sâmbătă, 19 iunie 2010

Ne vedem diseara la ora 23 la OTV

O sa vorbesc de Nicu! Nu pot lasa lucrurile asa !
Pentru ce sa rastalmacim adevarul si sa intinam memoria unui om (chinuit si asa destul, de destinul lui si de poporul asta), pentru cateva puncte de audienta in plus si cateva interese obscure ?

20 de comentarii:

  1. ce veste buna abia astept ;) si sa nu ai mila de DD zile cum le sti tu :))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. ne bucuram sa va revedem,,bine ca este si sotul ca ii place subiectul...este perfecta ora,pana la 23 ne intorcem si noi acasa..
    as prefera sa va vad cu un laptop langa Dan Diaconescu decat cu telefonul:))
    (sper sa nu va deranjeze observatia mea)
    Succes si sa nu omiteti nimic..

    RăspundețiȘtergere
  3. eu zic ca ar trebui sa- si vada de treaba lor si sal lase pe saravul Nicu sa se odihneasca. Sa zicem ca lar gasi vinovat cu ceva , ce ar rezolva acum? Niste idioti toti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm... nu stiu de ce , dar am impresia ca va fi o inregistrare mai veche cu tine de la OTV .

    RăspundețiȘtergere
  5. saracul nicu???????????????

    cred ca glumesti

    inseamna ca ai trait pe langa el si ai facut aceleasi nenorociri (ca si d-l Serghei ) de va e mila de el

    vai de voi inconstientilor..........SARACUL NICU ........pfffffffff Doamne ce lume naiva

    RăspundețiȘtergere
  6. Astia nu-l lasa pe Nicu sa se odihneasca nici dupa moarte. Suntem un popor de ipocriti, jegosi ordinari si Madalini! Daca reusesti sa-l convingi pe Valentin Ceausescu sa vina la Diaconescu sigur nu l-ar injura lumea cum crede el, si cine il injura sigur e un trepanat. Numai un idiot poate sa acuze copiii de faptele parintilor, la fel ca idiotul asta de "Anonim"!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am aflat abia din emisiunea de azi de blog, pacat ca n-am stiut de mai demult. Te urmaresc inca de la o aparitie mai veche la OTV (sper ca imi permiti sa te tutuiesc, stiu ca nu-ti place cand te ia Dan Diaconescu cu "domnu' Serghei"), si am devenit un adevarat fan. Ai mei stiu destul de bine care era treaba pe timpul lu' Ceausescu, si am ajuns sa te apreciez pentru ca tot ce spui imi este confirmat de ei - plus ca la umor nu te intrece nimeni. Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Serghei, s-a infiintat Asociatia Likidatorilor Romaniei si Asociatia Procurorilor Profesionisti.
    Poate te intereseaza si atunci vreau sa comentezi cele doua bloguri.
    Pentru tineret este blogul Tineri Procurori si Asociatia Oamenilor Normali.
    Felicitari pentru prestatia la OTV

    RăspundețiȘtergere
  9. domnule Serghei pe viitor sa mergeti la otv imbracat intr-o shuba sau ceva sa nu se vada tatuajele,,eventual sa stati si in pozitia de drepti sa fie multumita chiar toata lumea de prezentza..prestaia dv..
    vad ca sunt destul de multi interesati de tatuajele ..aspectul si nu de subiectul..tema in sine..
    Pe zi ce trece ,,la 33 de ani incep sa vad cat de multi idioti sunt in Romania..preocupati de hainele si tatuajele cuiva si nu de ceva concret..multi nu vad padurea de copaci..

    RăspundețiȘtergere
  10. http://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=102790966376676821211&target=ALBUM&id=5475423609980942177&authkey=Gv1sRgCJPv24_1_oTHwAE&feat=email

    http://procuroriprofesionisti.blogspot.com/2010/06/bun-venit-in-asociatia-procurorilor.html

    http://procuroriprofesionisti.blogspot.com/2010/06/bun-venit-in-asociatia-procurorilor.html.

    http://salvativalorileromaniei.blogspot.com/?psinvite=ALRopfVMOx8d7ijSg6_40B04u1tl9hBePAb5uFgwvhD_F9Y-usIrVGySva5PJTeQA4lIC8pv5qablUtVKkUnvMf1tE1qi0dCgg

    http://www.google.com/profiles/adpmold
    sunt linkurile pentru blogurile indicate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest subiect este luat in vizor de catre presa , din simplul fapt ca vinde si nicidecum la indemnul cuiva de a denigra acest nume , fiindca sa fim seriosi nu cred ca exista cineva care sa se teama de o eventuala intrare in politica a lui Valentin .
    Afirmatia ta ,potrivit careia , Valentin ar catiga alegerile cu peste 85% , este total eronata , sondajul e sondaj , omul isi exprima frustrarile , dar cand vine vorba de vot , povestea este cu totul alta .Iti amintesc ca lui Basescu nu i se mai dadea nici o sansa in turul 2 ,indiferent cu cine ar fi ajuns si uite ca nu a fost deloc asa si venea dupa un mandat in care nu a facut nimic ...
    Sa-ti mai amintesc ca a castigat alegerile , spunand despre ceilalti ca sunt comunisti?? , afirmatia asta chiar prinzand in randul oamenilor , aveam colegi/colege la facultate care credeau cu convingere in acest lucru , ramaneai prost sa vezi cu , cata convingere il sustineau ,erau la mare intrecere cu Nasu' , ceea ce e foarte greu:)).
    Intradevar exista unii nostalgici dupa acele vremuri , dar acestia sunt in cea mai mare parte batrani( si nici acestia toti ) , fiindca sa fim seriosi , numele de Ceausescu va fi intotdeauna asociat cu regimul comunist si in cazul ipotetic , in care Valentin ar dori sa candideze , imediat lumea ar crede ca va fi o intoarcere la comunism si atunci te intreb cine crezi ca la-r mai vota?
    Ca sa castigi niste alegeri ,ai nevoie de foarte multe lucruri ,in acest moment Valentin nu dispune decat de numele de Ceausescu , care din pacate pentru el nu -i confera decat neplaceri in tara asta .
    Am citit acum cateva zile , un interviu mai vechi al sau , este un om foarte destept si foarte modest , total in contrast cu ceea ce se cere in acest moment in politica .

    RăspundețiȘtergere
  12. serghei esti cel mai tare , si sti sa le spui.Exact cum ai spus, le e frica sa nu piarda puterea, sondajele sunt clar impotriva lor, si arunca tot felul de nascociri ...

    RăspundețiȘtergere
  13. de ce tocmai acum arunca prostiile astea prin media?pentru dezimformare , sa uite lumea de adevaratele probleme....Sondajele arata clar ca au pierdut, deci le e frica...

    RăspundețiȘtergere
  14. serghei anunta si tu mai din timp cand apari la tv

    RăspundețiȘtergere
  15. Offf numai eu vad cu intarziere cand apari la tv.

    De acum inainte ma uit din ora in ora poate voi fi pe faza data viitoare:)

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  16. Andreea :pt maine am anuntat din timp.sper sa ma vezi si tu!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc Serghei, am vazut, poate te insoteste si Ciutacu....

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  18. Serghei,
    Te-am urmarit de la primele aparitii, cu Madalin Voicu si Jean Maurer. Era ceva deosebit, dar dupa ce vezi odata, de doua ori cum de distrau copii de nomenclaturisit, parca nu mai e asa de interesant. Apoi, ai inceput sa apari singur. Si te rog sa ma crezi ca de atunci iti urmaresc aparitiile cind pot, nefiind in tara. Dar ce diferenta! Esti acelasi tip cu umor si care are replica pentru orice, dar in acelasi timp ai o judecata echilibrata si de bun simt, spui lucrurile pe nume cum nu prea am vazut cineva sa o faca si nu in ultimul rind ai simtul onoarei si o inima de aur.
    Chiar daca ti-ai trait tineretea cum ai vrut tu, se vede educatia pe care ai primit-o si care ramine. La fel, poti aparea imbracat neconventional, dar cind porti costum sti sa il porti.
    Iti multumesc pentru ca mi-ai adus aminte de verticalitate, prietenie, onoare, trasaturi de caracter pe care rar le mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sper sa cooptez in gasca asta :"verticalitate,prietenie,onoare" cat mai multi dintre romani.Eu cred ca poporul roman poseda aceste calitati,dar a uitat de ele, alergand dupa publicitate,imbogatire,vedetism.

    RăspundețiȘtergere
  20. Putem adauga "curaj" si "sinceritate" in lista. Bravo, Serghei! Putini mai au curajul tau in ziua de azi. Am un respect deosebit si pentru tine si pentru tatal tau, care a fost unul dintre cei mai buni ministri al Romaniei (comuniste sau nu). De asemenea o apreciez mult si pe nepoata ta, pe Oana - o tanara frumoasa si inteligenta cum nu sunt multe in politica.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...