miercuri, 2 iunie 2010

Cum moare romanul de grija altuia !

Va redau mai jos comentariul pe care numitul CatalinL (comentator pe blog la liber ca si voi toti de altfel) l-a facut pe blogul SerbanHuidu.ro
(linkul exact in continuare http://www.serbanhuidu.ro/2010/acdc-la-bucuresti-am-trait-s-o-vad-si-pasta/)

"lungu catalin a scris pe 20 May 2010, 10:13 pm

ma intreb cati dintre fanii lui Serghei Mizil apreciaza astfel de muzica.daca nu stiai cateaua asta comunista are blog si o sumedenie de fani care mai au putin si-i fac statuie.din pacate nu pot face fata singur gloatei de manelisti de acolo, si am nevoie de cativa oameni de pe aici care simt nevoia sa injure un fost proxenet care are priza la pulimea din Romania.http://www.sergheiniculescumizil.blogspot.com "

Intrebarea mea este : daca tot nu ma suporta nici pe mine nici pe voi,ce cauta pe blogul asta si de unde a tras concluzia ca suntem numai manelisti (un Led Zeppelin nu merge?)

43 de comentarii:

  1. Ce ma intereseaza pe mine ce zic toti prostii?! Adevarat asta face parte din ciclul 'cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia'! Cum poti sa cataloghezi cateva mii de oameni pe care nici macar nu ii cunosti...si mai zic ca Serghei e comunist.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt multe de spus. S-o luam punctual:

    1. Serghei o reclama negativa tot reclama se numeste. Gandeste-te cati din fanii dusmanului tau au redirectionat linkul catre tine. Mai un click pe reclame, un Google Ad Sense, intelegi tu.. ca doar esti baietas afacerist. Acum profitul nu e mare, ca nu sunt multi vizitatori. Dar in timp, cine stie..Deci ar trebui sa zici saru' mana :D

    2. Vad ca urmaresti blogul "prietenului" tau si tii cont de expresia : "Doamne fereste-ma de prieteni ca de dusmani ma feresc singur". Bravo!

    3. Fan Led Zeppelin esti tu. Eu ma refeream la @verdee, @Liviu etc etc , care n-au citit o carte in viata lor, si chestia asta e vizibila din spatiu.Asa ca mi-am imaginat ce muzica asculta indivizii, si sunt absolut sigur ca am avut dreptate

    4. pulime= multime, popor(conform DEX)
    catea comunista= m-am referit la faptul ca tu ai fentat regimul comunisto-dictator, pe cand majoritateta nu.(acum nu stiu ce s-a inteles de fapt din expresia folosita de mine)
    Deci nu te-am jignit.

    5. Referitor la prietenul tau din Balotesti care mi-a injurat familia: nu stiu cum il cheama pentru ca scrie sub anonimat, dar sigur urmareste blogul asta, deci ar trebui sa-ti spuna el.

    6.Am promis ca postul precedent a fost ultimul, dar m-ai fortat :)) N-am doua cuvinte la un loc, ar trebui sa-mi fie rusine:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda si noi observam cu stupoare ca sunteti din ce in ce mai penibil domnule CatalinL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tot scrii pe aici catalin , daca nu-ti place omu lasa-l in pace si numai tot face tu pe lupu moralist. Ce vrei sa zici ca daca erai in locu lui sa te nasti intr-o familie cu putere in regimul comunist iti renegai familia , Serghei si-a trait viata bravo lui respect maxim

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Serghei !
    Asta i-am zis si eu lui catalinl...daca nu-ti place acest blog, sau mai precis persoana de ce intri ?!?!?!
    Iti spun eu ca ii place, dar nu vrea sa recunoasca. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sfat catre CatalinL:
    Fa-ti propriul tau blog in care te poti plange in voie si nu ne mai obliga pe noi ("manelistii" de parca a facut scoala impreuna)sa citim tot ce iti bese tie mintea.

    Toate cele bune,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  7. Serghei, ai spus ca o sa apari la Conferinta de Presa la Diana Munteanu, Antena 2.
    Sambata asta este Ramona Badescu, cea trecuta nu mai stiu cine a fost.
    Tu cand apari pana la urma,sa stiu sa ma uit.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt multe de spus. S-o luam punctual.. Cum spui tu acest eminent al inernetului Romanesc.


    1 - "cateaua asta comunista are blog" observ ca folosesti un limbaj foarte adecvat cu reminesciente maneliste..
    "sa injure un fost proxenet " Domnule Intelectual ce gandire constructiva si plina de intelepciune aveti.

    2 - Ma bucur ca ai dedus ca suntem toti inculti si manelisti banuiesc ca in proportie de 99% nu? cum a spus si Idolul Tau.

    3 - "care n-au citit o carte in viata lor, si chestia asta e vizibila din spatiu" Din spatiu de unde... Doar din Via lactea sau trebuie sa mergem mai departe pentru a trece neobservati

    4 - Dragul meu fariseu aka Ipocrit cu toate ca nu am indoieli ca nu stiai, Tu acest Guru al Societatii Romanesti nu ti-a cerut nimeni sa intri pe acest blog sa-l urmaresti pe acest "afacerist comunist" sa ne citesti Noua comentarile inculte si agramate.
    Traim in Democratie nu daca nu iti place Keep Walking cum ar spune un prieten al "proxenetului" pe numele sau Johnnie.


    Dupa ce am vazut cum ai "dat-o la intors"** referitor la Serghei cei drept nu fatis ci oarecum pe ocolite facand abstractie de Jignirile aduse direct Lui ai schimbat macazul si tonul agresiv spre faptul ca e fan, ca defapt noi "FANII" suntem cum suntem Vai de Capu' Nostru...
    Ne-ai aratat ce Cojones** nu ai tu defapt fiind Incapabil sa-ti pastrezi tonul si limbajul agresiv la adresa lui Serghei.

    Prietene daca ai Coloana vertebrala si te crezi capabil si in postura de a Judeca si Cataloga pe altii ma asteptam sa fi capabil sa-ti susti cele afirmate prin alte parti sa fi un adevarat El Comandante al acestei miscari de revolta pe care intentionezi sa o formezi.
    **(imi cer scuze pt expresiile maneliste Mea Culpa, execut un Seppuku mai pe seara )

    Acestea fiind zise nu prea mai am ce sa-ti spun deoarece cultura mea precara si gandirea obtuza nu-mi permit sa continui acest Monolog ca Dialog nu poate fi numit data fiind PRAPASTIA ce ne separa evident in favoarea Dvs Domnule Catalin



    Stima

    Nu e nimeni aici decat noi sticlele..

    RăspundețiȘtergere
  9. voi oricum erati mici copii, in comparatie cu ce fac copii celor de azi...care "fenteaza regimul capitalist":))Asteptam in continuare poze si noutati pe blog. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca ajunge. Deja i se acorda prea multa atentie acestui nimic , lasati-l sa traiasca in anonimatul sau si sa se bucure de viitorul sumbru de care cred ca va avea parte.
    EL COMANDANTE ??? sa fim seriosi , nici in gluma nu a fost buna asta .
    Sa i se alature lui Huidu si impreuna cu Nasu( B1 tv ) sa lustruiasca fundul conducatorului iubit .

    RăspundețiȘtergere
  11. nu cred ca are sens sa te cobori la nivelul unui astfel de frustrat...nu merita nici macar efortul sa comentezi intr-un fel opiniile sale "intelectuale".... oamenii rai, plini de angoase, neimpliniti si purtatori de griji inutile gasesti pe toate drumurile. singurul sentiment care ma anima este MILA

    RăspundețiȘtergere
  12. acestui personaj atat de infantil ii daruiesc din partea ta o poezie pe care nu o merita, dar tocmai din acest motiv o fac...

    Ce bine că eşti

    E o întâmplare a fiinţei mele
    şi atunci fericirea dinlăuntrul meu
    e mai puternică decât mine, decât oasele mele,
    pe care mi le scrâşneşti într-o îmbrăţişare
    mereu dureroasă, minunată mereu.

    Să stăm de vorbă, să vorbim, să spunem cuvinte
    lungi, sticloase, ca nişte dălţi ce despart
    fluviul rece în delta fierbinte,
    ziua de noapte, bazaltul de bazalt.

    Du-mă, fericire, în sus, şi izbeşte-mi
    tâmpla de stele, până când
    lumea mea prelungă şi în nesfârşire
    se face coloană sau altceva
    mult mai înalt şi mult mai curând.

    Ce bine că eşti, ce mirare că sunt!
    Două cântece diferite, lovindu-se amestecându-se,
    douâ culori ce nu s-au văzut niciodată,
    una foarte de jos, întoarsă spre pământ,
    una foarte de sus, aproape ruptă
    în înfrigurata, neasemuită luptă
    a minunii că eşti, a-ntâmplării că sunt.

    Nichita Stanescu

    RăspundețiȘtergere
  13. E democratie si comentez cat vrea pula mea, ma aliez cu cine vrea pula mea, impotriva cui vrea pula mea!! N-am dat-o niciodata la intoarsa cu scursura care tine blogul asta, ci doar incetasem sa folosesc cuvinte vulgare la adresa lui, pentru ca nici el nu le folosea la adresa mea!!

    Voi prostilor care va vindeti votul pe o sticla de ulei, sa stiti ca nu sunt fan Basescu si nici Huidu, ci doar urmaresc unele bloguri din interes personal!!

    Voi prostilor care ati inteles democratia prin intermediul OTV-ului, sa stiti ca atunci cand eu terminam o facultate in USA voi urmareati cu sufletul la gura cazul Elodia!!

    Si ca sa va citez idolul: "Ma slobozesc pe capul vostru fraieri de gara ce sunteti", si va mai zic odata NU VA MAI VINDETI PE 1 KG DE FAINA SI INCEPETI SA APRECIATI ADEVARATELE VALORI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multa sanatate Serghei.Mai posteaza poze din tinerete,cu Nicu,etc.BAFTA.

    RăspundețiȘtergere
  15. BRAVO

    Personal nu am ce sa mai comentez la acest post, astept umil cu scoala mea facuta pe picior urmatoarele alegeri sa-mi mai dea astia bani de-o ciunga asta daca nu fug prin Spania sa lucrez pentru Guta si ai lui...

    Banuiesc ca esti constient acum ca aceasta dejectie verbala face parte din arsenalul nostru al "manelistilor" si "incultilor" acestei tari.
    Pacat am crezut ca tu esti ultima Noastra speranta de a mai infaptui ceva in Tara asta, pe Voi va asteptam tineri scoliti prin SUA, Sorbona etc
    Numai pogreni pe alti daca insasi tu nu te poti dezice de "apucaturi barbare" crezi ca Tu esti altfel ?! Din pacate nu dai dovada ca ai fi.

    Stima

    Nu e nimeni aici decat noi sticlele..

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Uite cu cine fac polemica:)) Cu Liviu, cel care foloseste cuvinte inexistente si pronume nepotrivite contextului. Ba macar atunci cand vrei sa faci pe desteptul analizeaza-ti textul mai descaltatule!!

    Ai scris "Numai POGRENI pe ALTI daca INSASI tu"
    Corect "Numai PONEGRI pe ALTII daca INSUTI tu"
    In concluzie esti un semianalfabet care imi tine morala.pfff..7 cuvinte, 3 greseli..si asta in limba materna

    Nu e nimeni aici decat ...analfabeti manelisti care nu recunosc acest lucru (cu mici exceptii, bineinteles)

    RăspundețiȘtergere
  18. BAI CATALINE CE CAUTI TU INTRE ANALFABETI

    RăspundețiȘtergere
  19. bai catalinl vorbeste frumos ca mai sunt si fete prin preajma daca nu iti place de personajul nostru iubit SERGHEI nu mai face comentarii pe blog esti un baiat destept si cred ca ai inteles

    RăspundețiȘtergere
  20. CatalinL cred ca ai la treaba pe acasa....

    RăspundețiȘtergere
  21. Bai ce sa zic e bine pentru un semidoct am facut doar 3 greseli in 1000 de cuvinte scrise astazi,pentru Unu care mai si munceste si nu are timp sa faca analiza gramaticala pe text ca Tine e chiar bine.
    Sunt placut surprins ca ai timp sa-mi analizezi postarile Eu nu am pretins ca sunt Larousse, na ce sa-i faci daca nu am ajuns sa studiez in USA.


    Nu e nimeni aici decat noi sticlele...

    RăspundețiȘtergere
  22. Du-te bai baiatule in Sua daca ai facut scoala la ei, ce mai stai pe aici pe blogu unui comunist injurandu-te cu altii. Nu vezi ca esti mai bun decat noi niste manelisti lesinati care intram pe blogu lui Serghei

    RăspundețiȘtergere
  23. creste inima in tine cand vezi ca se vorbeste despre tine poti sa te aliezi cu mata ca vad ca ceri ajutoare sa postati mai multe comentari impotriva lui serghei

    RăspundețiȘtergere
  24. hai sa nu il mai bagam in seama pe fraieru asta de gara {catalinl}noi vorbim cu serghei pe blog

    RăspundețiȘtergere
  25. Degaeaba te agiti serghei, oricum fapta s-a prescris deja, deci nu au cum sa-ti mai i-a banii... Era doar o chestie de bun simt sa recunosti...dar lasa..merge si asa (apropo.. mama nu era la furat cu tactu' deci a furat cu alti comunisti ,) )

    RăspundețiȘtergere
  26. Daca "te tine " serghei pune pe site un sondaj de genu' : Ce parere aveti despre serghei ? e ok, merge, nashpa, nu ne reprezinta, sa-l expulzam, sau nu ne intereseaza.. sa vedem ce iese? Eu cred ca 98,9 la sute vor raspunde sa-l expulzam din tara !

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa te luam toti de aici .. nu sunt fan Serghei da apreciez un om cu un caracter aparte .. iar de restu _!_

    RăspundețiȘtergere
  28. @daniel fetele care circula pe aici reactioneaza la cuvinte licentioase precum copiii cand le oferi inghetata

    @Liviu si eu muncesc, si eu sunt presat de timp cand postez, dar gafele astea ies in evidenta. De multe ori gresesc cand cataloghez pe cineva asa cum te-am 'pictat' pe tine, dar in comentariul tau cel lung n-ai avut dreptate.

    @MRDR sondajul propus va iesi invers preconizat de tine, pentru ca aici sunt 99% fani Serghei, desi eu mi-as fi dorit sa fie invers

    @romica cocalar de stepa, ce ti-a facut mama? injura-ma pe mine

    RăspundețiȘtergere
  29. CatalinL
    "Cine nu munceste nu greseste"
    "Adevarul este, ca intotdeauna, la mijloc!

    Personal nu vreau sa mai continui cu aceasta "disputa" care oricum nu va ajunge nicaieri.

    Nu e nimeni aici decat noi sticlele..

    RăspundețiȘtergere
  30. Prin definitie sunt agresiv
    Imi place sa cred ca poporul roman nu este un popor de "mamaligari" cum ne categorisesc unii si altii,imi place sa vad ca fierbe singele in noi cand cineva ne ataca sau ne provoaca, ca mai exista putere de reactie si nu suntem pur si simplu un popor de pupi-n curisti si lingai.
    Atata vreme cat exista o reactie,am speranta ca exista si sansa de a ne indrepta intr- o directie mai buna.
    Ma intreba cineva cand cred ca lucrurile vor fi mai bune,daca suntem moi,fara reactie ,daca dispare pana si dorinta de a mai schimba ceva,de a mai demonstra ceva, am pierdut !
    Prin definitie sunt agresiv,nu cedez ci atac,daca sunt atacat !Vad ca nu sunt singurul si asta ma bucura !

    RăspundețiȘtergere
  31. Pentru Anonimul care mi-a dedicat poezia cu o oarecare superioritate in glas, ii dedic si eu una, cu mesajul: Sclavule te bat la orice ora pe orice teren, si acasa si in deplasare, si la propriu si la figurat!



    "Daca hip-hop-ul e de cacat eu am scaune zilnice,
    Iar cei cu simtu olfactiv dezvoltat imi acorda aplauze ritmice,
    Mc-ii imi adreseaza laude cinice,
    Da- transpira caci pentru ei sesiunile sunt asemeni unei saune lirice.
    Aparitia mea scenica are probabil cauze biblice,
    Caci concurenta dispare subit asemeni faunei mitice,
    CNA-ul sufera traume psihice
    Iar adeptii lor, chiar si din lumea dreptilor, vor lua pauze sa ma critice.
    Provoc si tertilor daune fizice,
    Fixand in contracte clauze eliptice bazate pe fraude tipice
    Specifice, reactii chimice motivate de sinapsarea microfonului
    Cu propriile-mi terminatii dendritice.
    Produc ganduri super-luminice,
    Cu forme caracteristice rachetelor balistice precis lansate de F16,
    Ce spulbera si fac vraiste tinuturile mioritice,
    Si rapper-ii spumega neputand sa verifice, MC-ul care-si adjudeca
    Responsabilitatea acestei forte lirice,
    Gaborii adulmeca sperand sa identifice
    Sursa joint-ului de canepa ce fumega asemeni tortei olimpice,
    Efectele prestatiei mele-s pur si simplu atipice,
    Morbiditatea creste la indice,
    Date statistice privind mortalitatea cresc mult peste medie
    Si toti expertii-n materie-ntocmesc rapoarte criminalistice,
    Ce tind sa ma indice clar ca pe-un ucigas in serie,
    Deci, ceea ce asculti acum iti pot parea simple rime,
    Dar percepand mesajul te sperie si le vezi ca pe-o puzderie
    De bullterieri turbati ce vin spre tine, nimic spre bine,
    Mereu e loc de mai rau
    Caci de la primii pasi prin oras ma lovesc de-acelasi tablou,
    DJ nevoiasi viseaza la vreun M cadou,
    MC falsi n-au studii si clacheaza in studiou,
    Graff-eri lasi taggeaza doar ultimul vagon de metrou,
    Si B-Boy grasi presteaza munca de birou. Deci din nou,
    Ceea ce voi numiti miscare de fapt sta pe locuri,
    Ascunsa dupa blocuri, probabil in timp ce stocuri de idei se scurg din stilou,
    N-am nici un scrupul,deci va bat pe toti prin tehnici de Kung-Fu pana-mi pierd suflul,
    Va bat pana ramaneti fara suflare si va dati duhul,
    Eu am ramas acelasi y2k, tu ai ramas de cacao,
    Eu sunt mereu OK, tu intotdeauna Ko,
    Adica knock out ai zice tu, de fapt o cauti cu lumanarea,
    Dar cand ma vezi te camuflezi ca Vinetou.
    Caci stii bine tu, ca-s caz patologic dar criminologii
    Cauta noi tipare sa-mi schiteze profilul psihologic.
    Sunt copilul mitologic asediind Troia din linia-ntai,
    Tu ramai perplex cand vezi ca poti ... sa-l ai pe ambii calcai.
    Deci remarcabil ca-s vulnerabil doar genital ca Bill,
    Y2k-abil s-arat ca voi rappa abili,
    Sunteti de fapt sub stadiul de novice,
    Simple popice, mii de copii ce au patruns pe scena si-ncep sa ma oftice.
    Si ca sa lovesc astept momentul propice,
    Da pan-atunci transpirati ca niste tzanci la filme erotice,
    Transpirati ca un eschimos debusolat la tropice,
    Sau ca un narcoman in sevraj expulzat in tari exotice.
    Alternativele-s ironice, deci inghetati ca un turist fara surplusuri calorice
    Surprins de geruri nordice, inghetati rapid ca dupa un clip clipele istorice,
    Sau ca dealer-ii de narcotice cand pe oglinda scrie "POLICE".
    Speriati-va de beat-uri ca de explozii sonice,
    Cutremurati-va, caci pe platane-s placi tehtonice,
    Si textele mele sparg limita castii ciocnindu-se frontal de neuronii vostri.
    Ca-n cel mai nesportiv bodycheck,
    Modificandu-va deci functiile metabolice,
    Provocandu-va stari nevrotice si boli psihice cronice.
    Ce-au drept consecinte tendinte criminale periodice,
    Si-anihilarea constiintei de catre mii de fiinte demonice,
    Invadandu-va cortical prin canale ionice microscopice,
    Si insuflandu-va ample atitudini antropofobice.
    Deci ma detestati pentru torturile argotice la care va supun cand rimez.."

    Stiu ti-am dat ceata, asta pentru ca eu sunt un infantil iar tu un guru experimentat..

    RăspundețiȘtergere
  32. Info :-0

    Cedry2k & Vexx - Terapie de soc

    http://www.versuri-versuri.ro/versuri-Terapie-de-soc-Cedry2k--Vexx-d417803.html

    http://www.youtube.com/watch?v=7-ExMmH_GRU


    Nu e nimeni aici decat noi sticlele..

    RăspundețiȘtergere
  33. 1 - Savurati ceva cu adevarat Magnific, alte comentarii sunt de prisos.

    http://www.youtube.com/watch?v=XJYUSdX-Rps&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=z1Y2zdyRin8

    2 - Banuiesc ca nu multi ati auzit de Seasick Steve un tip Fenomenal ( http://en.wikipedia.org/wiki/Seasick_Steve )

    http://www.youtube.com/watch?v=g6qj6MbAa5c&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=CCzkHJb4A0w&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=eqplvcgeAu0&feature=related

    Enjoy

    Nu e nimeni aici decat noi sticlele..

    RăspundețiȘtergere
  34. C.T.C.- 'Terapie de soc' si canta doar Cedry2k(Vexatu Vexx nu are nici o treaba aici)

    Stiu Liviule, e usor cu Google-ul in ziua de azi, dar cand nu ai nici o treaba cu ceea ce cauti, sa stii ca el te pacaleste.(si daca vrei te invat sa pui si tu un link 'calumea', macar asa sa arati a profesionist atotstiutor)

    RăspundețiȘtergere
  35. E bine ca totusi stiu sa intru pe Goagal, te-a deranjat pe Tine ca am vrut sa-l ajut...atunci imi cer scuze...

    Nu a pretins nimeni ca este atotstiutor cat despre link-uri nu cred ca, copy&paste necesita multa materie cenusie dar daca Tu insisti.


    Nu e nimeni aici decat noi sticlele..

    RăspundețiȘtergere
  36. sa ne bagam bipu in tine si in mata catalinl si in mortii matii

    RăspundețiȘtergere
  37. Serghei, imi place ca esti real- spui ceea ce gandesti, nu te prefaci si nu incerci sa spui lucruri care sa convina lumii, ci spui adevarul. Eu cred ca asta ar trebui sa fie si scopul unei societati, nu? Nu cred in solutii nationale, colective, dar atata ura asupra ta din partea unor oameni ca astia, ma fac sa ma gandesc ca nu ne vom face bine niciodata. In rest, multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  38. CatalinL, faptul ca ai fost in America ma face sa te privesc cu alti ochi, nu neaparat prin prisma faptului ca ai fi studiat acolo...si altii au zis ca au studiat acolo (vezi honorius prigoana)si s-a dovedit altceva...deci putina modestie nu ti-ar strica :)...america pt. mine este un vis...de fapt mai mult decat atat...si sper sa reusesc sa ajung si eu macar o data acolo...

    RăspundețiȘtergere
  39. dar chiar il credeti pe fraieru asta de gara ca a studiat in America fraieru asta a stat inchis toata viata si se crede in America

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu cred ca locul unde studiezi poate sa te faca om sau nu.
    Caracterul omului ramane acelasi, indiferent de locul unde s-a efectuat scolarizarea , el tine mai mult de mostenirea genetica si de educatia primita acasa.
    Nu contest ca poate sa-ti deschida alte perspective ca fel de a gandi, iar pentru tineri poate fi o rampa de lansare etc , dar daca de la studiul efectuat in alta tara ti se trage o autosuficienta covarsitoare , mai bine studiai acasa!

    RăspundețiȘtergere
  41. sa traesti nea mizil,mi se spune KAP si sint mai cunoscut aici si dincolo dar nu asta conteaza daca ai nevoi de ceva la vreo combinatie orice mam bagat si ma bag si nu ezita sa imi spui oricind,esti baiat de caracter si de viata sa moara mama.am fost la tine la restaurante ptr ca ma vrut sa vad cum te porti si care iti sunt reactiile in general si in viata de zi cu zi.daca vrei sa dai de mine stii tu cum sa faci si cu cine sa vb.team pupat si oricind nu ezita ca fratele tau te rezolva.KAP-HOTZ

    RăspundețiȘtergere
  42. Salut! Apreciez faptul k esti sincer referitor la faptul ca esti baiat de bani gata si k nu esti de carton cand esti pe sticla. Sunt mai tanar ca tine deci ar trebui sa invat de la tine dat fiind experienta pe care o ai. Pana in seara asta habar n-aveam cine esti, so am dat pe wikipedia, l-am gasit pe tatal tau(nu impartasesc aceasi doctrina cu dansul)si la copii esti trecut si tu. Din gesturi si modul de-a te purta(atitudine non-verbala) si cu ce am gasit acum referitor la studiile tale pe wikipedia sunt convins k esti un tip extrem de educat. Nu e cool sa folosesti cuvinte precum "sloboz" pe sticla chiar daca esti vedeta si toata lumea stie ce inseamna, nu este cool sa te porti k un golan, nu este absolut deloc cool sa fi prea natural uneori. Probabil esti prea batran sa remarci k ai putea fi un model pozitiv decat cea ce deja societatea ne ofera ca si exemple. Oricum esti in plus si peste toate astea nu iesi in evidenta decat tot atat de banal k orice curva de pe sticla chiar daca ai copilarit cu baietii Inaltilor Demnitari Comunisti. Mediteaza la asta! Poti mai mult!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...