miercuri, 23 iunie 2010

Evolutia cazului DD

Dupa ce am petrecut ieri o parte din zi si toata noaptea la OTV, discutand cu avocatul lui DD si cu tot personalul angajat al OTV-ului, sunt mai nelamurit in ceea ce priveste motivul pentru care DD a fost arestat si retinut 30 zile.
Avocatul sustine ca nu exista nici macar o singura convorbire telefonica inregistrata intre DD si primar si ca toate acuzatile sunt bazate pe diferite deductii logice sau mai degraba elucubratii, mai mult sau mai putin coerente, care ar rezulta din convorbirile lui Doru Prav, precum si din declaratiile acestuia si ale primarului.
Personal, nu cred nici in teoria, conform careia totul ar fi regizat de DD ca sa-si creasca audienta.
Pretul platit, 30 de zile de inchisoare, si consecintele deocamdata greu de estimat, sunt un pret prea mare, pentru un om care dispune in mod normal de un nivel de trai mai mult decat confortabil.
Credeam ca, nu am reusit ca Romania zilelor noastre sa fie bogata , dar macar democratia a triumfat si nu ne vom mai intoarce niciodata la situatii de acest gen.
Il citez pe Victor Ciutacu care a punctat foarte bine:

"De ce, la peste 20 de ani de la Revoluţie, poporul trebuie ţinut docil prin teroarea statului poliţienesc, a arestărilor televizate şi de ce, pe zi ce trece, îmi răsună tot mai clar şi apăsat în cap spusele consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu (citez aproximativ) “alegerile vor consfinţi rezultatul luptei între presă şi democraţie”?"



18 comentarii:

  1. Ieri la Acces Direct Tolea a afirmat ca si el a fost santajat de Dan Diaconescu si ca are legatura cu arestarea lui. Ce parere aveti domnule Mizil?

    Sergio

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema cu capra vecinului, ne urmareste pe noi romanii.E foarte posibil ca mai multe persoane sa fi incercat sa ii faca rau lui DD , persoane printre care poate fi si Tolea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca e Tolea implicat in cazul asta. La faza cu tomberonul, DD chiar a cautat-o cu lumanarea. Aici sigur e ceva politic, probabil de la putere, ca opozitia nu prea mai are parghii ca pe vremuri. Asta-i o mascarada de tipul celor din vremea inchizitiei, unde ii prindea pe astia care erau mai destepti si care nu se supuneau regulilor stupide din vremea aia si isi permiteau sa GANDEASCA diferit, si ii acuza ca ar fi vrajitori, dupa care ii ardea pe rug. Acum metodele lor nu mai sunt atat de barbare, ca s-au mai cizelat si ei, dar scenariul e similar!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi era clar ca ii dau 29 de zile. Vor sa il tavaleasca nitel, la intimidare. Eu sunt curios pe cine a suparat, ca sigur a suparat pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Sa moara vecinul sa-i luam capra" ..
    n-am urmarit emisiunea de la acces..nici nu stiu despre ce e vorba..doar atat am gasit pe net declaratia lui ..dar mi se pare ca are si el mintea cat bobul de orez...nu cred ca mai era cazul sa mai vina cu o astfel de acuza..tolea chiar nu a priceput ca astia sunt hotarati sa i-o faca lui Dan??
    niste prosti..sper ca macar Lazarus sa taca inteligent pana la capat...ca nu se stie cum se vor mai intalni vreodata pe drum..
    parerea mea ca o sa treaca si de asta...si sper ca sa nu fie aceasta lovitura chiar de sus..
    Basescu te distruge incet dar sigur..dovada au fost dosarele unor politicieni..

    RăspundețiȘtergere
  6. chestia aia cu audientza e o prostie..ma amuz...cum poate sa creada cineva ca a facut tot acest circ doar pentru audienta..o prostie mai mare ca asta nu am auzit.ma intreb cine a scos perla asta ...

    RăspundețiȘtergere
  7. @sevastre03
    Audienta inseamna bani, pentru bani lumea isi vinde si sufletul de ce nu si 30 de zile?
    Cat despre caz mi se pare o mare abureala.

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  8. buna ziua, Serghei!
    N-am priceput niciodata de ce iti place atat de mult OTV; cu atat mai mult nu inteleg de ce un om de valoarea ta se implica in acest balci...

    RăspundețiȘtergere
  9. E o vorba ; daca vrei sa ascunzi ceva de cineva pune-i acel ceva in fata ochilor si nu-l va vedea niciodata. Asa si cu acest caz ; toti sapam la zeci de km departare cand adevarul gol-golutz este chiar in fata ochilor nostri.
    Multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  10. serghei aratale celor de la otv sa o dea de mai multe ori ce a spus primaru la antena 3 am pus si eu pe blogul meu inregistrarea http://traiestesenzational.wordpress.com/:OMUL ZICE CLAR CA Moţ susţine că a fost şantajat de Doru Pârv, dar spune că nu a discutat niciodată cu Dan Diaconescu. NU LA VAZUT SI NICI NU LA SUNAT NICIODATA

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa traiti nea Serghei.Intradevar DD sa luat cam tare in ultimul timp de putere, si iata rezultatele. D-voastra ce parere aveti, lau luat acolo sal linisteasca un pic sau o sai dea cativa ani de racoare? cu respect Cristi Suceava

    RăspundețiȘtergere
  12. tolea avea de facut 2ani de puscarie dece credeti ca a iesit mai devreme

    RăspundețiȘtergere
  13. Terminati cu Tolea al vostru, ca nu are nici o treaba cu cazul asta. Tolea a declarat acum vreun an ca nu are nimic cu Diaconescu, ci a dorit sa-i dea o lectie atunci cand a vrut sa-l bage in gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim ,crezi ca nu stiu ca audientza inseamna bani???
    eu nu cred acesta varianta si punct..asta ma amuza.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Sevastre
    Si celebra Magda a fost rapita,... ce s-a intamplat?
    Asta nu te amuza?
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  16. Andreea:
    pe Magda cine a rapit-o???Dan??:))
    Pe Magda am vazut-o de vreo 4 ori...am fost curioasa sa vad cine este si cu ce se ocupa..ca era plin netul de povesti legate de Magda...dupa ce am vazut-o si am ascultat-o ..m-am lamurit ca este vorba despre o semianalfabeta..
    apropo..Dan ce legatura cu panarama aia ???pe Magda Ciumac nu pot sa o consider o femeie serioasa...daca stau sa ma gandesc bine nu as baga-o nici la bucatarie sa-mi spele vasele..
    revin la intrebarea mea...a avut cineva ceva de castigat???povestea a fost mediatizata de toataa lumea nu numai de DD..din putinul pe care l-am vazut , am inteles ca a vrut sa-l acuze ,sa-l bage pe Tolea in aceasta poveste..
    Andreea povestea aia nu ma amuza...simt ca mi se face sila..

    RăspundețiȘtergere
  17. @sevastre
    Nu a rapit-o Dan :)
    Cine a avut de castigat? DD cu inca 200 de episoade, culmea este ca nici un caz de genul nu s-a finalizat si ma intreb de ce daca a fost sesizata si politia, povestea cu DD ma face sa cred ca este o mare facatura pentru a ne distrage atentia de la alte probleme mult mai importante.

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  18. Andreea nu am urmarit cele 200 de episoade..deci..nu pot sa-mi dau cu parerea si nici nu pot sa spun ca ai dreptate...ca nu am vazut..
    Legat de DD ,chiar cred ca acest circ vine din partea unora care au tot interesul ca oamenii,pensionarii poporul sa uite de adevaratele probleme..
    DD nu inscena asa ceva..daca cineva a insinuat ca Dan D a inscenat nu cred...cat sunt eu de "toma-necredinciosul"(nu cred decat ce vad)..nu pot sa cred ca a inscenat el toata mascarada asta..

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...