marți, 8 iunie 2010

Detaliu tricou de "puscarias"

Circar am fost,circar raman !De aia si fac atata agitatie pe unde ma duc , asta e natura mea ! Fiecare din noi trebuie sa invete sa se accepte asa cum este , daca as incerca sa ma transform intr-un distins domn , nu as face decat sa fiu nefericit si nereusit !

21 de comentarii:

  1. Ti-am zis din start ca nu am vazut tricoul, ci doar am copiat mesajul.Da' te-ai atacat un pic vad :))

    Ti-am mai facut observatie odata, cred ca la aceeasi greseala: AS incerca NU a-si incerca//
    AS face NU a-si face//
    Se vede ca aceste greseli nu le faci involuntar, ci din necunostinta. Da-o dracu' ca asta e mai mare rusinea. Macar limba noastra s-o vorbim si s-o scriem corect. Nu mai zic ca la profil ai scris ca esti pictor, deci om de cultura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) hai ca pun si diacriticele ca sa ingelegi :D
    AŞ INCERCA / AŞ FACE NU aşi incerca / aşi face
    Persoana intai singular..

    RăspundețiȘtergere
  4. Cataline esti incredibil. Daca Serghei spune direct ca nu are scoala si ca spune numai tampenii tot timpul ce tot incerci tu sa demonstrezi si cui pana la urma? Eu mai vizitez acest blog pentru ca imi place OMUL Serghei Mizil..restul nu prea conteaza pentru ca sunt atatia oameni cu diploma care fac greseli mai grave si mai sunt si hoti pe deasupra. Distribuie-ti energia si timpul catre alte activitati pentru ca daca tu la fiecare subiect incerci sa arati cat de destept esti(este dreptul tau) tinzi sa devii cam obositor si arati exact contrariul a ceea ce pretinzi tu ca esti. O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vreau sa demonstrez nimic in legatura cu persoana mea. Dar hai sa iubim limba romana si sa nu ne batem joc de ea!! Dumnezeu sa-l odihneasca pe George Pruteanu, ultimul ambasador al limbii romane!

    Daca nu ai observat, zilnic imprumutam cuvinte din limba engleza si in vorbit si in scris, de o sa ajungem la un moment dat la concluzia ca limba noastra are origini anglo-saxone nu latine.

    Ma intreb cate cuvinte englezesti se folosesc in limbile franceza, germana sau rusa.Aaa. Am uitat. Astia sunt patrioti.Scuza-ma

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara sa vreau sa generalizez, trebuie sa va povestesc ca in UAP aveam o secretara care se ocupa de scrierea cererilor membrilor (marea majoritate) catre uniune.
    Si atunci ca si acum intrarea in facultate se facea pe baza unor probe practice (Acum :A. STUDIU DE OBSERVATIE - DESEN : Tehnica la alegere intre carbune si creion pe suport de hartie , B. PROBA DE CREATIVITATE Tehnica la alegere între ulei, tempera sau acrilic pe carton)
    Nu vreau sa spun ca pictorii nu stiu sa scrie, ci doar ca aceasta abilitate a lor este extrem de putin solicitata atat la intrarea in facultate,la studiile desfasurate ulterior precum si in practicarea acestei activitati.
    In ceea ce priveste tricoul, desi nu te cunosc eram convins ca o sa-ti placa (se asorteaza cu preferintele muzicale) de aceea am postat detaliul din tricou in poza.
    Francezii au o problema serioasa legata de folosirea curenta a cuvintelor imprumutate din limba engleza.Au avut adevarate campanii de mediatizare a pericolului pe care acest obicei il reprezinta pentru conservarea autenticitatii limbii franceze, deci poti sa te consolezi ca nu este numai limba romana in pericol.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte adevarat ca folosirea incorecta a limbii romane,faptul ca imprumutam toate mizeriile de la alte popoare si vulgaritatea dupa parerea mea nu prea ne fac cinste. Apropo de vulgaritate....acum imi vin in minte cateva comentarii scrise de tine. Deci nu cred ca ai dreptul moral sa dai lectii de patriotism si altele(cu toate ca nimeni nu iti pune bete in roate sa iti faci ideile publice). Faptul ca vorbesti/scrii limba romana corect iar tu te porti ca un bezmetic nu te face mai roman(nu ma refer neaparat la tine pentru ca nu te cunosc dar..vad ce scrii).Probabil ca pana la urma indarjirea asta sa demonstram noi NIMIC tot de la stramosii nostri latini o mostenim nu? Salutare!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.inpanamea.ro/articles/social/inca-o-data-despre-limba-romana.php

    PS : CatalinL ai uitat sa ma inveti cum sa postez link-uri !!!


    Nu e nimeni aici decat noi sticlele...

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare o idee geniala tricoul acesta.Tipic d-nu Mizil,cat despre acest CatalinL ,ce sa zic? raman de fiecare data fara cuvinte cand vad ca unul ca si acest individ incearca sa arunce cu noroi intr-un om cu mare caracter cum este d-nul Serghei.Oricum e prea stilat ,prea domn ptr asemenea...indivizi.Are replica ptr tot felul de oameni sau indivizi.Stofa se vede ,se simte.Toata stima si tot respectul ptr.d-nul Serghei.

    RăspundețiȘtergere
  10. is 2 scoli: 1 cea obligatorie si cea din strada. aderez la varianta 2 . castigul este total diferit la 2 fatza de 1

    RăspundețiȘtergere
  11. @Alex prost sunt eu ca intru in discutii cu tine. Daca nu ai observat, tema era CORECTITUDINEA LIMBII ROMANE si in nici un caz VULGARITATEA, pentru ca nu au nici o legatura cele doua. Poti sa fii vulgar , vorbind si scriind corect romaneste! Care-i problema??

    @Liviu iti dai seama c-am glumit. Nu-ti arat nimic.

    @ultimul Anonim, dar si cel din urma:) : Vezi ca mai ai si scoala de soferi. Cand furi o masina, macar sa circuli regulamentar..

    Faceti click pe filmuletul asta si spuneti-mi si mie unde ati vazut OMUL? CARACTERUL APARTE ?, DOMNUL ?, STILATUL ?, STOFA acestui personaj?
    Eu unul am vazut un gibon repezit si needucat, un neanderthal scapat din beci..
    Daca cineva imi poate da raspunsul, eu ma retrag. Dar cum asta nu se va intampla niciodata, atunci va trebui sa-mi suportati injuriile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Serghei, care este motto-ul tau ? :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Da intr-adevar esti exact cum ai zis tu Cataline..mai citeste ce am postat eu de vreo 2,3 ori si poate te prinzi si tu. Si vezi ca tema discutiei e: Detaliu tricou de "puscarias"(temele le propune cel care detine blogul nu cel care posteaza primul comentariu). Daca te simti ofensat de acest mesaj iti spun sincer ca nu ai de ce sa fi deoarece am impresia ca asta e starea ta naturala. Delir placut prietene!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Alex bai desenatule! O logoree e de ajuns de citit o singura data. Daca subiectul era detaliul de pe tricou, de ce nu l-ai tratat? Nu vezi ca nu stii despre ce vorbesti? Vorbesti de vulgaritate si patriotism in acelasi context, (care n-au nicio legatura), elucubrezi ideea ca stramosii nostri latini n-au demostrat nimic...
    Si, da prietene, esti mai prost decat credeam.

    RăspundețiȘtergere
  15. :))) Ia uite-l pe adevaratul Catalin.
    Era o intrebare acolo in legatura cu latinii(de aici deduc DIN NOU ca nu stii sa interpretezi un text(concentreaza-te!)...ma uimeste faptul ca ai reusit totusi sa iti dai seama ca te-am facut prost in mesajul anterior(keep up the good work!).
    Un procent considerabil din postarile tale nu se refera la subiect.
    Cred ca pe langa faptul ca esti mai prost decat prevede legea, mai cred ca ai si cateva frustrari care te cam macina baietel. Si eu ti-am scris foarte clar si raspicat ca un om VULGAR ca tine nu prea are dreptul MORAL sa vorbeasca despre PATRIOTISM si ALTELE(asta referitor la blog si al discutia noastra, pentru ca ce faci acasa e treaba ta).
    Nu stiu daca in perceptia ta bolnava un roman(care vorbeste/scrie limba romana corect) vulgar si turbat ca tine ar face in strainatate laudata natia noastra.
    Si desenata e palma ta dreapta(PRIETENA TA!)-daca nu ai inteles-o nici pe asta da-mi un bip ca te sun eu si iti explic sau facem si o analiza pe text impreuna-nu de alta dar am vazut ca te pricepi.
    Eu inchei aceasta discutie cu acest mesaj deoarece ai mintea prea odihnita pentru unul ca mine si mai pierd si timp.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred ca ultima mea referire la bloggerul CatalinL va fi reproducerea unei postari a mai sus mentionatului pe blogul propriu.
    Continutul caracterizeaza de la sine personajul si va pun si eu aceeasi intrebare :spuneti-mi si mie daca ati vazut OMUL? CARACTERUL APARTE ?, DOMNUL ?, STILATUL ?, STOFA acestui personaj?
    Incep citatul :
    "marti, 18 mai 2010
    mi-am gasit ocupatie
    Am descoperit cu stupoare ca ultima scursura a Romaniei si a intregii lumi, Serghei Niculescu Mizil, are blog.Are si reclame Ad Sense:)).Am mai descoperit ca infectia in cauza e prieten cu doctorandul in teologie, nimeni altul decat detectivul de curve de pagina 5, Florian Bichir.Alta descoperire, care sincer m-a lasat masca, e ca prieten cu cele doua tomberoane e moderatorul Victor Ciutacu(Vorbe Grele).L-am facut 'moderator' pentru ca eu aveam alta parere despre domnia lui.De acum va fi lingau, hemoroid, prezervativ spart etc.
    Revenind la ocupatie, consta in faptul ca am unde sa trimit sumedenia de blesteme si injurii datorate faptului ca lucrurile merg nasol in Romania.O sa le trimit, in cantitati mari, pe http://www.sergheiniculescumizil.blogspot.com/
    Chiar simteam nevoia sa descarc tiruri de blesteme si nu stiam unde.In sfarsit am gasit unde sa le reciclez."

    RăspundețiȘtergere
  17. @Alex esti comic, dar trist in acelasi timp. Comic pentru ca nu te duce capul, trist pentru ca sunt multi asemeni tie. Nu stiai asta dar ti-o zic eu acum : In Romania nivelul inteligentei ramane constant, iar numarul prostilor creste vertiginos. Stii unde duce asta? Am pus intrebarea asta unui cap de mongoloid, si astept un raspuns pe masura.. :))
    @Serghei stai linistit ca o sa ai ocazia sa pui si altele, mai dure, mai licentioase si mai pline de venin

    RăspundețiȘtergere
  18. Cacaline te rog frumos,daca esti amabil sa-mi faci si mie o muie la cacat,dar mai intai sa-ti pui pe tine chilotii de la nunta lu muma-ta,aia care atesta ca a fost domnisoara.Te caut milogule,te bat,te leg si te bag cu capu-n soba!

    RăspundețiȘtergere
  19. @verde ai uitat ceva : ca-mi sugi si pula in timp ce ma pis pe tine , pe familia ta si pe neamul tau spurcat de tigani!!
    Vezi ca si la asta iti dau somn repetentule!!

    RăspundețiȘtergere
  20. CACALINE SE VEDE CA ESTI COPIL DE CURVA TE SUPARA ADEVARU CHIAR NU POTI SA FACI O ..... LA CACAT

    RăspundețiȘtergere
  21. te salut, DE UNDE ESTE CUMPARAT TRICOUL ????? PLIZZZZZZZZZZZZZZ SPUNE-MI SI MIE.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...