marți, 22 iunie 2010

Ce se intampla cu Dan Diaconescu?

Raman consternat de directia in care se indreapta lucrurile in tara noastra!
Oare m-am prostit peste noapte si nu mai inteleg ce se intampla?
Pana la aceasta ora,urmarind stirile ramane in picioare declaratia avocatului Tonel Pop conform caruia proba pentru arestare o reprezinta un promo la o emisiune :
"Procurorii DNA au ridicat, luni, de la sediul televiziunii OTV o caseta cu inregistrarea unei emisiuni a lui Dan Diaconescu, din luna iulie 2009"
De ce trebuie DD transportat in catuse ?
Faptul ca DNA a pus in miscare actiunea penala fata de prezentator, intocmind si rechizitoriul in cauza, insa a decis, ulterior, sa schimbe incadrarea juridica din trafic de influenta pentru Parv si sa extinda cercetarile fata de Dan Diaconescu mi se pare destul de ciudat.
Cred ca sotia lui DD a sintetizat destul de bine :"Un fleac, l-au ciuruit!" a spus ea.
Oricum el a emis o ipoteza.Postez declaratia lui.Ramane de vazut care este adevarul !
Preluare videonews:



Varianta lui DD :

">

18 comentarii:

  1. Domnule Mizil, veti lua atitudine fata de intamplarile petrecute in ultimele ore cu DD? Il veti ajuta atat cat veti putea ? Este bine stiut faptul ca dumneavoastra atrageti in fata televizorului un public destul de larg, iar parerea dumneavoastra este importanta pentru milioane de romani ( sigur nu exagerez cand zic milioane ). Cred ca sunteti cel mai in masura sa-l ajutati ! Va multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Serghei, ai gura aurita. Zicei tu in tercut ca ajunge Dan la 4 la neon, sau cu (dnul) Migdala in camera, sa-l interbe pe Dan: "Sunteti la fetite, sau la baieti?".

    Zile bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa fie la fel cum a fost si in cazul lui Gigi Becali!!! O sa il tina putin la racoare si pe urma o sa ii dea drumul. Aceasta retinere este de fatada !!! Vrea sa ii manjeasca imaginea cu noroi acestui om care a pornit de jos si a ajuns unde a ajuns numai prin munca sa.Asa suntem noi romanii cum se ridica unul ii dam in cap !!! Chiar este o amenintare Dan Diaconescu??

    RăspundețiȘtergere
  4. niste nemernici..
    am postat parerea dv VS D.Diaconescu de la OTV.

    http://www.youtube.com/user/Sevastre03#p/a/u/2/f48OuL008HE

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa nu va i-a si pe dumneavoastra DNA-ul ,pentru ca ii tineti partea acestui om minunat !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan Diaconescu presedinte!!!
    Serghei Mizil prim-ministru!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Are dreptate D.D., ca sa distraga atentia poporului de la taierea pensiilor si a salariilor arunca o bomba de presa prezenta pe toate televiziunile si in toate ziarele si lumea se uita cu gura cascata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc sevastre am preluat-o si eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. asta e Romania lui Basescu ... l-au votat cu 2 maini...acum a venit vremea sa-si recupereze banii din campani electorala...si cu DD da bine...nu mai sta lumea cu ochii pe PDL se uita la OTV cum isi bat astia joc de Diaconescu...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca este un abuz ,cred ca nu mai este nici o indoiala.
    Dar DD , nu se afla in postura sa dea vina pe regim , acum putin timp , i pupa pe toate partile corpului , isi muta petrecerea de ziua sa de nastere special ca sa ajunga prietenul Base (care ia dat teapa si asa),iar acum sa dai vina pe regim , este cam josnic .

    RăspundețiȘtergere
  11. Exact ,discutia nu este daca e justificata sau nu arestarea lui DD, asta stiu cei care i-au vazut probele de la dosar, discutia este cum este operata o astfel de arestare ?

    RăspundețiȘtergere
  12. OTV e de cacat iar Doru Parv o motul excrementului. Insa nu cred ca DD merita mascareala asta cu perchezitia. Oricum nu i se va intampla nimic, dar de acum are si el un subiect de dezbatut in emisiune, si va renunta pentru cateva zile la muntantii invitati pe acolo.

    cat despre PDL, au luat masura perfecta : ei mai taie o pensie, un salariu, mai inventeaza un impozit doua, iar romanul e la OTV sa vada ce a mai patit Danut, nu in strada sa le rupa capu'.Zi tu o distragere a atentiei mai buna ca asta.Si sunt sigur ca vor urma si altii, la fel de nevinovati. Magic!

    RăspundețiȘtergere
  13. DD este un om care a pornit de jos si a realizat totul prin munca sa.Cred ca daca s-ar implica in politica ar avea in spate milioane de admiratori.Si in diversiunea asta,toata lumea uita de legile austeritatii din parlament..ce_o mai fi cu ele?Exact cum ai zis tu serghei""mie imi pare bine la un moment dat ca le face asa , ca ei l- au votat pe basescu.sa le faca, sa le-o scoata pe nas la smecheri.."".

    RăspundețiȘtergere
  14. daca intra in politica e mancat. parerea mea, daca nu vrei sa ajungi langa migdala stai departe de politica.

    RăspundețiȘtergere
  15. o sa mai aiba curaj dan diaconescu sa mai vorbeasca de basescu

    RăspundețiȘtergere
  16. nu este corect ce i se intampla lui deaconescu .ar trebui sa sara tota lumea la mafiotii din parlament.si sai scoatem afara cu forta alta solutie nu este,a fost trimis un PSD-st vezi doamne el il sustine ,nui adevarat sunt toti pe aceeas mana jos cu eii.la revolutie oameni buni acuma este momentul.

    RăspundețiȘtergere
  17. da serghei bv bv sa ajunga dd presedinte ca e un om mare si tu in conducere ca esti deal nostru de pe strada baiat adevarat bvv 1000xxxx

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...