marți, 22 iunie 2010

Aparitii TV - Azi la ora 16 la OTV !

Vin astazi la OTV pentru a discuta despre arestarea lui DD :in ce fel si pentru ce ? sunt intrebarile zilei !

8 comentarii:

  1. abia astept, sa le spui cum sti tu mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand vad cat de imputiti sunt astia din presa, in cazul DD, imi vine sa vomit!
    In breasla jurnalistilor nu exista nici cea mai mica urma de solidaritate...
    Am ramas siderat cand am vazut cat venin pot avea in ei asa-zisii jurnalisti, cand au vorbit despre DD zilele astea. Ba ca DD are avere mare si ca exista multe semne de intrebare asupra modului in care ar fi facut el aceasta avere (asta-i ciuda romanilor cand unul de-al lor ajunge sus, plecand de jos si fara sa se foloseasca de diverse tertipuri).
    La Realitatea au aratat tot felul de felul de calupuri din emisiunile lui DD unde a fost scandal mare de tot, inclusiv secventa in care era sa fie bagat in gunoi, unde a cam cautat-o cu lumanarea.
    La Antene au fost destul de blajini, cred ca-si axeaza ura asupra lu' Base.
    La B1, televiziunea cu audienta mai mica decat posturile de desene animate, e atacat de tot felul de dobitoci si nu numai, chiar si Turcescu si Cristoiu il critica, oameni pe care i-am respectat la un moment dat.
    Oare cu ce le-a gresit DD? Le e ciuda ca el a speculat faptul ca romanul are o sete a curiozitatii incredibila si urmaresc pana si ore intregi de inmormantari, iar acest STAS a fost copiat, cu mai mult sau mai putin succes, de catre marea majoritate a televiziunilor, pentru a-si mari audientele si pentru a castiga cat mai multi bani.
    Oare DD e chiar atat de periculos pentru societate? Probabil ca e, deoarece el lasa tot romanu' de rand sa spuna ce probleme are, iar asta deranjeaza mult. De condamnat ar fi ca uneori DD isi baga nasul prea adanc in oala cu cazuri sensibile (persoane disparute, decese etc) pentru a-si mari audienta. Multa lume il crede un prost, doar pentru faptul ca nu-l inteleg. DD e un vulpoi foarte inteligent, care-i trage de limba chiar si pe cei cu multa carte, nu numai pe cei cu 4 clase. Are un intelect viclenesc, in sensul bun, desigur, dar asta e de condamnat cel mult din punct de vedere moral, nu si penal.
    Culmea e ca toti il hulesc pe DD, dar toti se bat intre ei in a da exclusivitati despre el sau vorbesc non-stop despre cazul lui, avand in vedere ca DD e considerat, de catre ei, o paria a televiziunilor.
    Cel mai mult si mai mult urasc ipocrizia lor si fac pariu ca toti acesti critici se uita la OTV zilnic, dar n-o recunosc nici in ruptul capului!
    Respect, Serghei, pentru ca nu-ti parasesti prietenii la greu, cum o fac altii!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. am urmarit emisiunea in care ati fost invitat..am urmarit si parerile unor jurnalisti..mai rele ..mai rautacioase..mi se face sila ...ma apuca voma ..
    am urmarit un istoric strain , care spunea ca Romania a avut niste conducatori foarte buni,iubitori de tzara si de neam..insa toti au fost tradati ,toti au avut un sfarsit dureros ,urat,,toti au fost umiliti,tradati si omorati de catre "popor,de cei apropiati..in prima faza m-am enervat,n-am vrut sa-l mai ascult ..dar am stat si m-am gandit si chiar adre dreptate..nu l-am pus in calcul pe Ceausescu...desi a sfarsit si el la fel..
    am ascultat parerile unor jurnalisti care s-au grabit sa loveasca in Dan Diaconescu..mi se pare ff scarbos..
    nu stiu ce a facut DD sau daca a facut DD toate lucrurile alea de care este acuzat,am auzit din gura unui jurnalist o intrebare de genul ""X este un jurnalist remarcabil si nu are averea lui Dan D""" daca punem problema asa...pana sa faca DD aceasta avere autoritatile ce au facut??pot sa le consider complice..
    si daca vin astia cu dovezi clare..in ochii mei , autoritatile sunt vinovate..presedintele si primul ministru sunt la fel de vinovati ca i-au calcat pragul...asta e parerea mea
    In campania electorala "il sustineam pe Basescu..verbal..ca nici nu stiu cum sa spun..l-am preferat pe Basescu ,,desi familia mea(80% din rudele mele sunt bugetari)m-a invitau sa ma intorc in Ro sa vad cum e viatza..acum dupa toate cele intamplate..parca imi vine sa-mi tai mana cu care scriam ca ""e mai bun Basescu""
    toti se planga ca au imprumuturi pentru o casa...un apartament..nu mare lucru..si nu stiu cum se vor descurca....tot ei se intreaba daca nu era mai bine daca deveneau hoti,,infractori..cartea /scoala nu i-a ajutat..acum cand vad si mizeria asta cu DD,simt ca nu-mi doresc nici sa mai vin in vizita in RO..
    ref la DD am multe semne de intrebare..de ce tocmai acum??de ce nu s-au sesizat autoritatile pana acum?? pot sa ""aberez si eu cum fac multi..pot sa spun ca Basescu nu a dorit sa fie cercetat pana la alegeri ,,si-a facut campania electorala...mai pe scurt :pot sa spun ca Basescu nu a dorit sa fie DD cercetat pana la alegeri sa nu supere simpatizantii care il indragesc si pe DD??

    mai aveam multe de scris..dar nu vreau sa va plictisesc..
    domnule Serghei va felicit ca ati mers la OTV,nu ati fost asa fricos cum au dovedit-o altii....eu care nu sunt fricoasa ,nu imi este frica nici de Dumnezeu am doar o mare iubire pentru dumnezeu(frica trage dupa ea ura si tot ce e mai rau)si nu imi doresc decat sa nu ma paraseasca Dumnezeu..va apreciez ca ati mers acolo..
    imagini din emisiunea de la 16 ,de la OTV..

    http://www.youtube.com/user/Sevastre03#p/a/u/2/JecnZ1Ojrfs

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Serghei,

    Parerea mea este ca mai bine stai mai linistit, cazul DD este sigur unul de imagine ori gen Gigi Becali care trebuia sa vada pragul usii pentru a se mai linistii sau audientele au cam scazut si trebuia sa inceapa un nou serial cu multe episoade.

    Nu cred ca se merita sa fi luat si tu in vizor.

    Toate cele bune,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!!!Esti un adevarat OM.Felicitari!!....nu ai tradat pe D.D. O saptamina buna, Cornelia

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea: Sigur ca scopul este de a-l reduce la tacere pe DD, dar oare poti reduce la tacere intregul popor ?
    Trebuie sa avem curajul de a ne sustine opiniile si prietenii, nu putem si nici nu trebuie sa traim ca strutii, cu capul bagat in nisip la prima amenintare !

    RăspundețiȘtergere
  7. Serghei, poporul este redus la tacere de mult timp prin indiferenta si nepasare.

    Cate persoane au participat la mitinguri si cat timp?.....

    Imi pare rau ca sunt pesimista dar in felul asta nu facem nimic, de vorbit este in stare toata lumea dar practica ne omoara.

    Cu respect,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarul este ca Diaconescu nu poate fi numit jurnalist.El foloseste aceasta meserie ca orice escroc sentimental.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...