeta si nu stim cine este :))!!

    RăspundețiȘtergere
  8. mai stai acasa comunistule, ca ne faci poporul de rusine

    RăspundețiȘtergere
  9. Vlad :poate nu ai inteles pana acum: suntem o tara de fosti comunisti sau copii de comunisti.
    Nu vreau sa ma apuc sa fac o lunga enumerare de oameni cu carnete de partid(PCR) care acum se dau dizidenti.
    Putinii, adevarati dizidenti ,din perioada ceausista au plecat in strainatate din timpul regimului comunist (pentru ca asta era politica lui Ceausescu de a scapa de "incomozi") restul sunt falsi dizidenti si lucratori ai agentiilor externe.
    Eu spre deosebire de altii, nu am fost membru PCR, pentru ca nu am vrut, dar nu o sa-mi reneg niciodata provenienta dintr-o familie de comunisti.
    Anonim: Migdale este fratele lui Fane Spoitoru.Nu pot sa spun ca nu a facut lucruri "necurate" dar dosarul pentru care se afla in prezent inchis, este cusut cu ata alba(este vorba doar de niste interceptari telefonice- un obicei "la moda" ).
    Rica: Am vazut o parte din emisiunea de la Acces direct.Din ce am vazut Madalin I vroia sa lase de inteles ca Nicu a cunoscut-o mai intim pe victima si a calcat-o cu masina intentionat,un fel de crima pasionala, sau ce?
    Trika:sunt extrem de curios de evolutia evenimentelor legate de DD (cred ca este subiectul cel mai palpitant la aceasta ora)

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut serghei , Dorel sunt stii tu din NL, ai foarte mare dreptate cu ce spui , romania este o tara de fosti comunisti si copii de comunisti . Nu stiu ce se bate atata moneda pe ce au facut copii fostilor , pai frate ce faceam noi ( si eu pot spune ca am fost privilegiat intr-un fel ) nu se compara cu ce fac azi copii parlamentarilor , si in legatura cu diaconescu parerea mea este ca a deranjat pe cineva , sau poate a uitat sa deconteze cui trebuia , ca de , vin vacantele si burtile lor grase vor sa stea la soare .

    RăspundețiȘtergere
  11. Si inca ceva in legatura cu Madalin asta , ce mare scula de om se crede cu emisiunea lui de cacat , in primul rand ca aduce numai ratati in emisiune si face subiecte dint toate cacaturile . Astia nu au putina decenta , dezgroapa acum trecutul ( sa nu zic cacatu) in legatura cu Nicu Ceausescu , sa-l lase domne sa se odihneasca acolo unde e , nu vin toti bulangii si incep sa spuna ca a facut , ca a violat , forte bine , acum toti copii de bani gata si cum am mai spus , violeaza , se drogheaza si nu le face nimeni nimic . Are asta o emisiune de-mi vine sa sparg tv , sincer numai in ro se poate intampla asa ceva . Dupa cum ti-am zis stau in Olanda de 17 ani , dar te rog sa ma crezi ca aici nu vezi atata porcarie la tv . Vin toate curvele in emisiuni , toti ratatii si toti carnatii au ajuns vedete.Serghei maine cand ajung acasa de la munca , de abia astept sa ma uit la antena 2 , esti tare simpatic si zi-le frate pe fata daca ai ceva de zis ca asa place la roman .

    RăspundețiȘtergere
  12. Am ascultat si parerea dv vis-a-vis DD..mi se pare o mizerie ce se intapla..si eu sunt de parere ca este intimidare,mizerie...mi se face sila...fff scarbos..
    acest scandal e numai bun sa se acopere problemele..adevaratele probleme ale romaniei..
    ati spus la un moment dat ca la DD ati fost lasa sa vorbiti liber...cred ca aici e problema..prea multi merg si vorbesc liber la DD..

    http://www.youtube.com/user/Sevastre03#p/a/u/0/f48OuL008HE

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum dimineata m-am uitat la tv si am vazut cum l-au scos pe Dan Diaconescu in catuse de la D.N.A, asa ceva numai in romania vezi . Cum am mai spus omul se pare ca a deranjat pe cineva , ori nu a dat la timp spaga, ca se stie ca in ro daca faci afaceri, obligat 20% trebuie sa dai spaga . O sa mai treaca inca 2-3 generatii ca sa se schimbe ceva dar ce e mai nasol e ca se transmite din generatie in generatie . Sa ajuns in Ro , sa-ti fie rusine daca nu "dai si tu ceva " deci te simti jignit daca nu dai spaga . Asta sa intamplat si cu DD , a intarziat cu banu. Asta e parerea mea .

    RăspundețiȘtergere
  14. A fost arestat Dan Diaconescu !!! Ce parere ai depsre aceasta retinere??? Aseara am vazut ca ai intrat in direct la otv prin telefon, in seara asta te duci la otv sa dezbati acest subiect ??

    RăspundețiȘtergere
  15. Dorel ,Romania a devenit o tzara de "vanatori si vanati""nu sunt vanati numai cei care sunt impotriva sistemului ,sunt vanate si pensiile,salariile,indemnizatiile pentru cresterea copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Mizil, ce parere aveti despre ce i se intampla lui Dan Diaconescu ? Veti lua atitudine ? Il veti sprijii atat cat veti putea ? Va multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  17. Sevastre, sa stii ca , chiar daca locuiesc in strainatate urmaresc zilnic ce se intampla si imi pare tare rau ca oamenii sufera atat . Acum 20 de ani credeam cu toti ca o sa fie bine , dar dupa cum se vede e din ce in ce mai rau si in afara de asta au venit la putere numai hoti care au adus tara asta de rapa . Pacat , ca am si eu bunici si rude in ro care sufera din cauza politicii asteia de tot cacatul.Dar sincer nu m-as mai intoarce in ro nici macar la batranete cum fac unii . Si in legatura cu DD , e clar ca daca vorbesti prea mult ori o mierlesti ori esti arestat asa din motive de toata batjocura . Oricum DD, baiat destedpt a stiut sa profite de pe naivitatea romanilor si sa faca bani . E o vorba " CE AR FACE DESTEPTII DACA NU AR FI PROSTII?"

    RăspundețiȘtergere
  18. @DOREL tu ai in mare parte dreptate. dar asta se intampla din totdeauna in ro : se fac bani gramada profitand de naivitatea romanilor. i-am vazut la stiri pe fanii lui DD care au venit sa protesteze. din pacate sunt foarte multi ca ei. deci, schimbari majore in ro nu vom vedea curand.

    n-am nimic cu DD si nici nu cred ca are vreo legatura cu motivul arestarii, insa sunt impotriva a tot ce se promoveaza pe OTV si ma doare cand toate rahaturile de acolo prind la public. si modelul OTV a fost preluat si de alte televiziuni.

    ai spus ca avem un guvern incompetent si hot. daca va pleca asta, va veni altul la fel. pentru ca asta e nivelul nostru , asa am fost invatati: daca ajungi in pozitia privilegiata de a putea fura fara a fi prins, profita de ocazie la maxim, ca alta nu se va ivi. stiu, afara te invata altceva..

    RăspundețiȘtergere
  19. alut serghei, esti un tip super de gasca si o adevarata comoara pentru tara asta pentru trecutul tau....mi'as fi dorit sa traiesc in perioada comunista...cateodata(poate o sa ti se para o prostie) am impresia ca in viata anterioara am trait in acea perioada si am fost un comunist convins...cand ascult unele cantece sau vad unele documentare din acele vremuri simt o nostalgie,ca si cum imi lipseste acel stil de viata....oricum tot respectul din partea mea...te admir...dar vroiam sa te intreb:
    1.Nu iti este si tie dor de acele vremuri?Totusi pentru tine ?CRED? ca a fost o schimbare destul de mare...
    2.daca poti sa raspunzi,doamna ana care a intrat in seara aia in direct la OTV va veni vreodata sa povesteasca tot ce stie?
    sper sa mi raspunzi,multa sanatate si respect!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...